Přejít na výpis diskuzí
Metal Gear Rising se s novým studiem mění ve zběsilou akci
11.12.2011 | Petr Poláček
100 příspěvků
-
Lidi, co šílíte? Tohle není pokračování MGS. Je to spin-off, prostě rozšíření univerza o další serii(tentokrát zaměřenou na frenetickou akci). MGS bude pokračovat jinou hrou. Vždy mě pobaví hysterické reakce neinformovaných jedinců.
-
-
Rozšíření mi nevadí. vadí mi to provedení.
-
-
no jako mgs jsem nikdy nehrál, ale tohle bez ohledu na jakoukoliv značku vypadá jako neuveřitelná srajda *8* *1* *11*
-
Nevím čemu se tak divíte. Série MG měla označení "Tactical Espionage Action". Metal Gear: Rising je označen jako "Lightning Bolt Action". To někdo čekal čistě stealth hru? Nicméně se těším až si s RAYem budu házet jako s hadrovou panenkou:)
-
-
S tím Lightning Bolt action máš pravdu ale v interview stealth prvky ohlásili. Krom toho v prvním videu to rozhodně nevypadalo jako Ninja Gaiden
Btw, mám takový tušení že s RAYem budeš házet možná tak v Cutscéně nebo v QTE. -
-
Nikdy neodepisuji hru o které nevím vše. Z toho co jsme zatím viděli víme, že to bude hodně akční, rychlá a over the top rubačka. To ovšem stále nevylučuje možnost nějak zapracovaného stealthu. Kojima sliboval jiný přístup k stealth než jaký známe do teď. Tvrdil, že stealth v Rising bude velmi rychlý a ne, že se budem půl hodiny plížit v temnotě.
Ano je mi jasné, že to s RAYem je buď QTE nebo animace, ale stále předpokládám, že se k tomu budeme muset nějak probojovat.
BTW. Je to hra na, které se podílí Kojima a to znamená co? To znamená 60% animačky a 40% samotný gameplay. Už se těším:) -
-
I kdyby tam ten stealth byl, ty souboje vypadaj strašně. Líp vypadaly i v MGS2.
Vemu klidně libru jedu na to že tam nebude. Over the top a stealth nejde moc dohromady. -
-
A jen tak mimochodem v MGS se našlo taky dost over the top scén. Např. v MGS4 kdy Raiden dokázal na chvíli zastavit celý Outer Heaven apod. A hra to stále byla steath. Jak jsem říkal...Uvidíme.
-
-
Smazáno
-
To jo, ale Snake takový věci nedělal a proto musel používat stealth. Když zastavíš malíčkem tank, tak se nemáš moc před čím schovávat.
-
-
To je tvůj názor a já ti ho brát nebudu. Jediné co já sám udělám, že budu očekávat slibný spinoff (jako spinoff to bylo ohlášené a podle toho bychom to měli brát) mojí oblíbené série. Pokud to bude sra... tak se nedá nic dělat a pokud to bude dobré, tak tím lépe. Posoudíme až hra vyjde.
-
-
-
-
-
Japonsi jsou fakt ujetí a nebojej se kýče... tohle bude strašná blbost...
-
Snad alespoň ten Risen 2 dopadne dobře
-
Moje první myšlenka byla jestli jsem si nepustil špatný video.. Ale bohužel ne... Že se z MGS stala DMC je k pláči... Ale je pravda že tohle mi DMC připomíná víc než ten novej DMC restart...
-
ty nejostrejsi katany, kytary, podivny účesy, desnej font.... mimoradne debilni charaktery... to je na jednu hru az moc velka kastrace... otazka zni .. delaji to vedome ? a jestli ano, tak proc ?
-
OMG. To je tak ...... hloupoučké. Občas ty Japonce fakt nechápu.
-
CoD je pořád stejnej... lidi si stěžují.
Kojima se nebojí změny a jde se svou značkou kupředu... lidi si stěžují. -
-
Ty se taky porad navazis do spousty her,tak pak tady nebrec,kdyz se nekdo navazi do te tve.
-
-
Hmm, já se navážím a lidi se brání.
Lidi se naváží a já se bráním.
Nevidím problém.
-
-
Jenze tohle je krok smerem do sr*cek.A to neni pokrok.TO uz radsi tu stagnaci,
-
Jsou změny a změny. Někdy je změna horší než stagnace a naopak.
-
-
To máš pravdu, ale první video vypadalo rozhodně jako krok správným směrem. Rising působil jako originální hra, u které se vývojáři nedrží zajetých kolejí.
Koneckonců každej díl MGS přinesl hodné nových prvků.
-
-
Kdyby to tak bylo kupředu...tohle je středověk
-
-
Metal gear je celej pryč ( gone, dead) Občas za něj zapálit svíčku, jinak je načase zapomenout. Je na čase dát prostor projektum novejm, svěžim , a hlavně inteligentnějšim než tady Risingu. Tohle opravdu Passnu s chutí. *13*