Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mahcake
    2013? Myslim, že už si nezahrajem. *15*
  • No tak tam museli mít nějakej velkej fail, že to posunuli až na 2013, ale lepší jak vydat trash.
    • No né že by jednička byla nějakej zázrak.
      • Běž si "hrát" ty svoje cool of scripty a nes*r se do skutečných her.
        • Skutečná hra?? Metro?? To jako myslíš vážně? To neustálé a nekonečné nabíhání nepřátel v některých pasážích ti přijde skutečné? Kam se tohle hrabe na Stalkera. Co se týče atmosféry, to i blbé Cryostasis ji mělo 10x lepší, i když celkově se zrovna moc ta hra nepovedla, ale mě osobně např. bavila víc.
          • Hmm, zrovna ta atmosfera je v Metru to, cim valcuje ostatni hry, a celou dobu jsem mel takovej zvlastni pocit jako jeste pri zadne hre...ty stanice a zivot v nich, ruzny casti metra, anomalie, perfektni podomacku vyrobeny zbrane...opravdu jedinecna hra. Skoda ze Last Light odlozili, na tohle jsem se opravdu hodne tesil (vic jedine na HL3) *11*
          • CrocoRay
            Bylo tam pár akčnějších pasáží, kde se nepřátelé spawnovali odnikud, ale vždy byl určen jejich počet a nebylo to nekonečné. Možná to tak na tebe působilo, protože nábojů nebyl přebytek a pokud jsi je vystřílel na zbytečných místech, pak se ti mohlo zdát, že davy nepřátel byly nekonečné, ale já tenhle problém neměl a hrou jsem na střední obtížnost prošel jako nůž máslem.

A to že patřím mezi velké odpůrce nekonečných spawnování....
          • Podle tvyho popisu jsi asi hral jinou hru. Dohral jsem to nekolikrat a nikdy jsem tam nevidel nekonecne nabihani nepratel.
            • Nehrál, to jen prostě máme každý jiný vkus, Metro byl jeden z titulů, na který jsem se hodně těšil, bohužel pro mě to bylo zklamání roku a rozhodně to nebylo tím, že by tam chyběly "CoD" skripty tak, jak na to naráží ten inteligent o pár příspěvků výše. Čekal jsem, že si užiju skvělou fps s atmosférou Silent Hillu, bohužel kromě pěkné grafiky to v ničem nesplnilo má očekávání.
              To ale neznamená, že další díl budu automaticky zavrhovat, samozřejmě, že ho budu očekávat s nadšením jako ostatní a uvidíme...
            • je to sice uz nejaka doba co jsem to hral, ale taky si ted nic podobneho nevybavuji .. vlastne s vyjimkou 2-3 pripadu si ani nepamatuji nejake masovejsi sceny se zasadne vetsim poctem nepratel
      • jedna z mala her, kde se shoduje hodnoceni jak kritiku tak fankousku na 80+. Na to, ze hra mela minimalni hype, uspela velmi dobre.
  • Lawliet
    lepší pozdě něž vůbec a lepší hotovou než polotovar
    • Lepší Stalker, kde je hrací doba 25h / +, než Metro, které dohraju za 4 hodiny...
      • A z toho 20 hodin chodis po mape.. *15* Ne tak nekdo ma radeji uzavrenejsi hry, me moc ty otevreny hry ala F3, Skyrim atd treba neberou...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit