Přejít na výpis diskuzí
Metal Gear Rising: Revengeance - recenze
16.4.2013 | Petr Poláček
43 příspěvků
-
nemel byt tenhle metal gear i na pc?
-
-
měl, ale nebude
-
-
Na to kolik má autor zkušeností, tak ten text tomu neodpovídá. Často se opakující slova a špatný slovosled. Games upadá. ;)
-
-
majnusi dal asi autor co
-
-
S touhle hrou mám jeden vážný problém, tedy popravdě více problémů a to všechny postavy mimo Raidena. Jakkoli mám rád MGS, tak tady mi silně vadí jakýsi přehrávající zkarikovaný subsahařan, přehrávající zkarikovaný rus atd. - prostě je tady silně znát, že to není MGS a hlavně to není Hideo.
-
Tohle nechápu, to že jsem fanoušek znamená že tý hře budu něco odpouštět ? Já to mám přesně naopak. Jako fanouškovi série mi vadí že je to úplně něco jiného a hrát to určitě nebudu.
-
-
Ano, je to sice součásti rodiny her Metal Gear, ale je to spin-off. Čili je to něco úplně jiného než Metal Gear Solid. Proto na to zkus tak nahlížet. Pokud chceš "tactical espionage action", počkej si na Metal Gear Solid 5, stejně jako já. *3*
-
-
Ono to vyšlo i na pc? *8*
-
-
Asi jsem tu jediny komu Raiden nevadi.
-
Ne, maji v databazi stare udaje. Vyslo to jen na PS3/X360
-
-
Jasné. Jen jsem poukazoval na to, že to mají špatně
-
-
-
Blbooooost
-
7/10 dnes, před deseti lety 5/10. Dneska jste na ty hry až moc hodný.
-
Bude mi do týhle hry chybět hodně z příběhu když mám možnost si na PC zahrát jen Metal gear solid 1 a 2? Konkrétně do týhle hry. O raidenovi, proč to dělá, co se mu stalo, co dělal atd atd.
-
-
ne
-
-
Štve mě to.. Boží hra miluju tenhle styl fightování ale takhle krátkej příběh jsem dlouho nezažil přehrál jsem to asi za 6 hodin. Radši kdyby se vykašlali na VR missions který jsou fakt nudný..
-
Co že? jen 7? A nějaký nezávislý blbosti dáte 9 že? Hru hraji a perfektně se u ní bavím, ale tímdle jste mě další hraní pěkně znechutili.
-
-
Haha
-
http://www.youtube.com/watch?v=cqAzhqlcvwc
-