Přejít na výpis diskuzí
Metro: Last Light chce vaši pozornost pro 13minutové video
23.8.2011 | Petr Poláček
50 příspěvků
-
Tak, že by další kandidát na desítku? *3* *1*
-
-
Proč by ne? Metro Last Light má na to se stát relativně dokonalou hrou.
-
-
Hra vypadá fakt skvěle, ale nemůžu si pomoct....ten kečup na obrazovce mi chvílema úplně zabíjel atmosféru *1* *1*
-
Puvodni Metro jsem nehral, ale jak to tak vypada, tak si ho nejspis poridim. Jelikoz tohle vypada dobre a rad bych mel prehled o svete ve kterem se hra odehrava.
Kazdopadne to vypada, ze tento rok je vie nezli plodny co se her tyce :) -
-
tak to spise nez hru (i kdyz klidne i ji) doporucuji knihu .. tam je spousta veci vysvetlena, bud nejdriv zahrat a pak precist (hra te o dej knihy nepripravi a je zajimave srovnavat svoji predstavivost s predstavivosti vyvojaru) anebo naopak
-
-
Přesně tak , ve hře si užiješ střílení , atmosféru a akci , zatímco v knize si užiješ příběh , všechny detaily , záhady apod. Já sám jsem hrál a pak četl a musím říct , že to byla paráda .
-
-
A představ si, že jsme na GAMES.cz, já hraju a nečtu nějaký knížky...
-
-
a co ako? ludia nemozu diskutovat? nemozu citat knizky????
-
Gratuluji, zrovna u téhle knížky ztrácíš v porovnání se hrou strašnou kopu informací a určitě je dobrej zážitek zabrzouzdat i mezi stránky...
-
-
Zkrátka hra i kniha je parádní a hra by nevznikla nebýt knihy. Říkat že kniha je oproti hře na nic je hloupost jelikož jsou to 2 naprosto rozdílné věci a kritizovat knihu by bylo trochu jako kritizovat zčásti i hru . Nikomu nenutím přečíst si knihu . Já si ji přečetl a pro mě to byla nostalgie vzpomínat na pasáže ze hry ( prostředí , atmosféra , postavy) při čtení knihy. Neříkám že kniha je lepší místo hry , jen říkám že zahrát si hru a přečíst si knihu dohromady( pro mě) neuškodí a potěší.
-
Ježiš já žufan to napsal blbě, myslel sem to samozřejmě obráceně...
-
V knize se dozvíš naopak hodně informací , jelikož v knize je důraz na příběh a vyprávění , zatímco ve hře je důraz na zábavu , akci a jak zabít mutanty .
-
-
:) tak to je jen tvoje smula .. predstav si ze jsme ve verejne diskuzi a ja ctu knizky i hraju nejake hry :)
-
-
-
-
-
mou pozornost má od původní hry
-
Těším se , ale chtěl bych něco vidět z multiplayeru *2*
-
veliká paráda :-) Hlavně ten humusák na konci :)
-
outstanding video
-
bude to i na PS3??
-
-
vsechny platformy
-
-
na akom fete ides ? *15*
-
No neviem, ta grafika je dost slaba a akcia uplne trapna. Killzone 2 a 3 je stale najlepší a neprekonaný.
-
-
Pán se snaží aspirovat na trolla roku? *15*
-
HAHAHA *15*
-
Jestli to ,co jsi napsal,myslis opravdu vazne a nejedna se tedy o trolling,tak je mi te uprimne lito.
-
Prej grafika slaba *1* Zatim sem na PC nic lepsiho v grafice nez meto 2033 nevidel. Hlavme praci se svetly a stiny, ktere jsou v podzemi uchvatne.
-
rekl ps3kar po slednuti videa v nizkem rozliseni ...
-
-
haha jen provokuje brecic, ze mu ta jeho PS3 nic podobneho nezvladne a to ma FPS locknuty max. na 30fps v rozliseni 720p *1*
-
-