Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paneboze neeeeee *9* .Co se vyvojarum stalo?Se snad na vecirku nekde totalne sjeli a pak sli vytvaret hru?Tohle si prece nemuze rikat metal gear solid,vypada to spis jako lepsi no more heroes.Doufam ze se vzpamatujou a zkusi s tim neco udelat.

Ps:Prvni in-game zabery vypadaly mnohem lip.Tohle si snad,ani jako fanousek serie nestahnu jestli bude pravda,ze to bude na PC.
    • jakej metal gear solid to neni a ani to neni v nazvu hral sem vsecky dily a ani my nevadi zeto neni steal a jestlisis nevsimnul tak snake tam neni jeto uplne jinej pribech a sem rad zejetam Riven jestli si hral posledi dil metal geara a hral si za toho ninju tak tam ses taky bytkaril z mecem co byste porat chteli Sneaka jak tam chodi z hulkou v ruce nebo co v poslednim dile je sneak starej jak muj deda sorry za cz sem pol
      • Víš, podle mě ani nejde tak o to že to není Solid, ale nese to značku Metal Gear.. ono ani nejde tak o to že tam Raiden seká mečem, osobně mám Raidena ráda.. ale ono spíše jde o to že je to naprosto stupidní rubačka, která postrádá smysl. Osobně když jsem to video viděla tak jsem na to čučela s otevřenou pusou a hlavou mi probíhali myšlenky "WTF co to do pekel je?!". Nikdy jsem nekritizovala hru než vyšla, ale tohle je opravdu moc.. i když je to "jen" (velice stupidní) odbočka "jinej příběh" (i když silně pochybuju že by tohle nějaký příběh vůbec mělo) podle mě to silně uráží MG.
        Ty jo jestli si myslí že seslátaj cosi, nahážou tam postavy z MGS a vydělaj na tom balík tak to opravdu facepalm.
  • Mayuri12
    Takhle to vypadá jako by stealth přestalo lidi bavit (nebo si to alespoň vývojáři myslí) spliner cell conviction, nový Hitman, teď MGS neříkám že to nebudou nebo nejsou dobré hry a já osobně zas tak moc stealth neprožívám ale chápu že hodně lidí naštve že se všechny hry ať už bývali strategie RPG nebo stealth přesunuli do akční podoby. A tím pádem i žánr akčních her začíná působit poněkud jednotvárně což už mě celkem vadí. Bohužel se ale zdá že to lidem vyhovuje.
    • doufejme, že Thief 4 navrátí žánru stealth sílu :)
  • já nevim jaké byly informace o hře před tímhle trailerem, ale já čekal něco ve stylu MGS2, tohle je na mě moc..
    • Tak před tímto trailerem byl vlastně jen tento:
      http://www.youtube.com/watch?v=hGOKLbu_GfA

Tak posuď jak se to změnilo...
      • jj to jsem viděl.. pak ještě s těma melounama bylo videjko.. ale to co jsi pastnul.. to je prostě uplně jiné než to co předvedli teď, nevim proč to tak změnili, jestli někdo řekl, bude vycházet Devil May Cry, chceme, aby naše hra byla lepší než DMC. nebo fakt nevim.. představoval jsem si hru na styl klasického MGS, stealt a pokud by to situace žádala tak akce, ale jen v měřítku původního traileru.. škoda
        • No jo, je to jiný. Ale osobně se vůbec nebojím.

Miluju MGS, miluju japonskej hack'n'slash, miluju Platinum, není co řešit.
          V Platinum jsou lidi, co dělali v Clover i jinde... zvláště Hideki Kamiya. Hra je prostě v dobrých rukou.

Jen se někomu nemusí líbit, že to není stealth akce... ale to už je další věc a mě osobně to nevadí.
  • EuroSamurai
    Koukám, že jako konzument kvalitních stealth her brzy pojdu hladem.
    • Spis bych rekl ze jako konzument kvalitnich her celkove *5*
      • Malleth
        Tak černě bych to neviděl. Last of Us vypadá hodně slibně
        • Tak z cgi filmecku tezko soudit,ale tvurci jsou talentovani,takze pravdepodobne ano.Ale i tak,tech kvalitnich her je posledni dobou malo.
          Na druhou stranu,tezko se tvurcum divit,kdyz vidi,ze nejvetsi komernci uspech maji kraviny jako cod atd.Tak proc se snazit.
      • Bohuzel
  • Tímto dielom zanikne klasika MGS ako zanikla klasika Resident Evil 4 dielom.

PS: nehovorim, že RE 4 bola špatná to naopak ale už to nieje ono.
    • já bych to přirovnal spíš k nadcházejicímu Operation Raccoon City.. to je taky taková odbočka a uplný paskvil..
      • JJ to každopádne ja som to skor myslel tak, že to bude diel ako RE 4, teda diel ktory uplne vyboci od zakladu serie.
      • Hmm, ale MGR: Revengerance nepůsobí jako paskvil. A jelkož jde o Platinum, tak věřím, že ani nebude.
        Racoon City bohužel ano.
  • MishKonn
    Tak pro mě je tohle zklamání roku.

První trailer pro mě byl na 10/10, tohle na 0/10 (v rámci hodnocení náplně traileru, ne hry).
  • tak to vypada jako hodne dobra ptakovina.ve chvili kdy zvednul tu obrovsskou masinu s dlouhym mecem pak ji odhodil a vybehl ve vzduchu po ni,tak mi cukaly koutky do usmevu :D
    • A to jak v 1:58 presekl metrovym mecem ctyrmetrovy telo toho robota byla tresnicka na dortu *7*
      • Malleth
        Nebo jak sekal do nějakých androidů, který jsou uvnitř bílý ale přitom z nich lítala krev (pěkně hnusná krev mimochodem)
    • To ja jsem v tu chvili byl uz temer pod stolem *1* .
  • oooooh fuck...
  • omg epic fail udelat z spionazni sagy DMC je k placi
  • Tak za tohle bych v konami někoho rychle vyhodil :D - aneb kam se poděl Metal Gear

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit