Přejít na výpis diskuzí
Medal of Honor: Warfighter - videorecenze PC verze
5.11.2012 | Lukáš Grygar
248 příspěvků
-
jo prej je MP dobré lepší než COD
-
a jak bys chtel inovovat? ze by strilecky meli vse znicitelne, diry po kulkach by nezmizeli jen co se otocis, zrovna tak mrtvoly, no jo ale to by pak museli delat strilecky PC ONLY protoze konzole nic vic nez dnes proste NEZVLADNOU a to i tak uz vypadaji ty hry na konzolich uboze a nejedou ani ve fullHD rozliseni *1*
-
Přesně tak. Já se u toho bavil s kámošem náramně, protože jsme věděli, že je to blbost a na nic si to nehraje. A navíc tolik panáků, u kterých se dá furt zkoumat, jakejma ještě způsobama se daj rozstřílet *1*
-
njn, když ale oni ty novináře pozvali na tak super předváděčku, raut, pití co hrdlo ráčí a taky si novináři všimli že ti co dřív dali menší hodnocení tak ti tam už nebyli.....
-
ukaz fotky tých svojich *1* *1* *1*
-
Náhodou Payback je opravdu luxusní odreagovávačka. Narozdíl od těchto slátanin nabízí spoustu velmi realisticky vyobrazených zbraní s možností dovybavení dle potřeby a nekonečné možnosti zábavy při rostřelování tupých nepřátel, kteří vědí, že jsou tupí a tak jsou aspoň zábavní, což se tady u COD a Warfighterů říct nedá. Prostě Payback ví, že je špatná hra, ale dokáže pobavit a tak si ji člověk rád zahraje znovu - zvlášť když přijde naštvaný z práce a potřebuje se vybít. No a ktomu právě ta hromada vojáků v Paybacku poslouží a to velice dobře. Narozdíl od rádoby cool codů si je tady můžete nakrájet jak je libo:-)
-
ty si zmatenej od narodenia... a zhoršuje sa to.
-
Njn tak to jsem tu spatne... tak ja zase jdu.
BTW. zatim jsem nenasel nikoho kdo hral tenhle MoH s nadsenim a to vcetne MP. -
to mas hodne zkreslene meritko kvality
-
Proc si lidi co nesnasi cod a medala nereknout tohle je tema o hrach co me nezajimaji tak tam ani nepolezu?Stejne to vsichni ty ubrecenci hraji a nekteri i s nadsenim *1*
-
ja som to písal už dávno, začať musí kritika/novinári, nikdo iný nedokáže ovciam polopate vysvetliť, že to čo hrajú je vlastne sh*t. Ak budú pokračovania MW dostávať 9z10 alebo rovno 10z10 hlavne v rôznych konzolových magazínoch tak sa nezmení nič. Novinári majú v rukách veľkú moc a neuvedomujú si to...
-
Kašlete na Medal of Honor, zahrajte si Soldier of Fortune: Payback - to je panečku sranda! *5*
A myslim to vážně. -
Cože? Být opilý tak brzo po ránu?:) Recenzent je tu od toho, aby hru zhodnotil svým subjektivním názorem a pak čtenář zhodnotí, jestli je to objektivní zhodnocení. Ale tvý návrh je jak ze špatného sci-fi, kterému psal scénář Uwe Bolt.
-
Jó, bohužel recenze jsou od toho, aby hodnotily hry.
-
Jsi idiot..Nehraj medala ani cod nikdo ti to nerve..
-
Tak ji napiš a udělej ty "vysokoškoláku", rád se zasměji.
-
Čau, moc nechápu, proč je tady vždycky tolik nespokojenců, ať už vyjde skoro cokoliv. Vždyť v té videorecenzi je řečena jenom tvrdá realita...
Já osobně mám třeba lineární střílečky celkem rád, nejsou na odreagování špatné a dovolím si tvrdit, že třeba první MW bylo vynikající. Ale fakt, že videorecenze doplní recenzi a ukáže nám, jak jsou nové střílečky tupé a absurdně přehnané, mě tedy nijak neuráží. Vždyť už původní MoH: AA byla jen "obyčejná" skriptovaná střílečka, ale v nějakém budování zážitku strčí všechny Black Ops a Warfightery do kapsy. A to dnešním "bum prásk" akcím chybí. Je pravda, že pokud si tohle nejsou schopni tvůrci uvědomit ani po ironickém Duty calls, tak se asi revolučních hodnocení těžko dočkají. A podle mě je plně v pořádku si to takhle připomenout.
A to říkám i s vědomí, že až bude Warfighter za dvě stovky, tak si ho klidně rád zahraju. -
Já taky ale řekl bych, že tentokrát komediálně pojatá recenze přišla vhod, vzhledem ke sračkovitosti recenzovaného titulu.
-
ted jsem prehodil komp kde mam win xp a video nejede, tak jsem kouknul youtube a tam tomu jeden manik dal 9/10 za multi. pry je to codko v lepší grafice.
-
moc nechapu co vsichni resej, tahle hra neni o nic horsi nez poslednich x dilu codu nebo battlefieldu, vsechno jsou to preskriptovany sr*cky,