Přejít na výpis diskuzí
Medal of Honor: Warfighter - videorecenze PC verze
5.11.2012 | Lukáš Grygar
248 příspěvků
-
"1/10 - Na hrách v této kategorii byste nenašli jediné pozitivum ani lupou a pinzetou. Buď nejdou vůbec spustit, nebo se nedají hrát. Jedničkové hry jsou nepovedenou parodií na profesionální a kvalitní produkt. Obloukem se takovým hrám vyhněte."
tak jste si zase zapřeháněl, pane třídní. -
Nevím koho tu troluješ. 90 % lidí tu má stejný názor jako ty a ti ostatní jsou buď trolové, nebo jim je to jedno *2*
-
No já nevím jak ostatním, ale mě se na nich nelíbí kam se posunuli od takového COD1 a 2 ... strašně moc wow efektů a jinak press x to kill kravina.
-
Ja sa tiez opytam blbo, ci to len CoD, MoH a ***** im podobne sluzia na zabavu a odregovanie a ine hry zasa na zabavu nie su a cibri sa pri nich mozog, myslenie a nie su zabavne...
Lebo to je vas primitivny argument, ked vyjde nejaka totalna blbost, ze ved to je na zabavu a odregovanie...FU.CK LOGIC
Odreagovat a zabavit sa mozem aj pri sachu, aj pri citani knihy, tak neustale do tejto pozicie totalne tupe hry, ktore su tak tupe, ze clovek s IQ nad hranicou demencie sa pri tom akurat poriadne nastve miesto zabavy, je uz vrcholne trapne...Ja som MW3 zahral cez free vikend a co je na tom take zabavne...Dokym som nesiel na prestige server a neodomkol si OP zbrane plus attachmenty k tomu, bola to totalna *****, lebo ma kazdy daval a nemal som sancu...Ked som si odomkol OP zbrane, tiez to nebola nejako ktovieaka zabava, lebo sice som zabijal ludi ale otrasne FOV a vsade dementni kemperi, one hit killy so sniperkami, zabijanie nozikom na 10 metrov akosi pre mna zabavne nebolo...Ale chapem, "narocne" publikum dnesnej mladeze, pre ktoru je vrchol zabavy sa ozrat a bez alkoholu to proste nejde, tak to oceni.. -
Zdejší diskutéři jen trpí nějakou chorobnou představou že hrát se má jen RPG a stealth. Pokud se nedej bože objeví někdo kdo řekne že si podobnou hru rád zahraje hned se na něj sesypou trollové a hateři
-
Proc je ta videorecenze koncipovana jako kdyby ta hra mela dostat 1/10 a dostane 5? Petre, jako sefredaktor bys mel zasahnout.
-
To asi nebude chyba ve Win XP.
-
Asi se zeptám blbě, ale co se vám všem tak nelíbí na střílečkách typu CoD? IMHO jako zábava na odreagování fungují dokonale a o to přece jde, ne?
Tím nechci říct, že Warfigter se povedl, protože podle vlastní zkušennosti můžu říct, že moc ne. -
muzete dat nekdo link na youtube, ja mam windows xp a tohle nespustim
-
Link na objektivní recenzi. No problem
Asi si čekal že se neozvu, ale tady máš objektivní recenzi na MW3 z EG
http://www.eurogamer.cz/articles/recenze-modern-warfare-3 -
Už z dema MW1 jsem tehdy pochopil že tenhle směr FPS se mi ani trochu nezamlouvá. Bohužel ostatní hráči na to mají dodnes asi jiný názor když tyhle poklady stále vychází :-(
-
To chce mozek, kolego.
-
Yep. Ono nemusí nutně o průkopníka žánru, přestože tenhle směr by byl nejvíce žádoucí, ale o fakt dělání i těch stávajících her v žánru nějak více kvalitní. Jak říkáš, vše se valí dle už docela nevyhovujícího receptu a plánu, který je totožný téměř pro každou hru. A přitom jde vidět slušnej pokles všeho zajímavého na finálních titulech. Já osobně věřím, že tím adekvátním a kritickým ohodnocením FPS, které se nám současně nabízejí, může být jakýmsi prvním krokem k tomu, aby se ta tvorba dalších vojenských stříleček pozměnila. Je pravda, že se zatím jen teorizuje a držkuje jen z malých částí a navíc vždy rozhoduje nejvíce suma z prodaných kusů, ať už byla výsledná hra jakkoliv podělaná, než aby to mělo nějaký veleúspěšný vliv na situaci v herním průmyslu, ale třeba téměř globální obecný verdikt nad novým MoH jako hluboce nepovedené záležitosti, může zanechat nějakou slušnou stopu, ať už ve výrobci, vydavateli a hráčích, jak tento kurs může narazit na strop oblíbenosti.
-
najlepšia video recenzia akú som kedy videl :D klobúk dole, autor máš môj rešpekt :DDD
ps. taká "hra" si ani nezaslúži dôstojnú video rec. -
No tak prepacte ale nazyvat toto videorecenzia je skutocne vysmech. Ak si budem chciet zajst na nejaku komediu tak pojdem do kina. Mam velmi rad objektivnych recenzentov a este viac takych, ktory sa ani nesnazia o objektivne zhodnotenie. Cele video jeden 4+ minutovy sarkazmus? Vazne!?
-
Ou bloody screen!! So real!! :D
-
Tak abych to už za sebe shrnul. Už se mi začíná přejídat standatní recept na FPS poslední doby. Prostě uděláme koridor prošpikovaný skripty skrz naskrz. Tam někam dozadu dáme respawn nepřátel. Okořeníme authealem a to všechno zabalíme do zastaralého enginu(případ CoD). Prostě všechno jednou skončí.Doom tu taky nebyl věčně takže nezbejvá než čekat až se najde další průkopník tohoto žánru.
-
Tak nepochybně se CoDčku hodně věcí odpouští ve stylu "No ten pohyb v koridoru už k té sérii tak nějak patří". Ale třeba v Případě takového Crysis 2,kde se bojiště trochu smrsklo ale koridor se z toho nestal už recenzenti začaly psát že se z toho stává koridorová střílečka a že už to prostě neni Crysis tak to mi příde docela nefér. *8*
-
*15* vybuchující hlavy rulez!
-
Singl nehraju. Bohužel MP narozdíl od minulého dílu má málo otevřeného terénu. Jsou to mapy jako v COD (které mě nebaví) a to mi vadí. Člověk je prakticky stále za nějakou zdí, zídkou nebo zříceninou. V minulém díle bylo více pobíhání a přebíhání z krytu dfo krytu po volnějším prostranství. Pro mě zklamání, protože jsem čekal opět alternativu stísněných map z COD. Ale je tu zase hodně zbraní. Jenže vyznat se v tom interface je hororo. Vůbec si nevychutnávám povýšení, protože je to strašně nepřehledné a vůbec nevím, co se mi vlastně a kde otevřelo a zpřístupnilo. Chaos. Toť můj názor na MP.