Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mato1987
    no daj link :) rád si to pozriem
  • Cosi
    To se tam zjevuje press left mouse button to shoot, po celou dobu hraní?
  • Prave skoncene sledovani (vseho moc skodi) uvodnich casti singlu Black Ops 2 me utvrdilo v presvedceni ze Warfighter byl jen cajicek, takovy predkrm pred hlavni zranici. Ta prava halda sr.cek je teprve na ceste.
    *11* *2*
  • Cosi
    Jak proti tomu porovnáte příběh z Spec Ops: The Line?
  • Skoda, ja mam rad ty seriozne pojaty recenze...
  • Cypri
    Loool. Autorovi díky za výstižné popsání herního, moderního válečnictví :D

Pěkné. Pobavil jsem se a souhlasím.
  • life28
    Celú recenziu si z hry robiť srandu a potom jej dať až priemerné hodnotenie? Som zvedavý, ako dopadne nové COD, či si tiež vyslúži tak ubermega vtipnú videorecenziu.
  • Mato1987
    a sme doma stará mama, diskusia na úrovni s jednobunkovcom je vážne utópiou.
    hľadaj teda tú "profesiálnu pomoc" chlapče neštastný
  • Mato1987
    úplne s tebou súhlasím, ale mw2 zase nemalo až taký zlý príbeh, boli tam pasáže ktoré boli celkom fajn, no naopak príbeh mw3 bola neskutočná zmeska nezmyslov. Na Cod 3 som pomaly aj zabudol, a to bolo čo sa týka príbehu (malo to vôbec nejaký príbeh?) asi najhoršie cod.
  • kostejnesmrtelny
    Počkej, tím chceš jako naznačit, žes to myslel vážně?? *8*

EDIT: Jináč jestli teda linka důvěry u vás v Severním Maďarsku znamená "profesiálnu pomoc"...no, každej den se člověk doví něco novýho *5* . Do jistý míry by to i vysvětlovalo tvojí existenci.... *1*
  • Mato1987
    ak máš psychické problémy, odporúčam vyhladať profesionálnu pomoc, linka dôvery maybe? *12*
  • Nevím o jaké planetě mluvíš, ale to je tvá věc. Já stojím pevně na Zemi. ;-) co je podle mne příběhově slabé z řad COD tak COD3 a MW2 a MW3. Je to jen věc názoru. A příběh se drří faktů z doby. Stačí se jen víc zajímat o historii a okolnosti studené války...
  • Souhlasím s tebou. Tohle není videorecenze a v podstatě by se měl stydět, že něco takového splácal. S tím hodnocením s tebou taktéž souhlasím. Ale vem si to, že MoH není CoD. Není úplně, nokopíruje úplně. Ale ono taky vymyslet něco nového není tak lehké. Všechny ty novodobé střílečky jsou na jedno brd. OSLAVUJÍ DEMOKRACII A USA A ŠPINÍ ISLÁM. ( NE ŽE BYCH BYL JEJICH ZASTÁNCE, ALE USA JE SAMA VYPROVOKOVALA A TERÁCI BY BEZ NICH NEEXISTOVALI) Dishonored by se dalo přirovnat k Deus Exu. Je fakt, že jsem čekal na nějakou steampunkovou hru, ale tato mne vážně moc nenadchla.
  • tak si kup jinej prohlížeč *3*
  • kostejnesmrtelny
    Proč si děláš takovýhle věci? Jako nejsem proti srandě ale i sebeshazující humor má svoje meze. Takhle si ubližovat... *13*
  • To nechápu je to dobrá nebo špatná hra ? *7*
  • tobe ale me ne
  • Lukáši, suprově jsi vystihnul povahu dnešních FPS *4* Palec nahoru! Výborná recenze *4*
  • smejki
    i hovadina má svoje měřítka kvality *1*
  • janchor
    Obávám se, že ze svý planety na tu tvou, kde je BO "příběhově dokonalé", empaticky nedosáhnu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit