Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud se s tím hra nebo jistý žánr hraje dobře, potom není problém. Hlavní pointou je stále to, že gamepad k PC je a bude standardní vybavení hráčů. Když vezmu do ruky akční adventury alá Silent hill a podobně, je gamepad výtaným příslušenstvím, který zapojuju v takovým případě dle potřeby. A o tom to je. Jestli v očích některých ocasů neplním PC desatera, na to se*re tesák. Samozřejmě i na druhou stranu nikomu nevykládám, aby na gamepadu hrál všechno. I když takový Crysis s gamepadem, to je věc...
  • To je otázka na firmy co to dělají. Pokud se to zaplatí tak to dělat budou. Já osobně primitivní konvezre kupovat nehodlám.
  • Asi tak. Prvni prubnu warez a jak to nebude mit high res. textury bey bey!
  • tiez dufam ze sa bude predavat - 13eur je ako zadarmo...
  • zalezi od hry - ano fps na gamepade je utrpenie ale napr. assassini, batmani, princovia z perzie, dark souls (a verim ze aj MGR) sa mi ako 30rocnemu PC only uzivatelovi hraju lepsie a pohodlnejsie
  • Kdyz se nekdo svobodne rozhodne hrat s nevhodnym ovladacem, mel by pak ale nadavat jen sam sobe, ze? A presne to se nedeje.
  • Vsak kvuli ovladani take na konzole nektere hry nevychazi, presne o tom to je. K+m ke konzoli je hloupy napad. U gamepadu s pc nevidiim problem. Smir se s tim, ze nektere hry jsou designovany na gamepad a jso nevhodne pr k+m. Moje otazka plati dal, maji se na pc portovat hry, ktere jsou designovane na gamepad nebo ne?
  • "Ja bych ty klavesnice a mysi zakazala".

Kirpl
    duchodkyne
  • Si počkej a zatím si kup PS3, je tam hodně exkluzivek. Osobně jsem spokojen, a to jsem býval docela hardcore PCčkář. Kvůli jedné hře teď kupovat PS4 nebudu. :)
  • Horst_Fuchs
    Čtyřjádrovej procesor jako minimum pro konzolovej port?
    Ti se s tím moc nepárali. *7*
  • Jack1947
    Mela a pak doslo k nekolika odkladum.
  • michaliuz18
    jop ale niektore hry su nehratelne na klavesnici hlavne zle porty z konzol
  • Intuitivnější je to jen pro lidi co jsou na to zvyklí, a právě proto, že jsou na to zvyklí.
    Ovládat střílečku maliknatým joystickem je stejně debilní, jako žrát polívku hůlkama.
  • A některé hry jsou designované na klávesnici a myš. Preferuješ tedy aby takové hry nebyly na konzole portované vůbec i když si můžeš připojit myš a klávesnici?

V zásadě nechci vůbec řešit ovládání, ovládání má být pro hráče "neviditelné." Pokud nějak řešíš ovládání je to imho špatně. Ano, pokud neumí pořádně udělat hru tak aby šla ovládat tím co je pro danou platformu obvyklé, nemám o takovou hru zájem. Protože je to špatný port a je mi jedno jestli je to z PC na konzoli nebo z konzole na PC. Jestliže je hra na PC má být na PC se vším všudy.

BTW mám PC i konzoli...
  • Jack1947
    Nekdy... to doparim. Naroky jako vzdy krvave aby se ten HW vyuzil kdyz na konzoli stacily polovicni (no flame!). *4*
  • Stillson
    Tak PS4 plánuju koupit. Ale nebýt MGS V, tak se na to asi vykašlu. A kupovat konzoli za 10k kvůli jednomu titulu se mi zrovna moc nechce. Ale bohužel to jinak nejspíš nepůjde.
  • Není lepší si rovnou koupit už konzoly ? Za 4 rádoby AAA hry, máš jednu konzoly s nižší kapacitou HDD nebo Flash.
  • Rhulad
    Jo jasně, když to vyšlo v únoru 2013 pro konzole.
  • MidnighT91
    Nikdy jsem nehrál hru ke které bych potřeboval gamepad...
  • MidnighT91
    Neměla tahle hra vyjit na pc už tak rok zpátky, kolem 17 listopadu???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit