Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Darkest
    az ted me to napadlo....ten Jakub Kovar ? *1* *1*
  • uz i bety vydavaj na konzole nez na pc. u plnych her rikali ze na pc kvuli piratstvi. ale beta tam nespada.
  • A proč nezavést dvoje hodnocení ? Jedno by bylo pro skalní fandy a pro všechny, komu byla tato hra určena (a tam bych dal tak 5 až 6/10) a pro ostatní, kdo by jí chtěli zkusit (a tam tak 3/10 až 4/10). Pro skalní fandy to bude nic moc přídavek a velká výzva, pro ostatní velmi náročná strategie, tentokráte holt zabugovaná a neslaná nemastná... Nemůžete přece názor jednoho redaktora připíchnout na zeď tiscali games a brát to jako názor celého herního serveru (který mám jinak rád a pravidelně ho sleduji). Já se nechci sério MOW nikterak zastávat, byť jí mám moc rád a krom jiných her jako CoD, Battlefield etc hraju Assaultsquad moc rád na netu, ale přeci jen se jedná o opravdu kvalitní hru (sice s už starým enginem, sem tam bugy a náročností) ale titulem, který nemá co se realističnosti a propracovanosti asi obdoby... Ano, potřebuje nějaký svěží vítr, témat je z ww2 mnoho (Normandie, Afrika, Pacifik...) a tyto rychlopřídavky se moc nechytají, ale přeci na ní nemůžete být tak přísní...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit