Přejít na výpis diskuzí
Metal Gear Rising: Revengeance vyjde na PC už příští měsíc
20.12.2013 | Adam Homola
67 příspěvků
-
Tak budu hrat k+m, je to ich volba, dalsi vezme na ovladanie gamepad. Hovori sa tomu sloboda volby ovladania ;-)
-
tesim sa na tuto hru sekanice mam rad hlavne kvalitne ako dmc ci castlevania, skor by ale potesilo MGS na pc a nie mgr
-
to vies ale niektory su ťuknuty a psychicky by boli ponizeny kebyze na pc drzia ovladac v ruke
-
Však tak je to rozumný hledisko a každej správnej uživatel by s tím neměl mít problém, zvlášť když u takové hry je to ovládání s ovladačem intuitivnější. Někteří, jak padlo, ovšem mají nemalé gastrointestinální problémy, jakmile o gamepadu k PC vůbec padne slovo. Prostě zvláštní...
-
Platinum Games.. ha ha zrejmě slušnej oddíl....*1*
Ok nevěděl jsem že jsou dvě linie Metal Gear. Asi to bude mít nějaký velmi hluboký emocionální podtext jako celá tahle série... *1* -
Hraní na gamepadu patří už i na PC několik let ke standardu, hraju na ovladači X360 a některý hry bych si ani jinak nedokázal představit.
-
Ať už šlo o Castlevanii portovanou (skvěle portovanou) na PC tak i MGR:R mám už zakoupeno.A stále doufám,že tyto hry od KONAMI bude kupovat dost PCčkářů aby si řekli " Hele tak oni mají zájem o naše tituly, tak uděláme i MGSV na PC" Bohužel velká většina raději hry stáhne z warezu,torrentu než aby podpořili vývoj dalších takových her. Snad je tu někdo krom mě kdo to koupil taky. Pokud to bude tak dobře portované jako Castlevania která se dá hrát hodně dobře na PC s klávesnicí a myší, tak nebude problém :-) jinak kupuji PS4 ovladač abych si to užil.
-
kdyby radši vydali oba "páté" díly na PC
-
Na tohle se fakt těším. Dobrý trailer: http://www.youtube.com/watch?v=3InlCxliR7w&oref=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D3InlCxliR7w&has_verified=1
-
Nemuzes po pcckari chtit, aby vstrebal a porozumel psanemu textu. Na to jsou prilis hloupi a neschopni. Pcckari maji většinou velmi nestastny život plny minecraftu a nepodarenych letsplayu, spatne znamky a ani v kolektivu nejsou oblibeni. Je to velmi smutne, ale jsou zkratka mezi nami a na prvni pohled je někdy nezkuseny a stastny konzolista ani nepozna.
-
J vidíš. Teď sem stával a neměl jsem ještě kafe.
-
A během tvých let se dost vytratil rozum, když ani nejsi schopnej si všíimnout, že MGR dělali lidi z Platinum Games...
-
To bylo na horrida, ne na tebe.
-
Tohle ale není MGS, ale MGR ... to je rozdíl. MGS je pořád o "tom" co původní díly.
-
No tohle klidně mohlo na konzolích zůstat. MGS jsem hrál jen jedničku (dobrá) a dvojku, kde gameplay taky dobrej ale patos už byl o dost horší než v závěrečné scéně jedničky. Navíc koukám, že se během let trochu vytratila ta tactical espionage action... *1*
-
to Jejdasek....To ne. Já jsem přející člověk a každý člověk by měl mít u pc gamepad čili je po problému, jenže ono se tu vyskytuje velké množství podivných existencí, kteří gamepad považuji za kacířství a právě těmto jedincům, byl můj příspěvek věnován.
-
Ne. Klávesnice a mys nejsou primarne určeny k hrani. Na PC hraju na velke tv, k niz mam pripojene i 3 konzole. Nejsem retard, abych se pri hrani hrbil na kancelarske tv a mlatil do klávesnice. Nejraději bych podporu klavesnice a myši u her na pc zakazal. Radeji at se vyvpjari pri portech soustredi na technicke aspekty a s klavesnici se neobtezuji! Kdo chce hrat Revengeance na mysi, je dbeil a basta.
-
Jenze nektere hry jsou designovane na gamepad. Preferujes tedy, aby takove na pc nebyly portovany vubec i kdyz by sis je s gamepadem na pc mohl zahrat?
-
Tohle je hra desingovaná pro gamepad a nejsem si jist jestli se to vůbec nějak dá portovat, aby to bylo slušně hratelné na K+M.
-
Matka mě nechala vyšetřit a jsem prý v pořádku. Tedy, ne že bych chtěl hrát Revenange ale Darksiders byly v pohodě.