Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morraw

U bleskovek byla nejlepší ta diskuze. Dalo se tam bavit mezi sebou a informovat se, ikdyž chápu, že se to nikomu nechtělo moderovat. Ale Steam taky není moc moderovaný a žije to tam 😛

Jinak já už poslední roky články nikde nečtu. Nadpis článků stačí jako newsfeed a pak jdu hned do diskuze, kde se člověk může dozvědět hodnotné informace navíc od diskutujících. Jsem zvědav, jak s weby ještě dlouho přežijou. Už to nema takovou hodnotu jako kdysi časáky. Stejně jako se zavírají kamenné pobočky, když je vše digital.

• Inquisitor

Ani jsem si toho nevšiml, na boční panely vůbec nekoukám:)

• Veskoslav

A kdyby byla diskuze, tak by hned mohlo být jako další novinky:

1. Xzone po 16 letech zavírá ostravskou pobočku.

2. Utekly předpokládané ceny Nintenda

• To uspořádání článků je tak natěsno že, jsem jsem to málem přehlédla.

• Kdyby jen na mobilu, já když otevřu games.cz tak ta stránka je jeden nepřehledný bordel. ty kostky, dlaždice nebo co to je, to je hrůza. Je to strašně zmatené. Navíc, když mám zvětšené písmo trochu, tak to vůbec nesedí. Horní lišta mi překrývá nápisi pod ní apod. Většinu článků tu naprosto vynechávám kvůli té nepřehlednosti, občas kliknu jen na to, co je nahoře. A ten přehrávač videí to je taky síla.. Stejně tak zrušení diskuze, bleskovek, velký fail.

• povedat pravdu, citat games.cz na mobile (smartphone samozrejme) je dost zla skusenost, tie reklamy kym clovek pozatvara nech aspon co to precita z webu je prinajmensom KATASTROFA...

dalsie co mi osobne prekaza, je nestranost noviniek, ako som uz parkrat pisal v konkretnych novinkach (zvlast u JM) tak davat do nich svoju mienku, resp. svoj svetonazor a tim padom ovplyvnovat mienku citatelov je imho vazne nemiestne.

A pevne verim ze za to som aj pred Vianocami dostal banam na tyzden... (to je ozaj sila, dostat ban za nieco co sa redakcii/redaktorovi nehodi do kramu...) - ale v tomto s amozem mylit, nebol som oboznameny za co konkretne ten banan bol. (porusenie pravidiel-nespresnene ktore pravidlo bolo porusene, ak vobec nejake)

• Veskoslav

Takže návrat toho, co jste tak horlivě zrušili?:) Tož gratulace...

Ještě přidat k tomu diskuzi, protože často se tam docela dost dobře hledali informace od ostatních (zejména zdejší DS komunita tam dělala vždycky hezká shrnutí či rady:))

• ales.smutny

Nelži, tohle je velmi užitečná připomínka, kterou potřebujeme! :)

• Diky za info, nebudu lhat, vubec jsem si toho nevsiml v tomhle designu mezi reklamama :)

• Hidden

Pridavam se k tomu, ze aktuality ted nejsou zrovna moc videt. Hlavne proto, ze vypadaji skoro stejne jako reklama hned pod nimi (oblibene na Smarty) a tak je jako ctenar automaticky ignoruju. Zvazil bych radeji vizual podobny Planu vysilani i se zobrazenim casu a pro format novinek mi prijde idealni (a mam ten pocit, ze tak to drive mely i Bleskovky). Take by se mi libilo, kdyby se je jich tam zobrazovalo vice a byly mensi mezery mezi nimi (cca tak o 3 novinky vice, pri soucasne vysce widgetu), pokud jo trvate na soucasnem vzhledu.

• ales.smutny

Jo, tohle určitě není finální podoba. Ještě na to koukáme, budou další úpravy.

• Takže vlastně návrat "bleskovek" (nebo jak se to jmenovalo) a omezení větších novinek. Vlastně proč ne, stejně z těch novinek spousta lidí čte jen nadpis.

Akorát bych si dovedl představit, že by rámeček s aktualitami byl viditelnější v horní části hlavní stránky. Teď je tak trochu zastrčený mezi dvěma reklamami, z nichž jedna má podobný formát. A u každé aktuality by mohl být přímo odkaz do diskuze s počtem komentářů jako u ostatních článků. Když už k tomu diskutovat jde... Jen malý podnět ke zvážení pro designéry stránek.

• Možná by to chtělo inovovat video obsah. Fight club / redakční pokec (rozdíl je počet témat a pravidlo?). Víc sérií s jednou hrou/longplay s nějakými challengemi, žebříčky, co-op?

Není potřeba, abyste novinky četli na kameru, to je zbytečný, radši ať to je na webu a tam jdou reklamy, ale na youtube se diváci radši vrací k Hitmanovi, RDR2 a jiným videím, která byla zábavná, je to k zamyšlení.

Nebo chybí správné dvojice lidí do videí, aby to byla zábava? Adamovo nadšení, Vaškovo blábolení adhoc mimo mísu, Jirkovo "zábavné neumětelství", atd..

• Jester

Neberte to špatně, ale zní to trochu jako damage control za osekání redakce, které mě doteď hodně bolí, obzvlášť kvůli videoobsahu, který přišel o ty nejlepší elementy (to zase neberte jako hanění zbytku redakce, každý má talent na něco a taky každému divákovi sedne něco jiného). Každopádně i tak určitě přeju ať se letos daří a nepřichází další radikální cuty, které naruší chemii a působení redakce tak jako v loňském roce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit