Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mdkGT
    Ty by si chtel dal prodavat v bazaru hry, co si na steamu koupis ve sleve za 5 euro? Predpokladam ze herni novinky za plne ceny si na steamu kupuje pouze clovek ktery za
    a) ma tolik penez ze mu je to uplne jedno a za
    b) clovek, ktery neni z CR *15*
    Ja nejsem ani jedno, za plnou cenu jsem si steamu koupil pouze Fallout New Vegas, protoze byl vikend a nechtelo se mi cekat do pondeli.
  • Tak s touhle logikou si muze na XOne udelat ucet pro kazdou hru a pak ho prodat. Taky neni vazanej na konzoli.

Ale ani na jednom se s tim nebude nikdo otravovat.
  • s vysledky sve prace si delej klidne cokoliv ti dovoli trh, ale ne tvoje pokrivene zakony a uplacene narizeni to je presne komunisticke...
  • j ati nevym neni to spis na valecky?
  • steam neni nijak svazany s PC muzes si klidne koupit kazdou hru zvlast na jiny ucet a po dohrani prodat... to na konzoli neudelas
  • mdkGT
    Ten design konzole je sterilni a pro vetsinu hracu hnusny. Je to jiste z duvodu, ze "Xboxvan" nechce byt uz pouhou herni konzoli, ale MS chce aby to byla vec co si koupi i clovek, ktereho hry vubec nezajimaji.
    Cas ukaze zda si MS, nena*ral do hnizda, ja myslim ze si tam nadelal poradne. Taky zalezi s cim se vytasi SONY, ale ta ma nejlepsi design vseho, od smartphonu po televize.
  • Jeeee, regionalni omezeni. Moje oblibene slovni spojeni. Uz na nej mam i patent. *15* *1*
  • A vsichni podekujme sluzbe Steam ktera tyhle s*acky s only one aktivacema , neprodejnosti her dal atd zavedla..
    Ale hlavne ze si plno lidi libuje jak tam koupily hru ve sleve a kolik tam maji her a pak ten samej clovek vleze na forum a drzkuje jak ten xbox one stoji za houby...udelal sis to sam troubo !
  • Trisska
    Tak to je fakt pěkný Robotrole, že jsi mi svěřil svou osobní zkušenost... *4*
  • jj na jabka sem uplne zapomel :D
    http://budethorosho.by/wp-content/uploads/2012/11/icofee.jpg

tss.. jsme socky :D
  • Budeš muset připojit ho k netu 1x denně pokud budeš chtít hrát...
  • Xbox one se mi nesedl už když začali domněnky že budete muset být pořád online sice to změnili na to že si tom rozhodnou samy vývojáři (vývojáři typu EA co by na dlc prodali i zuby svojí babičky) už kolikrát se mi stalo že byl výpadek a nešel mi net a tak jsem šel něco hrát. Dál ten vzhled sakra kdo jim dělal designéra někdo koho měli zavřeného v podzemí a poslední co viděl bylo video z roku 1990 protože přesně tak to vypadá, a další věc nezahraju si na něm hry z x360 tak sakra W T F??? To si radši koupim znova x360 nebo ps3 (možná ps4 ale to uvidíme až ji představí naplno)
  • Me trošku připomína EA (nebo alespoň loňskou EA)... Když to přeženu, PS4 je "od hráčů pro hráče" a toto zase "od kravaťáků pro "hráče" " *2*
  • ja jo, napr. apple nebo blizzard
  • Nemáš žádnou sebeúctu. Ale když tě baví se takto ponižovat před ostatními...
  • Robotron3
    Cha, diskusni.trollove nemaj ani kámoše, natož kámošky.
  • Kozy
    Hezké, ale je tu jedna drobnost. Tvoje názory nikoho nezajímají.
  • microsoft je šit jak hovad..... nepoznám stupídnejšiu a arogantnejšiu korporáciu ako práve vygrcaný microsoft
  • nezabudni na pecky ako Dance Central 4 a Kinectimals 2
  • a nezabudni ze urcite ma aj novy áJfón aj aJpad a nenavidi svojich rodicov lebo mu nechcu nieco kupit :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit