Přejít na výpis diskuzí
Medal of Honor: Warfighter - videorecenze PC verze
5.11.2012 | Lukáš Grygar
248 příspěvků
-
... DOOM 3 BFG Edition 4/10 to fakt ? A Call of Duty: Modern Warfare 3 ... 7/10 ? To mi vysvetlite...DOOM 3 BFG som kúpil a som celkovo spokojný. Dostal som to, čo som čakal...čistokrvná nefalšovaná "řezba" (upravená do HD) akou Doom vždy bola. Žiadne stačte "E" a hodinové dialógy. Ta čo vlastne na Games chlapci čakajú? Že by ? If Doom was done today? Je to retro kabátik, uřcite by to šlo :) Však posúďte sami http://www.youtube.com/watch?v=C4yIxUOWrtw
-
zrovna včera jsem zas po dlouhé době rozjel Quake II (nově) s high res texturama a celkem se dobře bavím :)
-
http://www.youtube.com/watch?v=C4yIxUOWrtw
-
Vzdávám to. Ty nejsi troll, ty jsi prostě blb....
-
Miluju Lukášovi videorecenze! Akorát je fakt trochu škoda, že vynechal MP.
-
Nejlepsi videorecenze zatim. Presne vystihuje vsechno co MOH a COD je.
-
Stejně, kam to herní průmysl spěje, když hry jako CoD, nový MoH prodají 10 mega jak nic a hry, které nabízí parádní příběh, skvělou hratelnost, tak se dostanou na 1-2 miliony.
-
Tak u tebe to snad ani nemá cenu komentovat. Prznění Masarykovi fotky *7*
-
Hmm ale proč by si měl na profilovku dávat tvůj potrét?
-
Národnost mi nevadí, jen občas jednotlivci, kteří ji ke smůle ostatních reprezentují...
-
Novodobé střílečky stojí za obrovské ho*no. Započalo to sérií MW a myslím, že to neskončí jen u MoH, které si občas zahraji. Ale jen ty staré díly.
No což, je čas se vrátit k té nádherné atmosféře S.T.A.L.K.E.R.a a Chernobylské zóny. =-) Na tuhle sérii nemá žádná jiná hra. -
Jak tio muzete srovnavat s Cod..to je tak o dve tridy vejs minimalne...tuto je nedodelana hra s technickyma chybama...mohla dopadnout podstatne lepe..
-
Velice kvalitně sarkasticky udělaná videorecenze. Když jsem poprvé viděl trailer z MoH:WF vzpomněl jsem si na kampaň před vydáním Bulletstormu a jejich úletového reklamního počinu Duty Calls. S autorem plně souhlasím. Oponenti by měli vystřízlivět a nebo si nalít čistého vína, protože když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
-
vasi nam to, ze to lidi kupujou jak pokemony a skoro nikdo uz tak nechce udelat poradnou fps
-
Som rad ze som sa dockal, normalnej odpovede, pripad uzavrety
PS:dalsi Cech so nema rad Slovakov? -
V civilním a konstruktivním duchu a se stále a správně pochopenou arogancí vůči tvé osobě ti jen sdělím, že videorecenze zde korespondují s recenzí textovou, která je primární. O stavu MoH toho bylo napsáno dost, takže videorecenze jen akorát za hrou udělala satirickou tečku, která hru parádně vystihuje, takže není nic jinýho dodávat. Většina to tady pochopila, ale jen kolega Slovák a někteří pantáti, kteří se strašně rádi hrabou v nuancích, nikoliv. Jestliže tedy nejsi s tímto spokojený a raději by si striktně a dle pravidel morálně stavěnou videorecenzi, tak si navštiv jiný web, není nic jednoduššího.
-
Aby stály 299, tak by musel stát vývoj řádově míň. To se možná některým herním sériím stane, ale u CoDů a jim podobným bych to nečekal. Ještě k tomu cenu neovlivňují pouze náklady na vývoj, takže bych v každým případě mířil trochu výš. A nebo na nulu a mikrotransakce.
-
zavinilo to cod s bf a moh to odnesl... bohuzel
-
@Kronoss1: No ty možná ne (já taky ne), ale právě kvůli konzolím v podstatě neexistuje pokrok. A většina zisku v herním sektoru je právě na konzolích. A střílečky, na který se tady tak nadává (jmenovitě COD) generují během 24 hodin miliadu dolarů. A proč si to nepřiznat, herní průmysl je v první řadě o penězích.
-
vidim ze som skutocne nemusel dakovat, lebo si prisiel trolovat dalej. Co ja na mojom nazore afektovane , je uplne mimo mna, preco sa snazis hned urazat druheho, uz 2hym komentarom prezradza o tvojej povahe mnohe. Preco ma nazivas kolegom, ked nemas ani najmensieho tusenia cim sa zaoberam je opat mimo mna. Odkial beries ze som sa nezamyslel je OPAT mimo mna. Nie som tvoj priatel, tak sa na nic nehraj. Nazyvas ma panackom, rad by som sa s tebou niekdy stretol, aby sme viedli normalnu diskusiu, lebo hrat sa na nieco cez chat ti ide mimoriadne dobre. Btw moj nazor nebol rozculeny, zrejme si ho nepochopil, no ked clovek v dobrej viere klikne na clanok XY videorecenzia tak caka videorecenziu a nie satiru. Dufam ze uz rozumies a konecne sa zdrzis urazlivych komentarov (ktore nehnevaj sa ale posobia neskutocne arogantne). Tento typ trolovania nema vacsinou konca, cize uz nebudem reagovat ak dalsi komentar nebude v civilnom a konstruktivnom duchu.