Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Autore, tohle je moc. Co má podle vás dělat MS, když má poloviční prodeje než Sony? To NEJDE dohnat. NIČÍM. Má vydat nějakou úžasnou hru? A jak by asi měla vypadat?! NAVÍC na konzoli, co je jen 2x lepší než ta současná?! Problém je obecně, že si tu hrajeme na "novou generaci", ale ta nemá vůbec potřebný výkon. Snaží se udělat předplatné, což je asi jediné co může dělat. Nové konzole jsou mi následující dva roky úplně jedno, protože a) výkonově jsou o ničem a za b) nema vyjít nic, kvůli čemu bych je chtěl. Remake GTA5?! Hry co vyšla na PS3? To ÚPLNĚ  vystihuje současnou situaci. Tohle NENÍ nová generace, to je prostě jen další model xboxu a zrovna MS to pochopil a proto to nazval series X. Xko bylo 4x(!) rychlejší než S a ted vyjde něco, co je jen 2x?! Ano, společnost nutí obě firmy, aby se tomu říkalo "nextgen"... Zůstávám dál u xbx+ps4 a za dva roky, až vyjde něco co má smysl, tak si koupím tu "novou generaci".

• Jack1947

Už aby vyšel a mi nemuseli číst další článek jak těžce to Mrkváč "zase projel"

Ostatně, někdo by rád aby Sony bylo monopol, to by nebylo úplně dobré monopolní firmy nikdy nepřinesli nic dobrého viz tady čr. Já nevím prohrává "boj" s PS5? no možná jo ale je mu nejde o to aby měl nej exkluzivky PS5tka taky nemá oznámeno moc her, jenže PS5 nakonec nebude mít zpětnou kompatibilitu jak se předpokládalo a vlastně to sonyani nevadí. Což Xbox jakž takž jo.

Prostě jdou jiným směrem no a že ty hry nebusou takové jak se přepokládalo on tady nikomu nekonkuruje, Sony jede vlastní cestou a Xbox taky. Navíc je to to Multimedium především. Jinak nevím... Jestli mu stojí v cestě nový Xbox :D tak to by mohl vydat až ten další.

Nicméně starý Xbox prostě některé hry stejně neutáhne tak není o čem.

Příjde mi že Xbox nikdy necílil aby byl lepší než Playstation ale šel si vlastní cestou s tituly. (Gears of war2,3 na pc asi nebude nikdy).

Sony to pčeci jenom taky dochází že se postupně smazává rozdíl pc/konzole a konzole jsou pomalejší pc, takže exkluzivek taky ubude. Upřímně pokud se ohání hlavně tím že mají více exkluzivek něco je špatně já bych si nepořdíl zhlediska designu ani jedno. Wifi -scifi/mraznička :D  Takže asi tak nějak no. Nehledě na to že má Microsoft flight simulator 2020 a to SOny nic podobného ani mít nebude 😉

No uvidíme jak se to bude mít dál.

• J.V.Stalin

A to že PS5 nebude mít zpětnou kompatibilitu jsi zjistil kde?

• Překvapuje mě, jak často je zmiňován ten MFS 2020, přitom 99% lidí co si to stáhne (včetně me), se jen párkrát pokocha mrackama, případně se doletí podívat na svou rodinou biskup a tim to pro ně skončí :) 

• aut. oprava zase radila - melo tam byt "na svou rodnou visku"

• Coffin.Corner

A především to bude každý vážný zájemce o létání provozovat na PC, čímž nechci vyvolávat nějaké hádky, ale simulátory jsou prostě dělané pro počítače... 

• jj, predpokladam, ze Xbox nebude podporovat ani triple monitory, nemluve o dalsim, ciste leteckym, prislusenstvi

• Jack1947

To by si slušně, šlapal do zelí. Kdyby měl mít, kokpit a knipl na Xboxu 😛 navíc nevím MFS se vyznačoval náročností a Xbox by šel na co Medium- High to u podobného simulátoru jde dost blbě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit