Přejít na výpis diskuzí
Metal Gear Rising se s novým studiem mění ve zběsilou akci
11.12.2011 | Petr Poláček
100 příspěvků
-
tak tohle se dá přirovnat jen takhle.....Ninja gaiden aláá Metal gear Solid....jen koukám že stealth někde zapoměli v Kojima teamu...
-
Koukam že stealth akce je pryč.
-
já nevim jaké byly informace o hře před tímhle trailerem, ale já čekal něco ve stylu MGS2, tohle je na mě moc..
-
-
Tak před tímto trailerem byl vlastně jen tento:
http://www.youtube.com/watch?v=hGOKLbu_GfA
Tak posuď jak se to změnilo... -
-
jj to jsem viděl.. pak ještě s těma melounama bylo videjko.. ale to co jsi pastnul.. to je prostě uplně jiné než to co předvedli teď, nevim proč to tak změnili, jestli někdo řekl, bude vycházet Devil May Cry, chceme, aby naše hra byla lepší než DMC. nebo fakt nevim.. představoval jsem si hru na styl klasického MGS, stealt a pokud by to situace žádala tak akce, ale jen v měřítku původního traileru.. škoda
-
-
No jo, je to jiný. Ale osobně se vůbec nebojím.
Miluju MGS, miluju japonskej hack'n'slash, miluju Platinum, není co řešit.
V Platinum jsou lidi, co dělali v Clover i jinde... zvláště Hideki Kamiya. Hra je prostě v dobrých rukou.
Jen se někomu nemusí líbit, že to není stealth akce... ale to už je další věc a mě osobně to nevadí.
-
-
-
-
Vypadá to drsně... pokud se to udrží v MGS canonu, tak to bude super.
Tenhle styl her mám rád a Platinum ho nedělají poprvé, takže se nebojím.
Jen doufám, že pořád platí PC jako jedna z platforem... -
-
PC platforma u nového MGS je uvedená všude. Myslím si že Kojima počítá s PC.
U tohohle titulu odsunte klávesnice bokem a naleštěte gamepady. -
-
Až na to, že s Rising nemá Kojima nic společného.
-
-
Vyvojáři mají volnou ruku. Kojima do toho nějak zvlášť nezasahuje, ale sem tam radí vyvojářum a něco k tomu řekne.. Takže nemužeš říct, že s tím nemá nic společného. Kdyby tomu tak bylo tak by se od toho uplně distancoval.
-
-
Tak to je jasný, gamepad mám na většinu titulů, co hraju.
Jen jsem se bál, že kdyby to bylo jen PS3 a X360, tak si to nezahraju...
-
-
-
Tak to je nemalo homo taky co jinyho od japonciku to at si nechaj na ty toustovace.
-
-
Tak teď jsi prostě mimo.
Opravdu zoufalej pokus... -
-
U takových postu dělám jako kdyby tady vůbec nebyly. *2* Stačí se podívat na jeho nick a už vím, že to je nějaký degeš.
-
-
-
WOW. Nářez! Raiden vs Ryu Hayabusa to by byl kur*a dobrý fight! Oba bych nechal hostovat v Soul Calibru V.
-
nevim no ted