-
nudnejsi video nez dear esther sem nikdy nevidel, nemuzu to ani nazvat hrou protoze se tam absolutne nic nedela... interakce 0 a zabava taky 0
-
Díky za odkaz :)
-
Záleží čistě na tom, za jak dlouho si člověk zformuje závěry, se kterými chce jít ven.
-
Hodnocení hry a doba hraní se sebou nesouvisí
-
Hodnocení hry a doba hraní se sebou nesouvisí
-
to sice ano, ale vynahrazuje to podáním a popisem atmosféry, kdy i s tím minimem člověk dokáže nasát něco z té hry, aniž by ji hrál...
-
Na sedmičkovou hru stačí necelé 4,5hodiny hraní?
-
Asi musíš líp číst, pohybu je v recenzi věnovaný celý odstavec...
-
sorry, ale má pravdu, ta recenze má sotva popisné minimum.
-
Chjo... leden, neboli herni okurkova sezona.
-
U mě i třeba i Crysis 2 nebo Zaklínač 2 běží lépe než Miasmata a vypadají rozhodně o dost lépe, ale jek se píše níž, stejně klobouk dolů nad tím, co ve 2 lidech dokázali udělat. Je třeba tomu nějaký věci prominout.
-
Je.
-
Miasmata bez miasmaty? Není to náhodou plurál od "miasma"?
-
z vety "jel jsem autobusem student agency" se taky nedozvis jestli se mi cesta libila a v cem je lepsi nez konkurence... *14*
treba o pohybu nohou bych vedel kulovy nebyt komentu *7* -
dobře ty! *15*
ve skutečnosti je za tím lennost... já budu raději dál vypisovat ty kódy -
Ten engine si vyrobili sami (ve dvou lidech), což je jak jeho silná, tak bohužel i slabá stránka.
-
Na běžeckou vášeň vědce jsem si nemohl zvyknout :)
Ta brzda je fakt nutná,ale šílenec jak vidí kopeček tak ihned běží.
Moc nechápu HW nároky.Nevím jaké to používá technologie ale řekl bych,že jsem viděl hry kde postava a okolí vypadali lépe a fungovali skvěle. -
Chudáčku, zkus zapojit mozkové závity a popřemýšlet nad textem autora.
-
to neni recenze, ale blogisek *11*
-
Tak ono je to ve výsledku docela jednoduchý, zatím jsem sletěl ze svahu jen jednou :) Stačí z kopce brzdit a nenechat postavu rozeběhnout, chodit vždy proti svahu, ne po hraně, když už kloužeš, tak vyrovnávat protipohybem a skoro nic se nemůže stát.
Ale ten jediný pád mě štve, našel jsem si sekyrku, měl z ní hodně dobrý pocit a za prvním křovím pak sletěl ze stráně a bylo po ní *9*