Přejít na výpis diskuzí
Měsíční poplatky mají stále smysl, Elder Scrolls Online na nich může vydělat
10.1.2014 | Adam Homola
265 příspěvků
-
Já sem osobně za P2P model rád ... pokud bude contentu dost a pokud bude hra dobrá, tak si ji rád zaplatím. Pokud bude na úrovni F2P her tak ji hrát nebudu ... radši si zaplatím za lepší, než hrát odpad (dívám se směrem k Neverwinteru online) "zadarmo".
Navíc nebudou placené datadisky, což je taky celkem plus. -
-
Platici ovecka v akci ! *14*
-
-
A ty hry krades nebo co?
-
-
jop *2*
-
Ne ja za hru zaplatim jednou ne 12x za rok ! *7*
-
-
Az na to ze neplatis 12x za hru *5* drndo. A kolikpak sis uz zaplatil her pane torrent ? *3*
-
Já jim klidně zaplatím 12x ... je to za cenu dražší večeře. *1*
-
-
Prvne si vygoogli co je metafora pak machruj pseudointelektuale ! *15*
-
Chudáček Pastyr ani nepochopil tvou metaforu :D
-
A kdo to za tebe plati ? Franta Siska ? *1*
-
No nevím ... mě spíš příjde F2P, který mě omezuje jen kvůli tomu abych si od nich něco koupil, jako tahač peněz. Žádný systém není zadarmo ... jediný rozdíl je, že v P2P si musíš ten měsíc hraní zaplatit sám a v F2P to za tebe platí někdo jiný.
-
Jelikoz vychazi tak 1 - 2 dobre hry do roka (pokud vubec) nevim co bych si kazdy mesic kupoval ;)
-
Ja te chapu ze jsi fanboy. Ale za ty prachy muzu mit kazdy mesic mensi hru ne ? Tohle je proste tahac penez jak volejte vestce ! *1*
-
-
-
-
-
-
Radsi coop Skyrim nez online sh!t. Uz vidim jak nejaky decko nebo nerd co hraje 24/d si bude mastit ego a resit komplexi na obycejnych hracich! Pay2win! *5*
-
-
pay2win ? tak to vyhrajou všichni, bo všichni platí ;)
-
-
Mu vypadlo písmenko ... asi myslel Play2Win *1*
-
-
-
Docela dobry,konecne TES coop *4* .
Za koho hrajete ??
Ja za dragonknighta nord tank. *13* -
-
Invite mi došel teprve 7. takže sem eště nehrál, docela sem zvědavej, chci vědět jak moc by mě ta hra bavila kdybych ji hrál (jakožto ji hrát nebudu, poplatky...)
-
ten 2.smajlik byl preklep *1*
-
-
To ťažko.
-
-
To je jediný způsob jak by si TESO mohlo vydělat
-
-
Ne, to je nejlepsi zpusob jak obrovsky prodelat.
-
-
XD Vědátoři a každý cucá z jiného prstu
-
-
-