Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kozy
    Neříkej že násilí nic neřeší :D
  • RTW2 co-op ??? Zastřelte ho nikdo, je to zrádce !!! *16*
  • Blablabla diplomacie, blablabla AI, blablabla... *6*

Stejně pak budete tiše hrát ve svém pokojíčku desítky hodin a bude vám diplomacie a AI u řiti.
  • Na EU ani CK to nemá ani omylem, tohle je pro jednoduše založené lidi, kteří si myslí, že jediným prostředkem úspěšného vedení je fyzické násilí.
  • Grafika mi u serie Total War nikdy neprisla jako spatna.
    To uz bohuzel nemuzu rict o diplomacii a celkove AI.

Chci rict ze grafiku muzou nechat klidne jako u Shoguna 2, ALE sakra at zapracujou na slabinach serie.

Jo a kdy uz konecne pridaji moznost hrat kampan ve vice lidech?
    Bylo by to na dlouho,ale to uz je snad na lidech, jestli do toho pujdou nebo ne.
    Kde jsou ty doby kdy jsem s kamosem hral treba Master of Orion 2 v hotseatu.
  • * you are joking* pohled
  • Jo. Přesně to jsem chtěl napsat taky :-) Já musim říct, že nejlepší AI mi přišlo v Mediaval Total War I, kde to ještě bylo po těch sektorech. Asi to bylo pro AI jednodušší. Od tý doby stačí vydržet prvních 20-30 (možná o něco víc) kol a pak už člověk jen dohrává a dohrává.
    Ikdyž Shogun byl v tomhle o něco lepší.
    A i ty bitvy mi přišly zábavnější. Ne že jedna jednotka smázne druhou za 20 sekund a celý taktizování je o tom nasměrovat je správně k prvnímu střetu.
    Ale jinak TW miluju :-)
  • No, dřív jsem měl sir Humphreyho Applebyho, ale pak oznámili Rome 2, tak jsem si tam dal SPQR. A jinak máš pravdu, na Rome 2 se celkem dost těším. *15*
  • HW budou asi vyssi ale pokud se da mensi rozliseni a stredni detaily bude to i tak pastva pro oci navic CA umi optimalizaci naramne vsechny dily sly krasne rozbehnout i na slabsich strojich
  • Ak sa týchto obrázkov nedotkol Photoshop, tak prisámvačku ošukám tú škaredú Anču od susedov *7*
  • podľa avatara súdim, že sa na hru musíš náramne tešiť:) to nič v zlom len ma zaujala zhoda medzi hrou a tvojim avatarom:)
  • Grafika pěkná, ale už by to chtělo aspoň trošku vylepšit diplomacii a dementní AI
  • Však už se na to chystám.
  • Pravda,že u původního Rome si lidi taky mysleli,že to ani nezapnou,ale tohle asi už bude chtít oživení hardwaru.
  • Střízlivý pohled
  • Vizuální orgie!
  • Co na to říct, snad jen to, že můj počítač shoří jen při pohledu na krabičku. *16* *16* *16*
  • Čert vem obrázky! Dokud hru neuvidím v chodu, tak neuvěřím! *4*
  • No, nároky asi nebudou malý, ale TotalWar hry bejvaj taky celkem slušně optimalizovaný, řekl bych, že to nebude od Shoguna2 zas takovej skok.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit