Přejít na výpis diskuzí
Medal of Honor: Warfighter - videorecenze PC verze
5.11.2012 | Lukáš Grygar
248 příspěvků
-
Vypadá to, že se starám o konzole?
-
Nemusíš děkovat, příteli. Občas radost zde číst rozčílenýho panáčka, který afektovaně plácne pseudo " svoj nazor " na problematiku a přitom odmítá se nad tím vším trochu víc rozumově zamyslet.
-
no poviem to takto. Vyjdril som svoj nazor tak ako to ja vidim. Iny ludia vyjadrili ten svoj opacny tym ze mi dali minus, to respektujem. Ale svoje "chytre" reci o rozume so prosim ta strc dakam. Dakujem
-
Kam? Vzhledem k tomu, že máme pořád stejné konzole, tak se neposunula vůbec nikam. Posun očekávej tak za rok.
-
V. recenzia super, hral som iba kusok hry kde som bol na palube niakej lodi, mlatil som zrejme bossa hlava nehlava a nepriatelska AI bola tak dokonale spravena ze vedeli o mne skor nez som vbehol do danej miestnosti a ich termovizia im dovolila na mna kosit zatial co som bol skovany za krabicou (ak sa da termoviziou nazvat turban na hlave) . Mimochodom tato hra si zobrala z Frostbite 2ky len to najlepsie a na hre to je velmi dobre vidiet a samozrejme citit.
-
Další co si nezaslouží svou profilovku
-
Posunula se doba a to, že zůstaly stejné, je velice smutné a to třeba mně vadí.
-
Proč mluvíš o sobě?
-
Teď už asi všechno. Hlavně se mi nelíbí to, že ty hry jsou prakticky identické, akorát mají jiné mapy. Na odreagování fungují, to je pravda, pak ale nemají stát 1099 Kč, ale 299 Kč.
-
Eurogamer je kapitola sama o sobě. Za zmínku stojí hlavně hodnocení. Super hra 10, dobrá 9, průměr 8, špatná 7.
-
Ty by sis měl dat do profilovky opici v kazajce
-
Souhlas. Ještě bych přidal série FIFA, PES a bohužel už i FM.
-
No a co je špatnýho na Press X to kill, pokud to není věc, kterou hra používá neustále? Jak se hratelnostně liší COD1 od Warfightera? Pokud si pamatuju, tak v podstatě nijak, takže zas takovej posun se nstal. COD MW1 jenom převedl stejnou hratelnost do současnosti.
-
Ty trpíš více chorobami a většina je v kolonce pro duševní stav člověka.
-
Nechápeš, recenze na EG je objektivní. Bere ze hry zápory, ale i klady (ne jako tento patvar) a pak je neutrálně porovná a výsledkem budiž spravedlivé číslo.
Když řeknu že si HL 2
zaslouží 2/10
protože: má směšný příběh, špatný pocit ze střelby, nula zapamatovatelných moment, nevýraznou hudbu atd. Což je něco na čem se shodnou všichni inteligentní lidé (tedy je to objektivní)
a za jediný klad se dá považovat celkem zajímavé prostředí. je jasné že hra dostane 3/10. Něco jako hry od city interactive. Když řeknu že jsou jejích hry ble. A vím že to je pravda a že si to všichni lidé myslí a napíšu to do recenze je to objektivní. *3* *5* -
a) jiná redakce *3*
b) nehodnotí se koncept (pokud není novátorský), nýbrž jeho naplnění. A i to možná Arcania zvládá líp než MoH:WF. -
Výborná videorecenze.Hlavně ta část, která se věnovala MP se mi moc líbila.
hm ? -
Ale Arcania dostala 7/10 ...zajímavý *1*
-
Tak tahle videorecenze mě fakt bavila *15*
-
No, jak jsem si myslel. Najdi si ve slovníku co znamená slovo objektivita. Objektivita neznamená to, že když se recenzent shodne s tvým hodnocením, tak je to v pořádku. Recenze, kterou jsi sem postnul, je samozřejmě taky subjektivní. A jiná ani být nemůže.
Recenze je zkrátka popis vlastností hry (potud objektivita) a především pak názory recenzenta, jaký na něho udělaly dojem jednotlivé prvky, hratelnost, grafika, příběh atd. a jaký dojem na něj udělala celá hra, což je završeno celkovým hodnocením. Nemusí se ti to líbit, ale takhle fungují všechny recenze, tu z tvého odkazu nevyjímaje. To, s kterou recenzí se pak shodneš a s kterou ne, je pak druhá věc. Kdybys chtěl napsat o hře něco opravdu objektivního, tak by to nebyla recenze, ale jen článek shrnující fakta (typu "hra je 3D akce z pohledu vlastních očí", "hra obsahuje 28 misí", "hra se odehrává za takové války" atp.), a nebsahoval by žádný názor a žádné hodnocení. Protože jakékoliv hodnocení je vždy subjektivní. Proto nemůže existovat objektivní recenze.
Recenze můžeš samozřejmě rozdělovat všelijak. Na recenze kvalitní a nekvalitní, obsáhlé nebo informačně chudé, recenze, kdy souhlasíš s autorem a kdy nesouhlasíš... ale nikdy nevznikla žádná objektivní recenze. Takže už přestaň trollit. To že se ti nějaká recenze nelíbí, protože autor hru ohodnotil hůř než ty, nebo naopak, nemá co dělat s nějakou domnělou neobjektivitou.
To, že se tobě líbí MW3 a stejně tak autorovi recenze z EG, neznamená, že je ta recenze objektivní. Je subjektivní stejně jako jakákoliv jiná, a je jedno, jestli dostane hodnocení 9/10 nebo 3/10.