Přejít na výpis diskuzí
Microsoft nezapomněl na své kmenové hráče
9.6.2011 | Aleš Smutný
28 příspěvků
-
Nějak jsem psal a přemýšlel jak to napsat bez chyb a potom co jsem to odeslal jsem si všim, že jsi v mezičase napsal podobnou poznámku. Nebyl v tom úmysl. *4*
-
To je přesně to o čem mluvím, videoprezentace se měla věnovat áčkovým titulům, člověk kterej kouká do noci na příměj přenos není opravdu moc zvědavej na Kinectový hříčky. Jak bych to řekl, ti co se zajímají o hry na Kinect tak jim stačí kouknout na trailer, přečíst jednu dvě rezence, jsou to hlavně rodiny nebo děti a pochybuju že ti vůbec něco jako je E3 zaregistrovali...
-
Jo, můžou říci, že hry budou možné k odzkoušení na výstavě, ale co my, my máme jediný kontakt s E3 jen skrze herní novináře a videopřenosy. Proto chceme vidět pořádné hry, ukázky z her. Pochybuji že casual hráči co hrají kinect hříčky budou koukat na konferenci.
-
No která hra na konzolích je HC?? *4* *4*
-
Tím chceš říct co?! Že každý kdo má Xbox a má rád HC hry, tak je děcko?
-
Tady byl jako hardcore hráč myšlený asi každý hráč co hraje jiné hry než ty na Kinectu *4* Není to moc povedený označení *1*
-
Možná by stačilo věnovat těm AAA tytulům víc času než těm na Kinect, pardon ale aby Kinect Sports 2 měl stejný čas k odprezentování jako Halo 4 je ujetý, rozhodně by mě víc zabavilo koukat na gameplay právě z Forzy nebo jiné plnohodnotné hry než koukat na malou japonku s černouškem jak skákají na pódiu...
-
a od kdy hrají HC hráči na x-boxu? *5* Dneska se za HC hráče označuje každý děcko...