Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už? *2*
    • .... ehm... vysvětlil by mi někdo tenhle fór pro zasvěcené? :D
      • Ale nic, já jen že to vyšlo před 2 měsícema :)
  • 1. Fanoušci Metal Gear série a náročných bojovek zároveň si budou chrochtat blahem.
    2. Hráči mimo fanouškovské kruhy se nemusí vzrušovat, pro ně tu nic zajímavého není.3. „Milostný dopis fanouškům“ je jedna z mnoha floskulí.4. Snaží se tím říct, že jde o hru, která je bez výhrad střižená na tělo dost specifické skupině hráčů.5. Jistě, jenom pro úzkou skupinu hráčů, ale právě v této výlučnosti spočívá pro fanoušky nezanedbatelné kouzlo a přitažlivost.6. Metal Gear Rising: Revengeance v je typická ukázka „milostného dopisu fanouškům“. 7. Jen se hra sama nemůže v mnoha okamžicích rozhodnout, jestli cílí na fanoušky Metal Gear série, nebo příznivce bojovek ze stáje Platinum Games.8. Ale fanoušek Kojimovy série se bude spokojeně usmívat a snad i uznale kývat nad řadou narážek, které pochopí jenom on.9. Revengeance je po stránce příběhové služba fanouškům.10. Čím více žerete Metal Gear universum a zároveň vám sedí autorský rukopis Platinum Games (čili jste fanoušky), tím více si Revengeance vychutnáte.11. Jedině v rámci podobného fanouškovského poblouznění totiž omluvíte pochybnou implementaci celé řady dílčích prvků.12. Z MGR: Revengeance doslova čiší, že jde o hru, kterou plně docení jenom fanoušek série a bojovek od Platinum Games, abych se už poněkolikáté opakoval. ( po 12 áno?)13. Abyste se s tímto smířili, to už musíte být opravdoví fanoušci14. Za hranicemi fandomu však tahle s láskou vyvíjená bojovka žádné velké vlny neudělá.
    • zajímavý že ten redaktor ze zing.cz v tom jeho plátku nenapsal ani jednou slovo FANOUŠEK muhehe
    • no tvle já teď koukam jak blbej von normálně dokazal zprznit verdikt o dvou větách a furt nepřestat s těma fanouškama :D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
    • a ještě k tomu 2 mesíční zpoždění... no konec xD
    • tahle recenze mě nenechá normálně spát :D snad nejhorší článek co jsem kdy četl heh.
      takhle by měl vypadat profesionálně napsanej platek

http://www.zing.cz/recenze/959/metal-gear-rising-revengeance-spravedlnost-katanou

buď ať se pan autor naučí něco od tohodle nebo skońčí :D
    • no tvle se nemůžu furt přestat smát, buď to zplodil 15 letej školák nebo debill
    • Těch fans bylo na 3 odstavce nějak moc ne. Pan autor je proti Mgs fans trošku zaujatej, nehledě na to že právě tohle pro ty FANS neni. Pan autor by měl začit brát léky.
  • Klasika, napřed přestřelit hodnocení u vyhypovaného titulu (DmC) a abychom ukázali jak jsme nestranní a používáme celou stupnici, tak si pak smlsneme na méně hypovaném titulu (MGR). To samé jako Skyrim a následně LoZ:Skyward Sword.

Celá tahle recenze včetně výtek by v podstatě šla napasovat i na nové DmC.
  • Mam dohrano a musim rict, ze za me 9/10. Jedina chybka ta kamera. Souboje jsou naprosto luxusni. Nejsem ani trosku fanda MGS, ale tohle me dostalo. Kdo ma rad katany tak dite do toho :D
    • To není MGS ale MGR.
      • Nevím za co mi davate mínuska, blbouni. Metal Gear Solid tedy MGS. Metal Gear Rising tedy MGR.
        • TheFeardemon
          Jde o to že se MGS a MGR odehrávají ve stejném universu,takže fanoušci si většinou budou chtít doplnit vědomosti co se stalo/děje/bude dít nejen ohledně hlavního hrdiny.
      • -.-
  • Redneck
    No aspoň, že tam jsou ty krabice, když tam neni Snake *15*
  • Jak to, ze mi tie poondene reklamy idu uplne v pohode bez sekania ale vzdy kym mi to video nastreamuje dostanem crash zasuvneho modulu pri rychlosti DOWNLOADu 7.3GB/s.
    • *15* Hlavně ať se nám tam neukazuje: Už *2*
      Ba ne, je Vanquish fakt takova zmena na hard? Ja to dostal jakozto PS+ hru zdarma a po 2 hodinach jsem to vymazal protoze to byla Nuda s velkym N...
      • Jo, je to hra, co se má hrát na nejtěžší pořád dokola, aby jsi měl ce nejlepší časy a skóre.

Jestli jsi to hrál na pomalým stylem s hodně krytím, jakým by jsi hrál třeba Gears of War, či jinou standardní TPS, tak ti bohužel tvrdě uniklo o čem hra je.
  • zdeeneek
    Masakrozni reznicina *14*
  • Malleth
    Podle mě je to jen pro fanoušky akčních rubaček s jistou dávkou tolerance (ta kamera je fakt příšerná). Mě to jako člověka co má rád Metal Geary spíš vytáčelo. Nový postavy jsou celkem o ničem a zhnusili mi i Raidena kterej byl ve čtyřce skvělej. Jediný pozitivum v tomhle směru bylo setkání se Sunny. Ta se jim celkem povedla a je oblečená jako její máma z MGS2.
  • Vzhledem k problematickému vývoji když už si s tím Kojima studios nevěděli rady, jsem hrou příjemě překvapen, dějově je sice slabší, než ostatní díly, ale překvapilo mě, že to není nehratelný paskvil, který prodalo Kojima studios. Až potom Platinum games to převedlo do hratelné podoby čehož si nesmírně cením jak to zvládli a hlavně, že hra nakonec vyšla. Sedmička nesedmička, hra nesedne každému, ale já si jí cením rozhodně na víc :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit