Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ravux
    Metro 2033 se jeste dalo (cisty prumer s bonusem v podobne netradicniho prostredi), ale Last Light byla fakt nuda a zrovna exteriery byly nejslabsi cast hry. Metro hry jsou imho podobne precenene, jako knihy. Rozhodne to nepotrebuju hrat potreti.
    • Asharak
      Jestli si jim to po vydání LL napsal, třeba se na to právě zaměřili a vylepšili to hm? *2*
      Ale zatím nejnápaditější hra z E3. Vypadá i líp než Wolf2.
    • Tak to prostě nehraj, to čumíš jak je to jednoduchý co? :)

Tady zase nikdo rozhodně nepotřebuje vědět že to nechceš hrát potřetí.
      • ravux
        Vyjadruju svuj nazor na tema clanku, kterym je mozne vydani tretiho dilu. A kdyz to nepotrebujes vedet (je hezke, ze se sam oznacujes slovem "nikdo" - naprosty souhlas), tak to necti. To cumis, jak je to jednoduchy, co?
  • Brácha mě pořád přesvědčoval, jak je Metro super, jak si to mám zahrát, jakou to má skvělou atmosféru. Tak jsem si to zahrál a 7/10. Člověk akorát běhá tunelema z jedné stanice do druhé a občas vyleze na povrch a mezitím střílí a hledá náboje. Krom mutantů jsou tam duchové. Hororové to není skoro vůbec, i když atmosféru to má temnou. A příběh je nic moc.
    • Zrejme budes adoptovanej...
    • TheGGG
      radši ať sem píše místo tebe komenty tvůj brácha, ten asi bude lepší člověk...
    • Takže si to setřel hlavně za to, že ti to brácha dlouho hypoval a ty si ktomu už od začátku přistupoval se skepsí :) Jestli ti vadí, že si v postapo hře Metro běhal tunely a poloprázdnými stanicemi, tak by ses měl příště zamyslet proč se ta hra jmenuje tak jak se jmenuje. Ušetříš si tak čas hraním pro tebe průměrné střílečky.
  • Jack1947
    Metro byla parádní hra, ten život při katastrofě se jim povedl vystihnout i v tak komorní hratelnosti... tady to vypadá asi na šasté užití plynové masky... taková hra tu rozhodně chybí.

Tohle bylo v minulém metru z malinké části ale nebylo to nic moc - na druhou stranu by to mohl být takový tak trochu Stalker. I kfdyž o něčem jiném.
    • Ale zase bych byl rád, kdyby se do toho úplně nepřehouply RPG prvky (když už, tak spíš něco hodně oldschool), nechci aby to dopadlo jako novej ghost recon a podobný hry s otevřeným světem, které jsou podle mě dneska už přežitkem...
      • Jack1947
        Taky bych nechtěl spíš něco jako Stalker... to by bylo ideální už mě to pískoviětě s milionem blbostí začiná docela štvát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit