Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Těším se , ale chtěl bych něco vidět z multiplayeru *2*
  • miker17
    mou pozornost má od původní hry
  • XorxoxTalarius
    Puvodni Metro jsem nehral, ale jak to tak vypada, tak si ho nejspis poridim. Jelikoz tohle vypada dobre a rad bych mel prehled o svete ve kterem se hra odehrava.
    Kazdopadne to vypada, ze tento rok je vie nezli plodny co se her tyce :)
    • tak to spise nez hru (i kdyz klidne i ji) doporucuji knihu .. tam je spousta veci vysvetlena, bud nejdriv zahrat a pak precist (hra te o dej knihy nepripravi a je zajimave srovnavat svoji predstavivost s predstavivosti vyvojaru) anebo naopak
      • Přesně tak , ve hře si užiješ střílení , atmosféru a akci , zatímco v knize si užiješ příběh , všechny detaily , záhady apod. Já sám jsem hrál a pak četl a musím říct , že to byla paráda .
        • Jazz
          A představ si, že jsme na GAMES.cz, já hraju a nečtu nějaký knížky...
          • trolo
            a co ako? ludia nemozu diskutovat? nemozu citat knizky????
          • vasekveselej
            Gratuluji, zrovna u téhle knížky ztrácíš v porovnání se hrou strašnou kopu informací a určitě je dobrej zážitek zabrzouzdat i mezi stránky...
            • Zkrátka hra i kniha je parádní a hra by nevznikla nebýt knihy. Říkat že kniha je oproti hře na nic je hloupost jelikož jsou to 2 naprosto rozdílné věci a kritizovat knihu by bylo trochu jako kritizovat zčásti i hru . Nikomu nenutím přečíst si knihu . Já si ji přečetl a pro mě to byla nostalgie vzpomínat na pasáže ze hry ( prostředí , atmosféra , postavy) při čtení knihy. Neříkám že kniha je lepší místo hry , jen říkám že zahrát si hru a přečíst si knihu dohromady( pro mě) neuškodí a potěší.
            • vasekveselej
              Ježiš já žufan to napsal blbě, myslel sem to samozřejmě obráceně...
            • V knize se dozvíš naopak hodně informací , jelikož v knize je důraz na příběh a vyprávění , zatímco ve hře je důraz na zábavu , akci a jak zabít mutanty .
          • :) tak to je jen tvoje smula .. predstav si ze jsme ve verejne diskuzi a ja ctu knizky i hraju nejake hry :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit