Přejít na výpis diskuzí
Medal of Honor: Warfighter - videorecenze PC verze
5.11.2012 | Lukáš Grygar
248 příspěvků
-
*1* recenzentovi udělit medaili cti za tuhle historicko-sociálně kritickou recenzi!
-
Tebe sem dosadili jako náhradu za Trolla? *6*
-
Hmm, na planete Grygar musi byt suprove misto k zivotu.
-
'Farming Simulator 2013' outsells 'Medal of Honor: Warfighter' zdroj N4G *1*
Hovadiny jako COD a Farming simulátor (i když to je oproti COD naprostý skvost) se prodávají a takové pecky jako třeba Hotline Miami zájem nevzbudí :( -
Ono to mozna bude proto, ze ta hra ma nulovou hodnotu a neserioznot.
-
Nesouhlasím. Je dobře, že je na to videorecenze. Alespoň se pojmenuje (veřejně, od herního webu) problém dnešních stříleček.
-
Bohužel máme zde další klon CoD bez jakékoli inovace (to rozbíjení dveří fakt nepočítám). Je smutné, že od roku 2003, kdy vyšlo 1. CoD, se střílečky skoro vůbec neinovovaly a naopak jdou ve šlépějích CoD a mnohdy navíc špatně. Bohužel je svět hnán touhou po zisku a je bezpečnější udělat další bezduchý klon než nějakou pořádnou hru s novými nápady, protože toho klonu se něco málo bezpochyby prodá. Také se to nezmění, dokud bude Modern Warfare dostávat 9 v recenzích (zdravím Eurogamer) a chyby či nepřítomnost inovací, které u jiných her vadí, tady nevadí, protože je to přece CoD. Pokud ale pod recenzí řeknete, že je recenze špatná a velice zavádějící, tak vám prostě smažou komentář (zdravím Eurogamer) a když už na vás reagují, tak buď reagují nesmyslně nebo se z vás snaží udělat pitomce (zdravím Eurogamer). Pak se ale člověk dost slušně naštve a stále předkládá protiargumenty, až jich je nakonec tolik, že než aby odpověděli, tak vám radši zruší účet (zdravím Eurogamer). Pokud chceme něco jiného než CoD, tak to prostě nesmíme kupovat a já jsem po MW2 CoD kupovat přestal.
Jinak recenze pěkná. Nemám s ní vůbec žádný problém a je dobře, že poukazuje na neduhy dnešních stříleček.
Edit: Lépe řečeno. MW2 bylo první a poslední CoD, co jsem koupil. -
No, tu ironii by sis měl protrénovat :D
-
Souhlas hlavně že HL nebyli koridory, ještě k tomu s nulovou přítomností skriptů.
-
Nechápu vás, oproti tomuhle je jakékoli CoD výhra... To vám tolik vadí jednou za rok si bez přemýšlení zastřílet nebo co? Tohle jen srXčka bez vlastní identity.
-
samozřejmě to byla ironie, hra je skvělá recenze nestojí ani za zlámanou grešli. Napsal bych to líp, ale právě jsem vstal a pustil si kousek toho patlalu tak jsem ještě celej zmatenej.
-
Bohužel ale není pán objektivity a kvalitních videorecenzí (alespoň v tomto případě ne). Hlavně že bezduché blbosti typu Portal 1 a 2 tu dostávají 9 a 10.
-
To víš. Pan recenzent se bavil možná o dost víc než u dishonored, (což je jinak dobrá hra) ale musel jít s davem haterů a remcalů tak hru prostě neobjektivně ztrapnil. Prostě snaha zavděčit se zdejší komunitě. Kdyby tu byly samí fanoušci CoD apod. tak by zase třeba RPG typu Dark Souls a zaklínače 2
-
tak tento příspěvek je ještě více zmatený než samotná recenze :DDDDDD
-
Spíš jak recenze od Kájibalase. Hloupá snaha zavděčit se tupým haterům na diskuzi vedla ke stvoření teto vyblijorecenze. Jestli si redaktoři myslí že když budou chválit indie hry a podobné kktiny, nemluvě o blbostech typu Black messa, (která nemá s kvalitní FPS nic společného) že za to dostanou byť jen jeden hlas do té jejich křišťálové lupy tak to se dost pletou. *5* *5* *6*
-
Kvalitní videorecenze na kvalitní hru. Lidi co to nehráli a jen pič*jou jsou akorát odpadem této diskuze. Ať si radši jdou hrát t svoje hloupoučký black messa a kvalitní hry nechaj profíkům
-
Je to docela trapné jak si v těch recenzích dělají z toho srandu. Až oni udělají nějakou hru tak pak mi to vadit nebude. A všichni palec dolů.
-
Duty Calls tehdy nebylo po ruce. A máš snad pocit, že jsme Black Ops zahrnuli láskou? http://games.tiscali.cz/video/call-of-duty-black-ops-videorecenze-54250
-
recenzent se při těchto titulech dobře odreaguje :). Ale jinak snad i souhlasím, že zasloužily!
-
nevim .. na nulovou informacni hodnotu bych se klidne vykaslal .. ale postavit cely "vtip" na neutichajicim sarkasmu je hodne slabe .. i kdyz par svetlych mist to melo(2) :) .. jinak hra je to prumerna, nekde na urovni singleplayeru MW,BO,BF3 a spol .. v necem lepsi v necem horsi ...