Přejít na výpis diskuzí
Microsoft: „Forza 4 budou nejrealističtější závody na konzolích“
13.12.2010 | Aleš Smutný
38 příspěvků
-
Turn 10 vyraba ARKADE auticka.
http://www.youtube.com/watch?v=wVkxSZoHbYY -
LOL, flopza ma perm. ACTIVE STEERING CONTROL, nie TRACTION CONTROL, DAMAGE model premium GT5 aut je vysoko nadradeny script zmene textury. GT5 bezi v o 50% vyssom rozliseni, s 2 krat vyssim poctom aut, s 2 krat lepsim LODOm aut, s 2 x vyssim AA, ma 2 krat tolko prace s AI modelom 16 aut ci na ovale alebo so 16 VW Lupo na NURe, s pocasim, dennou dobou, a vyrazne lepsou fyzikou jazdy BEZ stopy po NEUSTALE zapnutom asistentovi, ktory NEUSTALE AKTIVNE ZASAHUJE DO RIADENIA.
-
Ten asistent byl dynamické zamykání maximálního kroutícího momentu.
Ten idiotský skript je mnohem lepší než to, co mají 4/5 všech aut v GT5.
A 8 aut? Hráč v drtivé většině případů bojuje o 1. - 4. místo. GT5 má 16 aut, super, ale s 10 z nich se na trati ve většině závodů vůbec nepotkám, takže k čemu tam jsou? -
JOE
to je kádr toho by nám i v cizině záviděli *1* -
co tu blabolis pepo.
-
musím ti připomenout že GT5 je 6 trvající polovičatý produkt
a sony se muselo prášit od huby jak lhaly že by se za to styděla kdejaká štětka -
bože on dal někdo JOEmu thumbs up ?
svět se řítí do porádné srač..
a tiscali je ráj sony děcek -
zavri hubu pepo.
-
forza 3 mala byt DEFINITIVNOU zavodnou simulaciou. A bola to LOZ. Aktivne riadenie - asistent, kt. sa neda vypnut. Ziaden denny cyklus, dynamicke pocasie, neexistujici damage model, iba idiotsky script pre natiahnutie "poskodenej" textury a casto na mieste, kde narazu nedoslo. Nic. Iba 8 aut na suchej ceste ako za starych cias v 1990. Zvasty od Turn10.
-
Nevím co tě vede k tomu nadávat druhým, byt jsou to třeba japonští tvůrci her. Zřejmě jsi sám děcko, navíc s mindráčkem. Já ti minus nedával, protože normálně mi takový příspěvek ani nestojí za reakci.
-
když jsem fanouškem série Gran Turismo, tak doufám, že Forza 4 nabídne ještě o hodně více novinek a poučí se z hlavních chyb, které mělo GT 5. Nejlepším tvůrcem her je „rivalita“! Tak sakra ať se jim to povede po všech směrech (třeba koupim kvůli této super hře i Xbox 360, už jsem to i jednou zvažoval). Už se těším. *1*
-
Chapem, ze toto vravia vsetci vyvojari racing hier, Shift 2 tiez pehlasil, ze to bude realne a GT 5 ma v nazve Real Driving Simulator co nieje pravda. Ale Forza 3 dostala od VirtualSimRacing 13 / 15 za fyziku jazdneho modelu, co je jedno z najvatsich dosiahnutych hodnoteni. Takze Forze 4 verim, ze to bude nárez ako ma byt :-)
-
jak se tak dívám na ty mínusy tak je to tady samé sony děcko *7*
-
Hmm, ja neverim nikomu, tyto vety totiz prohlasuje snad uplne kazdej *3*
-
Hm, takže se vydaj cestou Richarda Burnse? Tyhle pindy se poslední dobou množej, třeba tvůrci Shiftu 2, ale na tohle nebude mít koule nikdo. *1*
-
konečně někdo těm hnupum z PD ukáže jak se dělaj hry
-
lol mrkvosoft :D
-
Po dlouhe dobe informace od hernich vyvoj., ktere verim :)