Přejít na výpis diskuzí
Metro: Last Light chce vaši pozornost pro 13minutové video
23.8.2011 | Petr Poláček
50 příspěvků
-
na datum vydání této hry zase připadá herní svátek...
-
doufám že ten humus co byl na konci potkáme jen asi jednou za uherskej rok jinak nám bůh pomáhej
-
Co mi staci k týhle hře je pokračování libovýho příběhu nový zbraně ruskej dabing a český titulky..
-
co sa atmosfery tyka tak to vyzera uplne uzasne, uplne neuveritelne krasne
ale ten gameplay moc potesujuci nie je, zda sa mi
prveho strazcu podreze, do druheho vypali davku, je v tuneli a je 10 metrov od stanice a ludia na stanici nepocuju vypalenu davku z kalacha v tuneli???? asi tazko
ludia nepocuju ranu do jednej lampy blizko stanice, a nepocuju ani ranu do druhej lampy ktora je na stene stanice? a do tretice, nepocuju ani vystrel do kotlika ktory ma zhasit ohen (musim sa priznat ze na to som pozeral s otvorenymi ustami (: ...)? to je naozaj stealth pristup.
no a potom vytiahne gulomet a ide jak rambo, nieco mi hovori ze mal nesmrtelnost, asi aby v predvadzacke nekapal a dostal sa tam kam sa dostat treba, lebo to hral dost dementne
ale aj tak, ten gameplay vyzeral dost zmainstreamovany, dalsie studio co to nepochopilo a mysli si ze sa prizivy na miliardach iducich do CoDu len za to ze doj*bu svoju hratelnost aby sa degradovali na tu CoDacku. skoda. No atmosfera vyzera byt proste uzasna -
Grafika krásna, až mi tie malé pavúky na začiatku prišli fakt nechutné :D Len akési príliš akčné (rotačnák) a AI tiež nič moc... keď idú na začiatku oproti nemu tí dvaja vojaci, akože ho nevidia, keď ani nie je poriadne krytý? Alebo keď začal strieľať do toho hrnca alebo ohňa, však to museli všetci počuť.. čiže zatiaľ čo boli v jednotke až príliš inteligentný, až nefér, tak tu to vypadá, že im znížili až príliš inteligenciu.. a ešte príliš lineárne ale to bola aj jednotka, všakže... ale inakšie super a to hlavne na tom vystúpený "fuhrera", začiatok a potom úplný koniec videa s tými mutantamy..
-
-
imho to hraje na easy + na ovladaci a keby to zase bolo moc real tak by sa ludia stazovali ze pocut vsetko a nemozu nic urobit lebo ich hned odhalia...
v jednotke neboli nejako moc inteligentni nepriatelia ale dost lahko sa dalo prezradit a potom si bol v riti (ranger hardcore) -
To takhle na těch předváděcích videí nemůžeš hodnotit (easy obtížnost...) . Podle mě to hraje na nejlehčí obtížnost s god hackem.
-
no to mam vyzkousene ze by te fakt nevideli .. staci ze jsi ve stinu a nehybes se .. pokud se od tebe nic neodrazi tak neni sance te videt .. k akcnosti ... snad to bude rozumne prolozeno atmosferickymi castmi ..
-
-
slava Reichu
-
S předlohou to už moc společného nemá (resp. nic), ale i tak se těším.
-
-
Ale trochu jim s příběhem pomáhal .
-
nj ... mozna stoji za zminku informace, ze pokracovani od Glukhovkeho Metro 2034 by melo byt v CR k dostani za 14 dni ...
-
-
Ja neviem ako vy cesi ale prave mam vedla seba polozenu Metro 2034 (knihu)
-
-
sorry .. ale posledna kniha ktoru som cital v slovencine bola povinna literatura tusim od Chrobaka a to je tak 15-17 rokov dozadu .. tj. dakujem nie, filmy a knihy radeji v cestine ;) .. nic proti slovenstine .. je krasna a lubozvucna :)
-
-
-
-
Vypadá to parádně, až na jednu věc - autoři říkali že chtějí střelbu vylepšit na úroveň CoD (podle mě Metro mělo střebu daleko za hranicí představ Infinity Ward ale dobře) .. a teď koukám a zbraně nekopou... vůbec. Doufám že to jěště změní, jinak to zatím vypadá působivě.
-
-
No sak to je ta uroven chovani zbrani ala COD,cize se jim to podarilo,bohuzel.
-
Joo zbraně maj divný..nekopou..natahuje závěr i když má náboj v komoře a ty zvuky nabíjení taky strašný..
-
-
zda se me to nebo je to zas jen tunel,tunel,uzky tunel,tunel,kolej,tunel,...tohle uz tu bylo v prvnim dile,snad bude mnohem vic akce na povrchu.uvidime az to vyjde ale ukazka noc moc
-
-
Tak v metru je logicky jen tunel a podzemní chodby , navíc je to po apokalypse a kdeco je zavalené nebo nepřístupné. Ale je fakt že venku by to mohlo být rozlehlejší i když taky po jaderném útoku tam nebude daleko přístupná cesta. Mě to tak nevadí , hra si zakládá hlavně na atmosféře a to se jí daří na výbornou .
-
-
Tak mou pozornost si teda získali :) Jediná věc co mi trošku vadí je, že tam při venkovních misích už nebude ten sníh a led - to tomu sakra dodávalo na atmosféře. Ale alespoň je tam vidět, že se ten svět snažej nějak vyvíjet.
A jinak doufám, že se podíváme do Kremlu - ti co četli knížku vědí proč :)