Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • namelesswonder


    Mám doma series s, tak nejak dúfam, že to konzola rozbehne v pohode na 1080 na rozumne fps (30 a viac) a aj sa budem môcť trocha pokochať. 

  • Pro případné zájemce - moc se neradujte - moc lítatelných letadel na IFR lety tam neni, vlastně asi žádný ze základu - placený CRJ už zvládá všecky důležitý procedury jako třeba HOLD, a vesměs funguje každé důležité tlačítko - na to třeba zapomeňte u A320 či u Boeingů ve hře obsazených :) Jinak je to moc krásnej sim, škoda, že musim na nějakou dobu přejít na XP 11, než zase začne MSFS na PC fungovat jak by mělo..

    • Jako máš pravdu. Ale lidi, co si chtějí zalítat VFR v krásné grafice a ještě jim hotas nic neříká to asi nebudou řešit. 😄

    • Ghost47

      Airbus A32NX mod je pořád ve vývoji (a časem by měl skončit jako součást default letadla). Takže nějaká šance i na slušně realistické dopravní letadlo v základu by byla. Plus samozřejmě placený CRJ, teď už snad do konce roku reálná 737 od PMDG a ve vývoji A320 od Aerosoftu (FSLabs bych viděl radši, ale zatím je z jejich strany ticho).

      Ale stejně je MSFS nejlepší pro pohodové VFR létání, kdybych měl doporučit jednu placenou věc do něj, tak Piper Arrow od JustFlight.

      • CRJ super..Na PMDG čeká snad každej, s takovou už to bude jiná paráda. Pak už jen aby pořádně šlapal sim a bude to bezkonkurenční

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit