-
hra parádní, nicméně mám šeredný problém, hru jsem si nedávno zakoupil formou internetové licence, s vidinou že si to dám po multiplayeru, on-line a však to znáte, jenže pokaždé když se v lobby chci napojit na nějakou založenou hru, tak mi to hodí chybu ´´Resource desynchronization detected...Out-of-sync´´... hledal jsem návody na internetu snad celej den, dělal jsem všechno možný od reinstalu až po všechny patche od základu, a furt to stejný...dokonce jsem si stáhnul i Tunngle beta a furt to stejný... prosím o radu... *4* díky moc *5*
-
Tak aby bylo jasno s tou spotrebou:
Tiger: na silnici 5 - 5,3l/km, v terenu 9 - 9,3l/km
Sherman VC Firefly: na silnici 3l/km, v terenu 4,2l/km
T-34: na silnici 1,4l/km, v terenu 1,7l/km
Panther AUSF. A: na silnici 2,8l/km, v terenu 7,3l/km
Zdroj: Osprey -
Mě ve hře štve to doplňování munice, při hraní SP na vyšší obtížnosti munice rychle dojde a vy manuálně musíte u dotyčné jednotky doplnit. A pokud máte pod sebou 50-60 pěšáků, minomety, HMGs, a nějákej ten polopás/ tank, tak je v tom neskutečnej mrdník. U MP je to jasný, tam většinou ta životnost jednotky aby něco došlo moc není. Čekal bych spíš nějáké automatické doplňování z toho muničního náklaďáku.
-
-
Munice se autorozděluje když lootuješ velitelem squadu. AS jsem ještě nehrál, ale v původním MoW mi to zase tolik nevadilo, pokud byla velká bitva, tak to ta pěchota stejně nezvládla vystřílet a dva squady jsou v pohodě. Každopádně máš pravdu že nějaky button na doplnění z nebližšího ammo dumpu / náklaďáku by bodlo.
-
Naprostý souhlas. Micro ano, ale tady mě to jen otravuje.
-
-
velice rychle dohráno *9*
-
-
Jestli myslíš skirm (tak ano - i když stále delší než u jiných her), tak to si ještě nezkusil skirm na netu s kámošema a celej mulťák ;) To je to samý jako si připravit pečenou kachnu a sníst kus křídla ;)
-
-
Na tnugle beta to hraje cca 100 lidi kazdy den.
-
tunglebeta.com .. nainstalova , zaregistrovat .. jsou tam i jine hry
-
ked to mas, hod steam link na profil, dam si ta do friends a mozme zahrat multak spolu
-
Veľmi dobrá stratégia mam všetky serie a žáner druhá sv. vojna je moja srdcovka.
Škoda tej plynulosti hry vždy keď sa dostanem ďalej v misii tak mi s tým klesá FPS čo je dosť neprijemne aj postupne nehraťelné , a to doporučené požiadavky prevyšujem.
Dúfam že vyjde nejaký opravný patch a problémy zmiznú.