Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CRJ super..Na PMDG čeká snad každej, s takovou už to bude jiná paráda. Pak už jen aby pořádně šlapal sim a bude to bezkonkurenční

  • namelesswonder


    Mám doma series s, tak nejak dúfam, že to konzola rozbehne v pohode na 1080 na rozumne fps (30 a viac) a aj sa budem môcť trocha pokochať. 

  • Jako máš pravdu. Ale lidi, co si chtějí zalítat VFR v krásné grafice a ještě jim hotas nic neříká to asi nebudou řešit. 😄

  • Ghost47

    Airbus A32NX mod je pořád ve vývoji (a časem by měl skončit jako součást default letadla). Takže nějaká šance i na slušně realistické dopravní letadlo v základu by byla. Plus samozřejmě placený CRJ, teď už snad do konce roku reálná 737 od PMDG a ve vývoji A320 od Aerosoftu (FSLabs bych viděl radši, ale zatím je z jejich strany ticho).

    Ale stejně je MSFS nejlepší pro pohodové VFR létání, kdybych měl doporučit jednu placenou věc do něj, tak Piper Arrow od JustFlight.

  • Pro případné zájemce - moc se neradujte - moc lítatelných letadel na IFR lety tam neni, vlastně asi žádný ze základu - placený CRJ už zvládá všecky důležitý procedury jako třeba HOLD, a vesměs funguje každé důležité tlačítko - na to třeba zapomeňte u A320 či u Boeingů ve hře obsazených :) Jinak je to moc krásnej sim, škoda, že musim na nějakou dobu přejít na XP 11, než zase začne MSFS na PC fungovat jak by mělo..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit