Přejít na výpis diskuzí
Microsoft potvrdil, že Xbox One bude mít regionální omezení
27.5.2013 | Aleš Smutný
147 příspěvků
-
Ico-cz Na to zapomen že půjde flashnout nový x -box , jestli budeš muset hry instalovat na Hdd plus je musíš aktivovat na jejich servru kde se zrobíš účet tak zapomen na to že tam půjdou piratské hry , tady v to případě piráti skončily protože ani v 360 nemůžeš na online hraní pokud máš fleshnutý X-360
tak s novými hry co vyšli tak od roku 2012 a máš ji jako piratskou a půjdeš s tím online tak dostaneš okamžitý ban konzole MC ti zablokuje X-BOX , taky už zablokoval už přes milion hráčů dostalo ban konzole . Každá konzole má svoje číslo a jak se automticky přihlásíš online tak oni to zjistí během okamžiku a máš okamžitý ban konzole u starých her před rokem 2012 to jde v pohodě oline aniž by něco zjistily .Co se týče nové konzole tak to není dělané ani k vůli bazarovkám ale spíš k vůli pirát hrám a flashunutí konzole , tak že můžeš v klidu zapomenout na to že X-B One půjde fleshnout nebo očipovat protože ty X-B-one nespustíš pokud se nepřipojíš na net a a ji kdyby šel fleshnout tak musíš být připojený online aby sis zahrál hru a jestli budeš připojený tak oni to zjistí že máš pirat hru nebo flash konzole tak ti dají okamžitý ban na konzoli a můžeš konzoli vyhodit protože na online účet se nedostaneš když ti dali ban a bez online nespustíš žádnou hru , TAK ŽE VŘELE DOPORUČUJI KLIDNĚ SI POČKEJ AŽ VYJDE FLASH NA X BOX cha cha cha cha ale podle mě tahle konzole nemá šanci na piratské hry tak že máš smůlu kámo *5* -
-
tvoje omáčka sa dala vystihnúť v jednej súvislej vete s pár slovami.
-
pokud mas hru nainstalovanou na svem HD tak samozrejme piratska verze existovat muze a nekde bylo napsane, ze pujde hrat i kdyz vypadne net...takze evidentne vsechny soubory pro spusteni hry mas u sebe
-
Všechno jde hacknout......je to jenom otázka času
-
-
tak trochu OT .... může mi někdo vysvětlit co myslela ta ženská na MS konferenci tím že xbox má být wattercooler?
-
-
watercooler pokial dobre viem je ten sud s cistou vodou v americkych kancelariach. Miesto kde ide kazdy z kanclu ked je smadny a stretne tam kolegov a porozpravaju sa. Proste v prenesenom vyzname je novy xbox miesto kde sa stretavaju vsetci ludia lebo kazdemu ma co ponuknut. Po slovensky povedane blbe PR keci
-
http://www.hhsocialdesign.com/wp-content/uploads/2013/04/watercooler-talk1.jpg
-
Pokud se nepletu, je to něco jako že to má být takový místo, které spojí lidi (sociálně). Watercooler pochází ale z dob dávných, kdy byl v USA water cooler něco novýho a lidi se u toho prý zcházeli atd. Aspoň si myslim že to tak je, ruku do ohně nedám.
-
-
Chapem region lock, respektive urcite obmedzenia v distribucii a predaji napriklad pri PC thru. Chapem to ale nepaci sa mi to. Napriklad ked Steam nepovoli predaj nejakej hry v lokalnom regione lebo sa dohodol s distributorom danej hry ktory chce mat sam danu krajnu pod palcom. Ale fakt mi neni jasne preco MS potrebuje regionalne locky ked je jediny vyhradny distributor hier na Xbox ? Iste mozu tam byt nejake poziadavky miestnych statnych regulatorov a uradov, ale nemyslim si ze to by bola hlavna pricina. Jediny dovod vydim v tom ze proste urcite trhy chcu mat ak premiove a na inych bud kaslat alebo naopak rizovat.
-
-
LOL, prave na pc, coz byla odjakziva svobodna platforma, jsou region locky nepochopitelne. Region locky jsou mozne pouze na kontrolovatelnych uzavrenych platformach. Sony u ps3 od teto praktiky ustoupila a doufam ze ji to vydrzi i nadale.
-
Tady jde o to, že některé země mají třeba daněmi vyšší zatížení na hry (hudbu, filmy atd). To má za výsledek vyšší ceny her, na což dneska může konzument zareagovat tím, že si hru koupí ze zahraničí. Což se ale nelíbí státu, protože přichází právě o ty peníze z daní...
...a tak byly vymyšleny region locky pro všemožné průmysly. A většina firem na to raději přistoupí, než aby čelila případným složitým legislativním tahanicím nebo dokonce zákazu dovozu (plus důvodem mohou být i třeba politické a cenzurní důvody, ale to je spíše sekundární). -
-
no nemyslim si...kdyz si kupuju nejakou vec ze zahranici, tak jeji vysledna cena je navysena o dan podle statu odkud oto kupuju, nevim proc to nejde stejne udelat i u her.
-
-
No nemusíš si to myslet, ale v zásadě to tak je :) Je to samozřejmě mnohem složitější, jde i o různé nastavení vlastnických práv v rámci různých států, cenovou politiku a ta zase navazuje na specifickou cílovou skupinu a specifický stát.
Tobě (no mně taky:)) je připlácnuta cena na základě rozhodnutí státu, ale ty státy to mají různě a některé to takto řešit nechtějí. Já to nebráním, ale je to (bohužel) běžná praxe, která sahá před dnešní (a budoucí) herní konzole, viz třeba DVD regiony. -
-
Preco potom PS3 nema region lock??? A spustim na nom hru i z Indie, Ugandy a Honolulu, ked to je zevraj taky legislativny problem.....
-
no ale jak sjem psal tak dane urcite nebudou ten duvod proc regiony existuji, takovych vyrobku, ktere jsou daneny ruzne stat od statu jsou XXX a problem to neni a taky to nebude pozadavek statu aby byly zarazeny v nejakem regionu ci co...tohle si vymyslely firmy jen pro sve zisky...co ja vim...regionalni reklama na obalu hry ? jiny datum vydani v USA a Evrope ? Jina cena v Rusku nez v CR ...a ne kvuli danim, ale kvuli firemni politice ?
Nebo vi nekdo proc Skodovka v CR stoji vic nez v Nemecku ? Ale jen malo ktery zakaznik pojede pro auto do jineho statu + vyrizovat papirovani + treba problemy se zarukou atd...takze si z nas muzou delat pr..el ale u internetu kde jen kliknete a vyrobek fici klidne z druheho konce sveta museli prijit na jiny zpusob oje..avani -
v dnesnim globalizovanem svete naprosta zrudnost
-
-
-
-
-
Keby som bol nejaky bohaty subjekt, firma, znama osobnost alebo nieco s vplyvom, politicka strana (piratska ?) pustil by som sa do sudnych sporov, zazaloval neviem co a neviem koho ale ructite by so slo na najvyzsie sudy zaoberajuce sa ludskymi pravami vseobce, pretoze v dobe globalneho internetu robit region locky je proste donebavolajuce vysmievanie sa ludom do xichtu.
Pristpu k internetu bol deklarovany ako zakladne ludske pravo, a tento region bordel ho proste omezuje. V dobe ked si kupujete francuzke auto vyrobene zo suciastok z ciny poskladane v juznej amerike naplnene palivami z ruska, vam niekto zakaze na zaklade regionu nieco nakupovat, pouzivat, pozerat, je zvratene.
Clovek si chce kupit hru a je mu oznamene ze nemoze lebo neni vo vyvolenom regione. Chce pozerat naky zivy prenos a je mu oznamene ze nemoze....
Clovek chce pozerat zive vysielanie hokeja na CT, pretoze ty nasi na STV komentatori su upny mantaci, pride na stranku a je mu oznamene, ze moze pozerat len z ciech, tak ako mantak si narcyhlo najst fungujucu cesku proxinu s rozumnou rychlostou ktora zvladne stream, aby som mohol pozerat, pritom vedla v obyvaku primam CT na televizore.
A mozem pokracovat, ale kazdy to poznate.
Proste som nazoru ze region lock je porusenie zakladneho ludskeho prava na pristp k informaciam a pristupu k netu. Ze sa to tyka multimedialneho obsahu neznamena ze sa to nezacne tykat vecernych sprav. -
-
Jak muzes byt tak hloupy. A jestli to myslis vazne, tak mi sdel vsechny svoje osobni udaje a poskytni mi vsechny informace ke vsem tvym uctum (vcetne hesel) k bankam, na webu, platebnim kartam a tak dale. Neupirej mi me pravo na informace.
-
přesně tak nechápu co je tu komunistů že ti dávaj mínuska všechno regulovat omezovat a nařizovat *11*
-
-
Komuniste jsou spis ti, co nerespektuji soukrome vlastnictvi a nevazi si svobody ani prace cizich lidi. Tedy lide vaseho smysleni, kteri by jinym radi narizovali, co musi delat s vysledky sve prace.
-
-
s vysledky sve prace si delej klidne cokoliv ti dovoli trh, ale ne tvoje pokrivene zakony a uplacene narizeni to je presne komunisticke...
-
-
-
Souhlasim s tebou, tohle je nejvetsi svinarna zabalena do rousky autorskych prav.
-
Proboha a za co by jsi chtěl žalovat?:-D To mi teda pověz:) Firma si může udělat cokoliv, co si zamane a je to v mezích zákona. A regiolock není žádné porušení tvých práv, ty v tomto práva nemáš žádné. Tam je jenom to slůvko chci. Neobhajuji tuto prasárnu viz. Skyrim na Steamu. Ale žalovat? Nenech se vysmát;) Mimochodem televizní vysílání si kupuješ pouze pro svou zemi, případná práva na vysílání do zahraničí jsou neskutečně drahá......
-
-
Zmenit zpusob jakym tato prava funguji ...
-
-
-
Já nevím, ale prostě se smiřte s tím, že ČR je z pohledu Microsoftu naprosto bezvýznamný trh. Navíc vím, že stačí to nakoupit přes Polsko a jedete v pohodě:)Protože Polsko patří mezi hlavní evropské trhy. A nedělejte zase s Microsoftu Satana a ze Sony něco božského. Však počkejte, ono se i ukáže, co Sony udělá za zvěrstva a myslím, že reklama ve hrách bude to poslední, co hráče bude trápit. Počkejme si na oficiální představení obou konzolí a pak můžeme říct, co bude horší či lepší. Buďto to Microsoft projede na plné čáře, protože prostě říká věci průběžně a Sony nic takového nemá. Nebo se ukáže, že Sony opět drží hubu (stejně jako nechtělo přiznat výšši dotace u PS3) a pak to vybalí naráz. Nevím který přístup je horší. Postupný šok nebo okamžitý:)
-
-
No pokud Sony vybali nejakou svinarnu, tak holt nekoupim zadnou konzoli ale koupim nove PC a budu si moci hrat hry offline, bez socialnich prvku a klidne i bazarovky :)
Jo a jeste nebudu mit doma zadnej spyware ... -
-
Ty vole, vzdyt to co pripravuje microsoft uz na pc davno funguje. Spousta her je napriklad zavásla a svazana s uctem na steamu, ktery mimo jine aplikuje i region locky. PC+steam je vzorem pro Xboxova omezeni.
-
-
Pouzivam i GOG, pripadne jine sluzby :) Navic pokud je neco regional lock na Steamu, tak se to da koupit i jinde, vetsinou :)
-
-
Já zůstanu u starého Xboxu a počkám třeba 2-3 roky na nový. A mé pc mi bohatě stačí na hraní a těch pár exkluzivek oželám.
-
Taky bych to tak videl... Necham PS3 a poridim holt PC...Vzhledem k vcerejsimu Bonus Round to vypada vselijak s PS4, tak uvidime...
-
-
Mě už nelákal ani XBOX 360 natož XBOX ONE :/ . PS3 u mě zvítězilo, protože obsahuje lepší exkluzivní hry a nemusím platit za hraní Online. To jsou 2 důvody co mě dovedly si koupit PS3. Jsem max spokojen a jsem rád že jsem tak učinil. Uncharted nemá konkurenci *2* !
-
-
V pohodě, ale proč to píšeš k diskuzi o xbox one :-)?
-
-
-
Stádo pitomců,nic jinýho tady nejste. Kdyby se tady objevila správa,že hry budou zdarma,tak tady začnete všichni chytráci psát,že se Microsoft už uplně posral a že to nekoupíte.
-
-
Kdyby se tady objevila správa,že hry budou zdarma,
tak tady začnete všichni chytráci psát,že se Microsoft už uplně posral a že to nekoupíte.
WTF ? http://www.amk.to/images/articles/default/facepalms-1365355988.png -
Ježiš cos to vyblil? Jak se dá prosimtě porovnávat zpráva o region locku se zprávou "že hry budou zdarma"? Pochop, že negativní reakce na xbox one tady nejsou žádnou pózou, ale upřímnym rozhořčením. Tyhle kecy lidí, který maj pocit, že Microsoftu někdo křivdí negativníma komentářema fakt miluju. *15*
-
-
Uz sa tesim, kedy tu date novinku o tom, ako aj ps4 bude mat implementovanu protibazarovu ochranu. Bazarovy kral mizerius sa asi odstreli, zbytocne vela hatu ako v skolke, aj tak je to uz teraz najzelanejsia konzola na amazone, predaje bude obrovske a par sulinkov, ktory si myslia, ze ked maju jednu konzolu, tak nemozu mat druhu ci pc, klepne aspon pepka, co uz, smutny osud sociek, ktore maju len na jednu platformu a musia si tu sem chodit vylievat svoju zlost. Ovce sa musia vzdy niekam zaradit, ze mizerius.
-
-
To je tak kdyz nekdo pouziva slovo socka a ani netusi jaky je jeho vyznam. *6* Zkus se poptat pani ucitelky.
-
Až jí potvrdí. Zatím je to jen rumour. (ale celkem bych to čekal)
-
Uz podruhy si me tu bere do ty jeho madarský huby *2* PS4 zadnou protibazarovou ochranu mit snad nebude a i kdyby, pravdepodobne se neodstrelim, ale budu dál kupovat hry jako to dělám doteď *15* To ze jsem proti bazarovy ochrane neznamena ze ji vyuzivam ty Einsteine
-
ted jsi me vyhecoval *1* letim do maunfieldu koupit motorovou pilu a se*u an to ze nemam zahradu ! pche socky :D
-
a Tealc bude mit super luxusni PC + super luxusni Xbox One s pulkou obsahu bez jakekoliv podpory v SK/CR *1*
ha socky ! tomu rikam styl :D
lol.... -
-
a nezabudni ze urcite ma aj novy áJfón aj aJpad a nenavidi svojich rodicov lebo mu nechcu nieco kupit :D
-
-
jj na jabka sem uplne zapomel :D
http://budethorosho.by/wp-content/uploads/2012/11/icofee.jpg
tss.. jsme socky :D
-
-
-
Nikdo merikal, ze nemuze mit obe konzole, ale je to docela nerealne z financniho hlediska.
-
-
ved pisem, ze pre socky je to problem. *3*
-
-
Neboj, Tobě to stejně rodiče nekoupí a kamarády nemáš.
-
-
-
ps4 nic takoveho mit nebude
-
-
hehehe, budes velmi sklamany. *13* *13* *13* Vysli najavo nove "romury", ako vravi, cakaj na novinku *3*
-
-
-
To, co predvadi Mr*kosoft, je s*rani hracum do huby, kdyz budu opravdu slusny. Neskutecny...
-
to jsou srandisti co prijde za dalsi zpravu? PC herni scena nebyla nikdy tak na koni jako dnes *1*
-
-
PC neni konkurentem XBOXu. :) Ale v SONY si jiste mnou ruce.
-
-
Konurence XBOXU 1 není ani SONY, ale chytrá TV od Samsungu/Apple/Googlu ;)
-
No divil by ses, spousta PC hracu si chce koupit nejakou konzoli (rozumej tech co dosud zadnou nemeli) a tuhle bitvu s napjetim sleduji. A pokud si Sony nenasere nejakym nesmyslem do vlastniho hnizda, tak plne vyhrava.
Ted jde jeste o to jak se postavi k bazarovkam :)
-
-
-
" i hry musí splňovat před uvedením na trh specifické regulace jednotlivých zemí"
toto je samozrejme zase lez jako plno dalsich lzi co prohlasuji ...jde ciste o to aby jsme si nenasli nekde nizzi cenu a nenakupovali tam ... -
-
Ale ano, v některých ano (Čína, Německo, Austrálie), ale proč lockovat vše, když u spousty zemích je to jedno, nebo jim stačí standardně dodávané PEGI/ESRB a region-locky jsou jen opruz.
-
Proste Microsoft...Kdo chce víc, nemá nic...
-