Přejít na výpis diskuzí
Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes - recenze
4.4.2014 | Aleš Smutný
166 příspěvků
-
Aleš sa snaží v recenzii povedať, že sa nejedná vlastne o demo, no ja som sa pri čítaní recenzie nemohol zbaviť pocitu, že čítam recenziu na demo ...7/10 je na hodinu hrania za 30e (next gen verzia za 40e) velmi vela ...a nechodte na mna so znovuhratelnostou, tu dnes ma kazda hra ...
-
7 *1* *1* *1* to je dobré
-
-
Co se ti nezdá šipko?
-
-
Jo a tady máš Video: http://www.youtube.com/watch?v=rO-pBfQLOs4
-
Že za hru, co jde dohrát cca za 7min a nemá praktický žádný děj a závěr, (protože jde o "prolog", lépe řečeno DEMO!) vysolíš cca 650Kč+
Určitě se nezapomene na DLCčka -
-
No tak kdybych řešil cenu, tak v podstatě nedělám nikdy nic jinýho, protože bych řval furt. Já za dobrou hru nikdy nedal víc jak 400,-
PS: jinak díky za video. -
Oblivion jde taky dohrát za 11 minut
-
-
ale o to vůbec nejde v oblivionu použily glitch, jde o to že při speedrunu MGS 5 kter má pod 5 minut a speedrun je bez využití glitchů hra ve statistice ukázala dohráno na 58% a tady je "něco" špatně
-
-
Vpodstatě souhlasím, až na to že 499kč neni cca 650kč+ ale 499kč (možná se naše digitální obchody liší...)
-
-
http://www.heureka.cz/?h[fraze]=Metal+Gear+Solid%3A+Ground+Zeroes
Digitální distribuci sem neměl na mysli, osobně ji nevyužívám z prostých důvodu. Sem skeptik. *4*
Ač Steam uznávám jako suprovou službu.
Jde mi podstatě hlavně o to, že dítě pumpne rodiče o peníze, protože vidělo nějaký super Videa na YouTube. Pak se na takových lidech/rodinách dobře rejžují peníze, tedy podporuje zvrhlý systém do budoucna... na to si nějaký šílený kapitalista (neodpustím si *4* ) v kanclu všimne další módní trend, podporován ještě k tomu propagandou WEB magazínů "že vlastně je to takhle pro nás lepší a výhodnější". Však obrázek už je všem zdravě smyšlejícím jasný...
Sakra... to sem si myslel, že po micro DLCčkách nic horšího nemůže přijít... mýlil sem se.
Nakonec sem i já byl naivní optimista. -
-
Vidíš v tom zbytečný konspirace... haranti tahaj z rodičů peníze na kraviny odjakživa a tahat i budou... Já musel mít každej plastovej meč kterej jsem viděl stejně jako teď bych chtěl každou "chválenou" hru na vojáčky... tahle hra by mi stejně vydržela dýl než ty meče který jsem většinou zlomil ještě cestou domu
-
-
Reakce na příspěvek:
To napíšu srozumitelněji:
Rodič má mít více rozumu než dítě, proto je zvrhlost podporovat a omlouvat takový systém.
ZA DEMA SE NEPLATÍ. ZA BETU SE NEPLATÍ. TAK PROČ NAJEDNOU TO JE SPRÁVNĚ?
A aby si někdo nepletl můj postoj... samotnou hru nesoudím, protože je to DEMO.
O nic jiného mi nejde.
-
-
-
-
-
-