Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemůžu si pomoct, čím dál tím míň se mi líbí Metro: Last Light a čím dál víc se mi líbí mod MISERY 2.0 (ještě nevyšel) pro S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat.
    • stalker je dobrej, ale srovnávat se to fakt nedá.
    • MISERY 2.0 už dávno vyšel vyšel.
      • Mno jelikož sleduju MODDB stránku modu MISERY tak vím, že poslední verze je 1.2, žádná novější ještě nevyšla ;)
      • A? tohle je Metro... *3*
    • Xcomik
      To je celkem zajímavé prohlášení když vemu v potaz že koridorovost se pomalu z Metra vytrácí a jde právě cestou onoho Stalkera. Hra ti v novém díle nabídne možnost chodit na povrch a zkoumat tam vše možné. Navíc jsem někde četl že hra bude dovolovat i možnost se vracet na stanice ve kterých si už byl předtím tedy že to nebude jedno filmové divadýlko kde máš start point a cil point. K tomu ještě přidej fičurky jaké má stalker (tedy upgrade zbraní "doufejme že i obleků").

osobně si typuji že bude nové Metro hodně podobné Stalker Shadow of Chernobyl (však většina vývojářu z 4A Games jsou starý veteráni který tohoto Stalkera právě dělali).

Osobně se hodně těším jen se bojím že to bude o dost náročnější na hardware než jeho starší bratříček :-(
      • Pokud vím tak Vývojáři z 4A games odešly od GSC dřív, než vyšel Stalker SoC (vyšel 2007), dělali jen na X-Ray Engine, odpojili se od GSC v roce 2006 (myslím), a ta většina vývojářů z GSC přešla do Vostok Games a momentálně pracují na F2P MMOFPS Survarium (což je vlastně Stalker). Pokud se pletu, opravte mě :)
      • Vylet na povrch, v minulem desetiminutovem videu to vypadalo ze vyrazil nekam do Tesca. Za tech deset minut posbiral vic koristi nez kolik ve Stalkerovi najdes za hodinu. Uz mi tam chybeli jen klicky od funkcniho BMW. Ve Stalkerovi se na poradnou zbran sakra nadres, taky se valeli co dvacet metru. Tohle je survival asi tak jako nova Lara Croft, te to clovek bastil asi tak prvni hodinu, pak se z ni stal hotovy Rambo.
        • Nezapomínej, že Arťyom asi nebyl jedinej, kdo tim místem šel ;) takže to, že se tam válí tolik těl...prostě tam tolik lidí padlo, když sháněli v Metru tak vzácný benzín... A nezapomínejte, že na konci jedničky se objevila základna D6 s tunou munice, zbraní atd, a podle záběrů z videa jí nejspíš náckové zabrali...takže to "vybavení" teď asi obohatilo plno lidí ;) prostě v tomhle bych chyby nehledal...
          • A ty nezapomínej, že Zónou prošlo taky dost stalkerů, a přesto tam není tolik věcí kolik v tomhle videu za pár minut. Líbilo se mi první Metro, ačkoliv jsem čekal RPG FPS a nakonec to byla koridorovka, přesto se mi to líbilo. Na tomhle videu je prostě něco divného, až moc se to podobá onomu CoD stylu (opravdu potřebujeme hit-marker jako z CoD?), nebo scéna s tím vorem jakoby vypadla z L4D, působí to na mě lacině. Já jen doufám, že hra půjde modovat a že na ni vznikne něco jako právě MISERY na Stalkera.
            Například mi neskutečně vadí, že Arťyom nemá ručičkové hodinky, vadí mi dokonce i holografické zaměřovače (ne že by to byla kravina, to ne, ale osobně mi to do Metra nepasuje), navíc já nechci běhat po venku. Venek mi je u zadnice :D já chi Metro, proto byla jednička unikátní, stísněná atmosféra Metra a jen málo času na povrchu.

K náročnosti hry na HW: Myslím si, že metro 2033 mělo podělanou optimalizaci. Hra mi na mojí sestavě skákala od 100FPS k 15FPS naprosto bez důvodu (stačí jen otočit kameru k nějaké díře kde stejně nic nevidíte, nic se tam neděje ani 100 metrů daleko a přesto máte obří drop FPS, nejvíc je to poznat na Frontě a podobných místech), nehledě na extrémně náročné DoF, které si stejnak většina hráčů vypne kvůli náročnosti.
            • Jo, optimalizace byla mizerná a snad bude teď lepší...jinak, s tím videem, neházel bych hned flinut do žita po prvním záběru *3* Ostatní videa byla přece z metra...navíc, občasné vylezení na povrch je jen kuprospěchu, vzhledem k tomu, čim všim se to tam hemží, pak člověk zase rád zaleze do metra *3* A co se těch zaměřovačů týče... jak jsem psal, po objevení D6ky toho bude asi hodně kolovat po metru (a že tam měli rusáci asi velký zásoby pro případ války)... holt, uvidíme jak to dopadne *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit