Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 3D televize jsou blbost radši si koupím pořádnou LED televizi kterou jsme vedle 3D televize v obchodě viděl a její obraz mně úplně přitáhl. 3D telka je nuda a hry 3D taky docela o ničem zatím. 3D hry už šli dávno s ED Glasses které jsem měl a nebylo to nic moc.
    Dokud nebude nějaká lepší technologie 3D zobrazení tak to bude stále o ničem.
    • souhlas, mám doma skvělou LEDku a je to paráda, známý si koupil 3D televizi a jen se mu směju, protože jediné, co si na tom pustí, jsou "promo" videa, která mu dali na DVDčku :o)). Případně tak dva tři filmy... což je na nic.
  • Mluví z vás závist..
    Úspěch 3D kin a 3D filmů mluví za vše.
    • Mluví z tebe blbost..
      3D kino je 3D kino a 3D filmy jsou 3D filmy ovšem tady se bavíme o 3D televizích a 3D hrách a to je ještě na začátku až si nebudu muset nasazovat brýle a 3D televize bude stát nějakých 20 tisíc tak pak si ji pořídím.
  • 3d hrani se rozsiri teprve tehdy, kdyz to nebude na ukor oklestene grafiky. Zblajzne to temer pulku vykonu a wow efekt dlouho nevydrzi. V soucasnosti je tahle hracka i zdarma draha. *5*
  • Měli byste, než něco napíšete, ve 3D si něco zahrát. Kecat a prudit umí každý... kolik z vás to tady někdy vyzkoušelo?? moc asi ne, když vydím ty komentáře... PRUDIT, NEVĚVĚŘIT A ZASE PRUDIT!

Hrát ve 3D je pecka!!! Těším se na Gran Turismo 5 3D, CRYSIS2 3D, KILLZONE3 3D, - jinak hraju teď hodně Motorstorm pacific 3Drift a je to hroznej mazec, každej kdo to u mě doma zkoušel byl více než nadšený..

Jasně IMAX je IMAX, ale je to lepší než 3D v klasickým kině - to mi potvrdil každý, kdo to zkusil...
    • Vyhodil jsi peníze za kravinu která má plno chyb. Myslíš si že to 3D je fakt 3D to je jen náhražka. Opravdové 3D bude až když nebudou potřeba brýle a televize bude vytvářet skutečný 3D obraz tzn. hologram nebo jak se to jmenuje. To pak bude 3D tohle co se snaží prodávat je zbytečné vyhazování peněz. Až za pár let budou mít lidi skutečnou 3D TV za poloviční cenu a s lepšími funkcemi tak se budeš kopat do zadku že si vůl a kupoval to hned na začátku.
    • To je vše krásné, ale k čemu mi to je, když mě po 10 minutách z toho slavného 3D bolí hlava? Hra a filmy mají být zábava, ne trest. A je hodně pravděpodobné, že kvůli tomuhle se 3D nikdy neuchytí, protože velké procento lidí s tím má potíže.
  • Mám PS3, tak je x360 ne hovno.
    Mám X360, tak je PS3 na hovno.
    Mám PC, tak jsou konzole na hovno.
    Mám konzoli,tak je PC na hovno.

Nemám 3D,tak je taky samozřejmě na hovno... *5*
  • Vy co tu kritizujete, som zvedavy ci ste aj hrali nejaku hru napr. s Nvidia 3D Vision.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit