Přejít na výpis diskuzí
Metal Gear Rising se s novým studiem mění ve zběsilou akci
11.12.2011 | Petr Poláček
100 příspěvků
-
Velebnosti, jdu blejt!
-
Koukam že stealth akce je pryč.
-
tak timhle si myslim že poškodili značku Metal Gear Solid
-
Poprvé mě tahle hra zaujala a těšil jsem se na ní ale po shlédnutí videa je mi z ní špatně... Fakt, what the hell? do maníka seká s metr a půl dlouhým mečem tak že by z něj udělal špagety a on jen tak pro efekt heká jakože ho to bolí a pro ještě větší efekt z něj během toho sekání odteče tak 200 hektolitrů krve, on to ustojí a ještě mu to chce vrátit... potom chytne robota kterej mi přišel tak velkej že by jich 10 stačilo na vyhlazení planety a hodí si s ním jako by to byla plyšová hračka... No offense ale je to jen další přehnaná asijská blitka... (Jinak proti jejich hrám nic nemám s prvním MGS na psx jem si zažil docela krušné chvilky...
-
-
No vidíš to... a já se zase na toto těším... pokud ty ne, tak se podívej jinde...
-
-
Budem se tesit spolu sem take fanousek metal gear nevim comaj porat proti tomu asi nehrali posledni dil
-
-
Kdyby jsi byl fanoušek tak si asi všimneš že série mgs se ubírala úplně jiným směrem než tahle *Japanesse anime* rubačka.
-
-
-
-
To je snad zlej sen. Z hodně nadějný hry se zajímavým přistupem ke stealth a k soubojům udělali další tupou rubačku....
-
-
YU dont rike it?
-
-
Jsem dost naštvanej...tohle byla moje druhá nejočekávanější hra příštího roku a oni z toho udělaj DMC, kde nepřátelé vydrží deset seků mečem jako nic, navíc s hromadou hnusných a zbytečných efektů.
Přitom z těch prvních videí to vypadalo tak slibně....
Přoč mi to přepíše původní post když dám reagovat? -
-
Hmm, no ano, já se taky teším jak sviňa.
Ale naštěstí mi DMC-like hra vůbec nevadí. I když chápu, že někomu může... -
-
To nový DMC vypadá docela slušně, ale od MGS:Rising sem měl úplně jiný očekávání. Podle prvních videí a informací to měla být hra kde se skloubí akce se stealthem. Očekával jsem něco ve stylu Tenchu s propracovanýma soubojema, kde nepřítele rozpůlim jedním úderem a kde budu muset taktizovat, aby mě neobklíčili nebo nerozstříleli dřív než se k nim dostanu.
Tohle je úplně někde jinde
-
-
-
-
-
tak tohle se dá přirovnat jen takhle.....Ninja gaiden aláá Metal gear Solid....jen koukám že stealth někde zapoměli v Kojima teamu...
-
Nechcu se dotknout fanousku teto serie,ale z toho videa to pusobi jako strasna kravina.
-
-
Vubec si se nikoho nedotkl.Tohle totalne posrali,jestli to bude vypadat takto.
-
-
Nemužu si pomoct ale Metal Gear Solid je u mě do dneška nepřekonanou hrou už je to řada let a furt na ni vzpomínám ty hodiny co jsem u ní proseděl u PSX ,bossové,příběh,zbraně, skrývaní v krabici...... plno skvělých napadu ktere zatím podle mě žádna hra nepřekonala,prostě srdcovka jak sviňa.
http://www.youtube.com/watch?v=WpG9XIfFkE0 -
-
hh taky si to pamatuji z PSX *1*
-
-
co to jako ma byt??? kdo to vubec mohl vymyslet takovej nesmysl to vypada totalně strašně. a proč se to sakra jmenuje Metal gear???
-
bože můj, co to s tim titulem provedli?! jako skalní fanoušek nevim jestli se tomu mám smát nebo brečet....jak to můžou nazvat Metal Gear. ten byl o drama, atmosféře a příběhu, který se rozplétal kouksek po kousku.....tohle se je béčko, metrosexuál Raiden....sra..a *16*