Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 3d hrani se rozsiri teprve tehdy, kdyz to nebude na ukor oklestene grafiky. Zblajzne to temer pulku vykonu a wow efekt dlouho nevydrzi. V soucasnosti je tahle hracka i zdarma draha. *5*
  • Mluví z vás závist..
    Úspěch 3D kin a 3D filmů mluví za vše.
    • Mluví z tebe blbost..
      3D kino je 3D kino a 3D filmy jsou 3D filmy ovšem tady se bavíme o 3D televizích a 3D hrách a to je ještě na začátku až si nebudu muset nasazovat brýle a 3D televize bude stát nějakých 20 tisíc tak pak si ji pořídím.
  • 3D televize jsou blbost radši si koupím pořádnou LED televizi kterou jsme vedle 3D televize v obchodě viděl a její obraz mně úplně přitáhl. 3D telka je nuda a hry 3D taky docela o ničem zatím. 3D hry už šli dávno s ED Glasses které jsem měl a nebylo to nic moc.
    Dokud nebude nějaká lepší technologie 3D zobrazení tak to bude stále o ničem.
    • souhlas, mám doma skvělou LEDku a je to paráda, známý si koupil 3D televizi a jen se mu směju, protože jediné, co si na tom pustí, jsou "promo" videa, která mu dali na DVDčku :o)). Případně tak dva tři filmy... což je na nic.
  • taky nechapu tento 3D BOOOM. nikdy sem nezkousel hrat ve "3D". mam zkusenost jen z kina a musim rict, ze HD verze Avatara mi prijde lepsi jak "3D" v kine. efekty sou sice fajn, ale me nesedi to rozostrene pozadi pri "3D" stejne tak si to nedokazu predstavit pri hrach.
  • Tenhle článek mi mluví z duše.
  • No musim souhlasit, 3D se masove rozsiri teprve tehdy az nebude k zobrazeni potreba 3d bryli.
    • Presne ale ne ze to bude promitat jakymkoliv zpusobem jiny obraz pro leve a prave oko, ale ten obraz bude zkutecne plasticky 3D hologram v prostoru pak se to teprv rozsiri ovsem dnesni HW ma co delat aby stihl plynule zobrazovat HD rozliseni kdyz pak pocet bodu rozsirite o 3ti rozmer napr. o vysku obrazu 1080 hned vam vzroste z 1920x1080 na 1920x1080x1080 a to uz je hezka radka bodu...takze 20 let ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit