Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dneska pomalu neni o co stat v hernim prumyslu. Kdyz neco vyjde a stoji to za to tak to je pomalu zazrak. Skoda ze doba je ta tam. Zlate spellcross, ultima online, cod2, farao, red alert 1, settlers 3 atd. Skoda ...
  • Odulin
    Dohrál jsem a vcelku jsem se pobavil. Nevím co byste chtěli, vždyť je to jen tupá arkádová koridorová střílečka. Jedinej problém, který s hrou mám je její cena....za tenhle typ zábavy bych navrhoval startovní cenu kolem 300,-Kč;)
  • Já chápu, proč lidé nadávají na takové hry. Nechápu, proč ale nadávají redaktorům, že na ně udělají silně satirickou videorecenzi. Vždyť co jim asi zbyde...
  • Ale jo, jde o to, že už mi to všechno splývá dohromady...
  • Pokud jsi to nepochopil tak se jednalo o parodii na call of duty. Ne samotny Medal of Honor.
  • Mother_of_god
    :D Geniálna videorecenzia :D
  • Proč tu lidi nadávají na takové hry? Proč asi? Protože jsou naštvaní co to vychází za kraviny, protože by si přáli něco lepšího... Zas tolik AAA stříleček nevychází, člověk se těší, že třeba ten další díl bude konečně jiný, lepší než ty předchozí capiny a zase nic.. tak je logicky člověk naštvaný a musí si zanadávat. Já to třeba hrát nebudu, kupovat už vůbec ne a nadávám na to, protože jsem zažil spoustu doomovek, ale to co vychází teď (CoDy) to mě prostě štve.
  • :D stojíš u džípu, střelíš do vojáka, džíp vybuchne, Tobě se nic nestane. Mazec.
  • Komentovat něco, co je podle tebe sranec pomíhí ostatním uvědomit si, že je to sranec. ....(A někteří lidi si tím možná i ventilujou komplexy, taky pravda)
  • muj 2lety syn je z farming simulatoru nadsenej a ja taky.. dokud nepristane kombajnem na nejakym osobnim autu...
  • SoF 1 to je brilantní hra. SoF 2 byla velmi násilná, ale bavila mě z těch třech nejmíň. Navíc SoF 3 musíš brát s nadsázkou. Sof 2 byla více méně vážně braný thriller , kdežto SoF 3 je takové Commando:)
  • Multak je super,jen lidi co se do niceho netrefi a litaji tam jak paka to odsuzuji.
  • Vetsina lidi tu pise ze je to odpad,proc to teda komentuji?ja bych v zivote nikdy odpad nekomentoval tak hluboko bych neklesnul komentovat neco co se mi nelibi.
  • No to kecám...některý hry mám kvuli mulťáku...L4D2 a ták...ale to má přeci jen trochu jinej druh "mp" než kill streaky
  • Práve včera som ukazoval kolegom v práci Duty Calls a dneska takáto recenzia... 100 bodov!
  • x_ander
    A opět pan GGG a jeho objektivita recenzí... Hoď mi sem link na nějakou objektivní recenzi, rád si počtu (na jakoukoliv hru). A nebo ještě lépe, sám nějakou napiš. Nebo bude zase ticho po pěšině, jako posledně?
  • Já bych si zase takovou hru nekoupil jen kvuli multiplayeru...zvlášť v dnešní době záplavy F2P FPS do kterých nemusíš vrazit ani korunu...viz. PlanetSide 2, Ghost Recon Online, Tribes Ascend etc. (Do takovýho Tribes nemusíš vrazit ani korunu a nijak tě to neznevýhodňuje, krom toho, že zbraně si odemkneš pomalejc (tim dýl to budeš hrát) a PlanetSide 2 který se se svojí taktikou 1 cert point za 250xp zdá taky dost drozumný))
  • drasta
    Jak kolika zpusobama se daj rozstrilet? Dik tam nejdou rozstrilet vubec. Jen jim muzes ustrelit koncetiny v kloubech a navic je to cely takova nuda. Jestli chces zkoumat jak jdou rozstrilet nepratele zahraj si SoF2.
  • Přečti si, co říkal K.H. Borovský... Stručně je tam napsané, že kritik nemusí bý t zároveň i umělcem. Přirovnám ti to třeba k fotbalu - poznám, že třeba Jarda Plašil hraje v poslední době hrozně. Tím ale neříkám, že já to zvládnu líp. Přesto si ho můžu dovolit kritizovat, protože ho srovnávám s jinými hráči a vidím, že je horší. Od toho tu kritika je - k hodnocení, nikoliv k vytváření umění atd.
  • Ja MOHW mam hraji predevsim MP a nemuzu rict proti tehle hre pul slova,v živote bych si nekoupil hru jen kvuli SP. Nový COD vypada strasne,ale uz ted vim ze dostane 9/10.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší