Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pochybuju, že hry nehraješ kvůli DLC oznámenému předem.
  • Na 7750 my to jede fpoho všechno na ful 60 *1*
  • Díky těm pár "idiotúm", si máš co stáhnout, imbecile.
  • Tak tohle je snad jasný..nevím co řešíš..hry dneska kupujou jen ti co vyloženě neví co s penězma(a těch je sakra málo) a pak pár vypatlaných idotů,kteří si myslí,že tím jsou kdovíjak kůůůůl a že těch pár jejich šušínek spasí celý herní svět..
  • vyšly
  • Mně...
  • A další tupej d,e,b,í,l,e,k,takže ještě jednou AMD 6870 full HD vyplá teselace,max. detaily a naprosto vklídku cca 30-35 FPS a ovaldače mám 13.4...
  • smejki
    ty seš ten samej?
    tak jde teda o to, že ohlášej DLC předem, nebo o to, jaký ty DLC jsou? Nejdřív říkáš jedno, pak druhý. Snažim se to rozklíčovat.
  • Já DLC řeším poměrně jednoduše hru si koupím hraju baví mě ale když se autoři rozhodnou že pokud chci ke hře kterou sem si koupil dokoupit pár desítek někdy ani to minut hraní musím platit někdy až třetinu ceny cele hry no tak to prominte ale já si to prostě stáhnu a klidně to přiznám a to nemluvím o těch DLC co vycházej v den vydání nebo tak to sou podle mě prostě kusy hry násilně odtržený aby bylo víc prachu a mi blci hráči jim to žerem a kupujem jak divý a ted navíc aby se náhodou nestalo že by se nám nějaký DLC nelíbilo a nekoupili sme si ho se objevili season passy tohle je prostě zlodějina.
  • To já koupím vždycky hru se všemi dlc buď na steamu ve slevě (aspoň 75%), nebo na humble serverech.
  • Když porovnáš datadisky co vycházely dříve s dnešními dlc, tak je to neskutečné snížení obsahu i kvality až na vyjímky. Příklad datadisky Heroes 3 Armageddons Blade, Doom 3: Resurrection of Evil, nebo Gothic II: The Night of the Raven, vydržely někdy i několik desítek hodin a přidávaly tuny zábavy.
  • Hra je naprostá pecka,škoda jen že to tady recenzují takový blbý Pyče,který tomu rozumí jako koza drbání
  • AMD 6870 full HD vyplá teselace,max. detaily a narpsoto vklídku cca 30-35 FPS..že seš blbej COCOT a máš bordel v počítači,nebo si neumíš nainstalovat ovladače,tak to už se není problém vývojářů..
  • GlaDOS
    Potvrzuji, Radeonky jedou ok. 7850, full hd, maximální detaily, teselace na druhé nejvyšší, vsync a vyhlazování hran vypnuto. Jede to pěkně a framerate klesnul snad jen třikrát na takovou mez, že to bylo poznat.
  • Ať so tomu řikaj třeba DLC, to je jedno... mě šlo o to, že když vytvořej hru jako Mass Effect 3 s mizernym neukončenym (schválně) dějem a pak ti vydej 20 DLC aby sis příběh "dokoupil", tak je to špatně...nebo když chtěj 15e za pár nových map a jednu kuličkovku... Ale když vyjde hra jako Metro, se vším všudy (snad krom Ranger módu, ale i ten bych tak nehrotil - hard stačí) a hlavně s parádním příběhem a pro jó fandy, co chtějí zažít něco NAVÍC, jsou tu pak 4 DLC který doplněj hru o vedlejší příběhy... podtrženo sečteno, samotná hra ti nabídne vše, co vyžaduješ, ale kdybys chtěl náhodou ještě víc, máš možnost... (což je fér, nic neni na světě zadarmo)
  • Já neřešim názvy...ale obsah. *7* I kdyby se to jmenovalo svíčková a bude to mizerný, tak to nekoupim...
  • To je tím, že vše bylo původně "datadisk"...jen v rámci emerikenizování názvů je to teď "DLC" a původní název se už skoro nepoužívá... Proč? Je to jednoduchý - DataDISK (z dob CD a DVD) a dnes DOWNLOADABLE content - stahovatelný obsah... *4*. Takže neřešim tak název, jako spíš co to obsahuje, jaký to je a za kolik to je *3*
  • Catalisty 13.4 - údajně nehratelné což jsou poslení ovladače
    Catalisty 13.5 Beta údajně o něco lepší ale pořád to není ono
    udajně Catalisty 13.1 jsou nejlepší ale kde je sehnat?
    elkem by mě zajímalo jestli vůbec je hra optimalizovaná pro ATI a nebo se jedná o nějaký komerční krok Nvidie aby v testech jejich karty drtili konkurenci.
  • Nedávno vyšli
  • Veskoslav
    A proč? Mě to jede na všech Radeonkách, co mám doma. A to mám 5570 a 7850.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit