Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co to mění, kdyby neměl region lock? Velký rozdíl mezi koupí PS hry a xbox hry nevidím i přes lock.. Nebo jen zase prostě kopete jak stádo bezmozkových ovcí?
    • Spades
      Vem si regionlocky treba na steamu. Skyrim nesel koupit pokud bydlis v CR (odemkli ho asi pred pul rokem myslim), a to je jedina hra, a lidi na to nadavali.

Na xboxu je takovych her polovina (na XBLA) a XLive Gold nesel donedavna v CR vubec. Musel ses registrovat na UK
      • Jenze na Steamu staci, aby ti to koupil a giftnul kamos ze zeme, kde to koupit jde a jsi vysmatej a ten i*iot co to vymyslel se muze jit klouzat. To na konzoli jaksi nepujde.
    • Co to povidas? Jde o to ze si nebudes moct koupit levne hru ze zahranici, pripadne hru ktera u nas nevyjde
  • Chudak ten, ktory mal tie domeny kupene a nechal ich tak (aspon mi to z clanku tak vyplynulo). Mohol sa este celkom slusne nabalit :-)
  • hahahaha toto je snad oneskoreny april, cela ta retaz vyjadreni a vyhlaseni o xbox #1
  • s každou novou zprávou se mě ta krabička hnusí *1*
  • tak tohle je zatím pouze multiovladač na televizi pro ameriku, plus zajistěte si 24/7 kameru do domácnosti :)
  • áááááá BUM! Další hřebíček do rakve... ...to snad vývoj X-BOXu přenechali PR oddělení SONY, ne? :D
    • My jsme Micro$oft, nas naka hracska zakladna v zemich jako CR vubec nezajima, jsme totalne nenazrana arogantni h0Wada! kterym nejspis staci prodat new konzoli plnou super fjucur spojenych se socialnima sitema a dalsima sragorama co poradny hrace vlastne ani nezajimaji v USA plne negramotnych ocasku.
      Dekujeme za pozornost.
      • az budes CEO spolecnosti, jako je Microsoft, tak chci videt, jak se budes starat o par tlustych typku s brejlema v umastenych teplakach... Zisky lezi jinde...
        • prave o ty se MS stara kamo !! presne takhle si totiz predstavuju jejich tupou cilovou amickou skupinu, takze jsi na to kapl.
          • pak tedy jsi jediny, protoze podle minusu to zdejsi komunita pochopila jinak =P

Successful troll is successful
            • )))))
    • postolka
      No a Sony regionlocky nepouziva?
      • Ne, vsechny hry na PS3 koupene kdekoliv jdou hrat na jakemkoliv PS3. Vzhledem k tomu, ze je opravdu kupa zajimavych her v Japonsku a US, ktere v Evrope nikdy ani nevyjdou, si takto locknutou konzoli fakt nedokazu predstavit.
        • filias
          Konzoli si plánuji koupit. A to speciálně kvůli těmto specifickým hrám které se k nám nedováží a na PC nevychází. Region-lock by mě tedy fakt naštval. Doufám, že u Sony zůstane jako u PS3 dobrovolný => tedy prakticky nikdo to nebude používat.
      • http://en.wikipedia.org/wiki/Regional_lockout#Sony
        • postolka
          Oh, tak tam bych to nehledal :D. Diky
      • Jestli jo, tak asi ne moc, protoze mam par her z USA a jedou normálně...
    • bohuzel spousta lidi to koupi a bude i platit za pristup k online..
  • zdeeneek
    Za sebe potvrzuji Microsoftu, ze si jejich XboxOne nekoupim. *1*
    • to já klido hned jak pujde cracknout jak 360tka.. *15*
      • jj :D
    • Viktor_H
      Přijde mi, že každej je s Xboxem hned hotovej. počkal bych na E3, až oznámí hry... Doposud jsou to z jejich strany všechno jen nic neříkající žvásty.
      • hmm pockat mame tu par zvastu:
        - obdoba online passu
        - nepodpora
        - plac. hrani online
        - kineckt must have nebo co to...
        Ani se nedivim ze to dosti lidem staci uz ted.
      • oktavius66
        Ano, každý je s ním hotový a nedivím se... Zatím co předvedli, tak opravdu jenom jedním slovem BLBOSTI, které tady v CZ nebudou fungovat. Tak co na XBOX ONE tak můžou vyjít za hry... furt ta samá písnička. FORZA, GEARS OF WAR, HALO. Jiné dobré exkluzivky na XBOX prostě nenajdete ! No ta nová Quantum Break ještě jakž tak může být dobrá. Ale holka co má zvláštní schopnosti mě teda moc nebere.... To co zatím řeklo SONY o PS4 poráží XBOX ONE úplně ve všem ! HARDWARE, HRY, Hraní Online ZADARMO a další věci. Já si myslím, že tentokrát PS4 rozmázne XBOX ONE jako mouchu. Ale na druhou stranu už si to zaslouží ! Ale za mě... i kdyby ten XBOX ONE zlevnil na 4500 tak do toho prostě nejdu ! Ani kdyby mě na nože brali ! Nebudu muset být 1 za 24 h Online, nebudu muset platit za Online hraní. Stejně bych si nemohl půjčovat ani kupovat ojeté hry, protože bych za to dal plnou pálku ! Za PS4 bych těch 8000-9000 dal, ale za XKO.... Ani náhodou. Jenomže ta lidská blbost je tak neuvěřitelně velká, že si stejně nějaký ten milion lidí vezme svých 11000 a jde do nějakého elektra a dá za to plnou cenu ! Jim je to uplně fuk že jim to nemusí jet ! Oni si nepřečtou informace.. Jim stačí že se to jmenuje XBOX a hotovo ! *15*
        • je to tak.. myslim ze E3 na tomhle uz nema sanci cokoliv zmenit :)
          Jak se PS3 setkalo s mou nepodporou behem dlouholetyho pouzivani x360 tak ted rikam rovnou.. Xbox one never.
      • Prozatim je Xbox pro spoustu hracu akroat zklamani, takze si to muzou jen vylepsit... Oni na E3 asi ukazou fakt nejaky herni pecky a lidi na to prstanou nadavat, ale uz proste je to vic potahne k PS4 podle me... Me teda rozhodne, pockam az bude vic her a opadne cena a jdu do toho :)
        • oktavius66
          Ty tomu věříš že ukážou nějakou pecku ? Možná ukážou tak nové HALO, FORZU a pápá. Kvůli těmto her si lidi kupují XBOX. "Tak na co to měnit ?! Stejně si to koupí zase !" Takhle oni beztak myslí...
          • nezabudni na pecky ako Dance Central 4 a Kinectimals 2
          • No rikali ze maj 8 novych exkluzivnich her ne? Tak tipuju 5x Sing with Kinect, Dance With kinect, Serte s Kinectem, ale par jich urcite bude zajimavych...
            • No Microsoft v tom urcite vidi nevyuzitej potencial, tech achievementu, coop misí... samozrejme blokovani pouzitych zachodu a kinect bude kontrolovat jestli pouzivas toaletak podle EU predpisu
            • oktavius66
              Serte s Kincetem ?! No.. to se určitě lidi budou bavit a vydrží u toho stovky hodin ! *1* Jo, ale ještě jsem si vzpomněl na RISE. Tak jo mají aspoň jednu dobrou exkluzivku beru to zpět. To jim závidím, ale stále to nemění nic na tom, že je to zralé do koše ! *1*
  • Pete.palis
    čím dál tim líp... *7*
    • jojo.. to je urcite kuli zakonum.. jsem chtel decku koupit jedny masinky na xbox a co myslite vubec se tu neprodavaji.. poze us region.. no tak co s tim? jedine reseni hacknout xbox a stahnout z netu.. ale vyprdl jsem se na to protoze jsou i jine tituly a pro ne jsem chtel mit pristup na net.. no takze no business pro m$.. nejsem si jisty, ze region lock je tedy prinosem pro ně samotné nakonec ty peníze ze všech zemí končej u nich.. jsou to prostě holywoodské žvásty

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit