Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Grifus
    Co mas proti chytre vedene kampani Mrkvosoftu? Da par set konzoli do obehu, vydela tak na prodeji her / doplnku a ziska stale zakazniky do budnoucna...
  • Mountfield mel akci 2 roky po sobe, uvidis jak ted zacne jaro a poptavka po zahradni technice tak to bude zase ;-)
  • Jo jednou měla Alza akci (a teda ještě má, protože ty Xboxy koupila za strašnej pakatel, vim to, pracoval jsem tam), ale jinak to nikde k žádnejm sekačkám ani k ničemu jinýmu nedávaj, takže nepřeháněj.
  • On se jeste prodava? Vzdyt vidim jak to porad davaji zdarma k sekackam nebo notasum a podobne :D
  • deridon
    však hej.. by byli sami proti sobě.. prodeje xboxu360 by šly dolu a taky hlavně ať to neoznamují zbytečně brzo, abysme pak stejně dlouhou dobu na to nečekali.. jinak jsem samozřejmě zvědav na další xbox, jelikož sice přemýšlím o koupi další generace, ale nespěchám na to :)
  • Odulin
    Ale jo, jsem rád, že nástupce nespěchá. Včera mi zrovna přišla Catherine a Asura's Wrath a já si fakt moc pěkně popařil. Jinak na to nejsilnější portfólio jsem teda opravdu zvědavej:)
  • jnsCZ
    Flamewar začíná za 3...2...1...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit