Přejít na výpis diskuzí
Metal Gear Rising se s novým studiem mění ve zběsilou akci
11.12.2011 | Petr Poláček
100 příspěvků
-
Další debilní rubačka, jakoby jich nevycházely desítky každý rok.
-
-
Taky prosím o seznam.
-
Prosím seznam desítek rubaček ročně, rád si nějakou vyberu. Děkuji.
-
-
LOTR: War in the North, Spider-Man: Edge of Time, The Cursed Crusade, X-Men: Destiny, Captain America, Harry Potter and the Deathly Hallows, Hunted: Demon's Forge, The First Templar, Thor: God of Thunder, Splatterhouse, TRON Evolution, Shadows of the Damned.
Pokud počítáš i střílečky, můžeš přidat Red Faction: Armageddon, Call of Juarez: The Cartel, Haunted: Hell's Reach, Modern Warfare 3, Bodycount a další (dál už se mi hledat nechce). -
A neni to jedno?Hloupe to vypada tak nebo tak.
-
-
-
Nikdy jsem zde nekomentoval ,ale dnes udelam vyjimku. Metal Gear Solid uz bohuzel nikdy nebude takovy jako byl. Po schlednuti videa jsem chvili nevedel co si mam o nem myslet. Je videt ze Hidea Kojima se na tomdle dilu nijak nepodilel. A to je spatne. MGS byla vzdy stealh akce a ted z toho udelali nejakou debilni arkadovou mlaticku, ktera je totalne na bliti. Byl bych radeji kdyby uz zadny dil neudelali. Posledni dil bylo perfektni umelecke dilo, ktere me v tahlo do deje, a ktere zodpovedelo vsechny otazky. Melo to skoncit. Todle mi prijde jenom jako vyuzivani znacky, ktera je znama a proto se bude lepe prodavat. Je mi z toho smutno, protoze MGS jsem hral od dectvi.
-
nevim no ted
-
mm vypadá to spíš tak trochu jako DMC což asi fandy MGS naštve mm ale možna proto si ji zahraji
oprava: nezahraji si ji pro to že bych chtěl fandy MGS naštvat ale protože styl hry připomína DMC a z toho pohledu to vypadá dobře -
Tak to je nemalo homo taky co jinyho od japonciku to at si nechaj na ty toustovace.
-
-
Tak teď jsi prostě mimo.
Opravdu zoufalej pokus... -
-
U takových postu dělám jako kdyby tady vůbec nebyly. *2* Stačí se podívat na jeho nick a už vím, že to je nějaký degeš.
-
-
-
uprime MGS sem nikdy nehral...(nejsme moc na stealth akce)
ale rozhorceni fanosuku nad zmenou zanru chapu. Nicmene kdyz na to koukam jako na samostatnou hru, tak nevidim nic jinyho nez dost dobre vypadajici akcni zalezitost...osobne bych si to zahral docela rad. -
Vypadá to drsně... pokud se to udrží v MGS canonu, tak to bude super.
Tenhle styl her mám rád a Platinum ho nedělají poprvé, takže se nebojím.
Jen doufám, že pořád platí PC jako jedna z platforem... -
-
PC platforma u nového MGS je uvedená všude. Myslím si že Kojima počítá s PC.
U tohohle titulu odsunte klávesnice bokem a naleštěte gamepady. -
-
Až na to, že s Rising nemá Kojima nic společného.
-
-
Vyvojáři mají volnou ruku. Kojima do toho nějak zvlášť nezasahuje, ale sem tam radí vyvojářum a něco k tomu řekne.. Takže nemužeš říct, že s tím nemá nic společného. Kdyby tomu tak bylo tak by se od toho uplně distancoval.
-
-
Tak to je jasný, gamepad mám na většinu titulů, co hraju.
Jen jsem se bál, že kdyby to bylo jen PS3 a X360, tak si to nezahraju...
-
-