Přejít na výpis diskuzí
Metro: Last Light chce vaši pozornost pro 13minutové video
23.8.2011 | Petr Poláček
50 příspěvků
-
Grafika krásna, až mi tie malé pavúky na začiatku prišli fakt nechutné :D Len akési príliš akčné (rotačnák) a AI tiež nič moc... keď idú na začiatku oproti nemu tí dvaja vojaci, akože ho nevidia, keď ani nie je poriadne krytý? Alebo keď začal strieľať do toho hrnca alebo ohňa, však to museli všetci počuť.. čiže zatiaľ čo boli v jednotke až príliš inteligentný, až nefér, tak tu to vypadá, že im znížili až príliš inteligenciu.. a ešte príliš lineárne ale to bola aj jednotka, všakže... ale inakšie super a to hlavne na tom vystúpený "fuhrera", začiatok a potom úplný koniec videa s tými mutantamy..
-
-
imho to hraje na easy + na ovladaci a keby to zase bolo moc real tak by sa ludia stazovali ze pocut vsetko a nemozu nic urobit lebo ich hned odhalia...
v jednotke neboli nejako moc inteligentni nepriatelia ale dost lahko sa dalo prezradit a potom si bol v riti (ranger hardcore) -
To takhle na těch předváděcích videí nemůžeš hodnotit (easy obtížnost...) . Podle mě to hraje na nejlehčí obtížnost s god hackem.
-
no to mam vyzkousene ze by te fakt nevideli .. staci ze jsi ve stinu a nehybes se .. pokud se od tebe nic neodrazi tak neni sance te videt .. k akcnosti ... snad to bude rozumne prolozeno atmosferickymi castmi ..
-
-
Hra vypadá fakt skvěle, ale nemůžu si pomoct....ten kečup na obrazovce mi chvílema úplně zabíjel atmosféru *1* *1*
-
Tak, že by další kandidát na desítku? *3* *1*
-
-
Proč by ne? Metro Last Light má na to se stát relativně dokonalou hrou.
-
-
Tak mou pozornost si teda získali :) Jediná věc co mi trošku vadí je, že tam při venkovních misích už nebude ten sníh a led - to tomu sakra dodávalo na atmosféře. Ale alespoň je tam vidět, že se ten svět snažej nějak vyvíjet.
A jinak doufám, že se podíváme do Kremlu - ti co četli knížku vědí proč :) -
Opravdu to vypadá čím dál lépe. První díl jsem hrál jak přibitej k židli. A tohle zjevně bude ten sámý případ, alespoň tedy soudě dle atmosferické akce. Nejvíc mě ve videu zaujal ten rotační kulomet, který je opravdu luxusním, a pak ten boj v jedoucí soupravě - to mi trochu připomělo Stalin Subway :D Shodou okolností jsem si tu hru nedávno z nostalgie zahrál - mimochodem, je to vcelku povedená, ale nedoceněná střílečka, byť se klonící spíše k budgetovému žánru... Ale i tak stojí za vyzkoušení ;-)
-
Kebyze vychytaju muchy z jednicky, tak z toho moze byt supa hra. Ta atmosfera ma zabija inac :)
-
slava Reichu
-
No neviem, ta grafika je dost slaba a akcia uplne trapna. Killzone 2 a 3 je stale najlepší a neprekonaný.
-
-
Pán se snaží aspirovat na trolla roku? *15*
-
HAHAHA *15*
-
Jestli to ,co jsi napsal,myslis opravdu vazne a nejedna se tedy o trolling,tak je mi te uprimne lito.
-
Prej grafika slaba *1* Zatim sem na PC nic lepsiho v grafice nez meto 2033 nevidel. Hlavme praci se svetly a stiny, ktere jsou v podzemi uchvatne.
-
rekl ps3kar po slednuti videa v nizkem rozliseni ...
-
-
haha jen provokuje brecic, ze mu ta jeho PS3 nic podobneho nezvladne a to ma FPS locknuty max. na 30fps v rozliseni 720p *1*
-
-
-
outstanding video
-
veliká paráda :-) Hlavně ten humusák na konci :)