-
mowas je graficky mnohem lepsi nez coh a ma narozdil od coh plne dynamicky engine s vymakanou fyzikou
-
Moc hezky napsaná recenze, a hlavně ten závěr o tom jak se autor rozhoduje jaké hodnocení by hře dal.
-
S Assault Squad jsem velice spokojený doporučuji.! Dobrá hra a jsem rád že někdo dokázal udělat pořádnou hru, kterou jsem čekal u Company of Heroes .. a u ní se bohužel nedočkal .. ps: pěkná recenze.
-
Pěkné články. Games.cz už je zase nejlepší a to s ním vypadalo jednu chvíli hodně špatně. Ke hře bych řekl, že sem hrál i předchozí díly a jsem velký fanda strategií a už dlouho se mi nestalo aby mě hra tolik dostala. Měl bych pár výhrad, jako například nemožnost nastavit, které jednotky budu ovládat při kooperaci nebo problémy s fps (nemyslím si že je problém v AI/procesoru jelikož mi fps klesají v závislosti na tom co mi kamera zabírá - pohled na vesnici 10 fps pohled na prázdnou louku na kraji mapy 50 fps). To je ale tak vše ze záporů a pravděpodobně to patche nebo ovladače opraví. Assault Squad je jednoznačně nejlepší hra svého druhu. Mimochodem s kamarádem po třech dnech bojů na mapě Caen sme na normální obtížnost nebyli schopni najít recept na tanky M4-Sherman. To jen ukazuje jak je hra velká a kde v jiných hrách pomalu končíte tak tady se ještě učíte všem finesám a trikům. PS:vědeli ste, že Tiger tank měl spotřebu 1 tunu benzínu na 100? *8* to jen tak na okraj
-
-
To s tou spotřebou je nesmysl. Tigr spotřebu měl asi zhruba 350 litrů na 100, T34 okolo 270 na 100 obojí bráno při akci v terénu.
-
Krasny prevod jednotek "tuna benzinu" , kdyz uz chces psat o spotrebe ,tak by bylo myslim lepsi napsat tank Panzerkampfwagen VI Tiger spotreba 500/800 litru silnice/teren nekdy i vice.
-
Moment, pohled na prázdnou louku 50fps a pohled na vesnici plnou vojáků 10fps - tohle je v pořádku, nebo ne ??? *12*
-
-
ne pokud mám HD 5770 DDR5 1G a těch 10-15 fps mám plus mínus s jakýmkoliv nastavením rozdíl tam je minimální a nezáleží na počtu vojáků.. tam je prostě nějaký problém buď v nových ovladačích ati nebo tam něco nemají vyladěné ale je to divný protože předchozí díly a hlavně i samotné demo šlo bez problémů
-
-
-
Lubi sa mi MoW ale ja som skor za plnenie misii a tento koncept sa mi nepacil,stale o tom istom v kazdej mape,po osmej mape som to prestal hrat. Skor je pre mna bude lahodka MoW: Vietnam
-
-
To já to mám přesně naopak. Nějaká náhrada skirmishe mi chyběla už od Soldiers: Heroes of WW2
Mise mají pro mě malou opakovací hodnotu. Proto jsem si v prvním MoW vytvářel vlastní mapy, abych si mohl zaválčit s AI v neomezené míře. -
-
Pokud chtějí (a mají v plánu) MOW2, tak pokud smíchají téměř dokonalé sp mise z mow1 + skirmish a mp z mowas, vyladí trochu fps, pathfinding jednotek (nejhorší je když pošlete pěšáka na jedoucí tank, to je jak loutka) a vybalancují jednotky, myslím, že vytvoří dokonalou ww2 hru...a to opravdu... mowas je asi nejlepší ww2 současnosti (coh jsem hrál a u ní kladně hodnotím filmové pojetí ála zachraňte vojína rayena, nicméně na úkor realističnosti - HP systém místo rálný průraznosti apod - takže 2. místo)
P.S. pro všechny fandy doporučuji "
http://steamcommunity.com/groups/mowascz" chodí sem lidi co hrají pravidelně, přes TS a i v klanech
-
-
-
http://steamcommunity.com/groups/mowascz
-
company of heroes mnohem lepsi i graficky-nato jak je starý
-
Ale ta chůze jednotek je strasna
-
Ahojte, mám dotaz.... Hraju hru SOLDIERS HOWW2 MULTIPLAYER na gamespy, je to skvela hra, ale hraje ji malo lidi... Proto sem se rozhodl koupit Men Of War Assault Squad..., jenze bych jeste rad vedel, zda to hraje po internetu hodne lidi.. ? jinak bych zůstal u SOLDIERS HOWW2.. Dekuji
-
Oprava u tigeru to bylo na silnici, v terenu to bylo asi 500, a tiger 2 mel v terenu az 800.