Přejít na výpis diskuzí
Microsoft kupuje fyzikální engine Havok
5.10.2015 | Honza Konfršt
48 příspěvků
-
Co má společnýho Havok s tím, jestli Lumia konkuruje Jabku ? Doufám, že píšeš z Linuxu.
-
prosím tebe LV, Nokie technicky vzato neexistuje, MS vydává už telefony pod svým názvem, a že MS není schopen s takovým kapitálem konkurovat Applu a Googlu taky svědčí o tom, jak to v MS funguje.
-
http://www.havok.com/products/ Jestli dobře chápu, tak Havok zahrnuje nástroje nejen na fyziku, ale i AI apod., jestli se nepletu, tak třeba ten bojový systém v Shadow of Mordor byl postavený na Havoku, ale jistý si nejsem.
-
Ze jsou rady Nokia LUMIA od skoupeni Microsoftem vyrobne technologicky na nizsi urovni lze jen tezko zbochybnovat. Je evidentni kde se v ramci zprofitablinovani tyhle firmy (nyni Microsofti divize) setrilo. Politiku naprostyho srani na par let stary zarizeni je uz spolecnym jmenovatelem vsech prumyslovych molochu produkujicich elektroniku.
A paklize se Microsofti snahy budou ubirat smerem vice ci mene ke zmonopolizovani / uprednostnovani Havoku ve vlastnich aplikacich (coz se asi jedinej logickej duvod nakupu), tak to snad z druhy strany nakopne konkurencni snahy od jinud. -
Hmm, na co microsoft sahne... Jake tu mame alternativy?
-
můžu potvrdit - já jsem z těch, kteří Android nesnáší. Místo tabletu mám proto Netbook s Windowsama (stejná velikost a hmotnost jako tablet, ale imho mnohem lepší alternativa než android). A přitom mám zkušenosti s Linuxem, několik let jsem ho měl na PC a znám jeho silné stránky i slabiny. Android sice z Linuxu vychází, ale je značně osekaný.
-
Ty maximálně umíš plácnout jen nějakou kravinu do prázdna, aniž by jsi ji uměl dál rozvést co? Pro spoustu lidí jsou Nokie jasnou volbou, protože nabízí skvělou alternativu k Androidu, který zdaleka nevyhovuje všem.
-
To bude druhá Nokie *3*