Přejít na výpis diskuzí
Microsoft potvrdil, že Xbox One bude mít regionální omezení
27.5.2013 | Aleš Smutný
147 příspěvků
-
Ty máš porad ban nebo se zapomínas prihlasovat?
-
Uff, to jsem ale ráda, že to takhle dopadlo. Nebejt těch regionálních zámků, každej českej skrblík by si kvůli pár korunám objednával hry ze zahraničí a česká ekonomika by tím strašně upadla. Opět se tedy ukázalo, jaká je Microsoft charakterní a poctivá firma, kterou mnohem více než vlastní zisk zajímá spokojenej život zákazníka.
-
Nevypada hezky a je mi protivny snad vse co o nem zatim vime, ale na vzhled fakt nenadavam a nechapu to... Je to osklivy, to jo, ale zalezi na tom? Ja kdyz sem privedu navstevu nerikam: Podivejte, tady mam vitrinu, tady televizi a tady krasne Ps3... Je mi jedno jak to vypada, proste nejaka krabicka u televize, ktera dělá co má... Kdyz by to bylo jó hnusný, vyskládám si na to hry a nebude vidět *2*
-
Komuniste jsou spis ti, co nerespektuji soukrome vlastnictvi a nevazi si svobody ani prace cizich lidi. Tedy lide vaseho smysleni, kteri by jinym radi narizovali, co musi delat s vysledky sve prace.
-
Jak muzes byt tak hloupy. A jestli to myslis vazne, tak mi sdel vsechny svoje osobni udaje a poskytni mi vsechny informace ke vsem tvym uctum (vcetne hesel) k bankam, na webu, platebnim kartam a tak dale. Neupirej mi me pravo na informace.
-
jak uz bylo řečeno vypadá to jak desktop z roku 1990 jen ten monitor na tom chybý
-
LOL, prave na pc, coz byla odjakziva svobodna platforma, jsou region locky nepochopitelne. Region locky jsou mozne pouze na kontrolovatelnych uzavrenych platformach. Sony u ps3 od teto praktiky ustoupila a doufam ze ji to vydrzi i nadale.
-
Tak těžko můžeš čekat po relativním neúspěchu architektury PS3, že někdo bude dělat něco výrazně odlišného od PC. Nakonec hry pro to dělají vývojáři a těm se vždycky lépe pracuje s něčím, co už dobře znají :-).
-
ja si nemozem pomoct ale uz uplne vidim, ako hnusne bude zapraseny v obyvacke vyzerat *1* *5* rusi ma ta kombinacia matneho a leskleho plastu
-
vždyt ta krabice je pekna , jak stary VHS rekorder . Retro ja rad :)
-
V pohodě, ale proč to píšeš k diskuzi o xbox one :-)?
-
přesně tak nechápu co je tu komunistů že ti dávaj mínuska všechno regulovat omezovat a nařizovat *11*
-
no ale jak sjem psal tak dane urcite nebudou ten duvod proc regiony existuji, takovych vyrobku, ktere jsou daneny ruzne stat od statu jsou XXX a problem to neni a taky to nebude pozadavek statu aby byly zarazeny v nejakem regionu ci co...tohle si vymyslely firmy jen pro sve zisky...co ja vim...regionalni reklama na obalu hry ? jiny datum vydani v USA a Evrope ? Jina cena v Rusku nez v CR ...a ne kvuli danim, ale kvuli firemni politice ?
Nebo vi nekdo proc Skodovka v CR stoji vic nez v Nemecku ? Ale jen malo ktery zakaznik pojede pro auto do jineho statu + vyrizovat papirovani + treba problemy se zarukou atd...takze si z nas muzou delat pr..el ale u internetu kde jen kliknete a vyrobek fici klidne z druheho konce sveta museli prijit na jiny zpusob oje..avani -
Já zůstanu u starého Xboxu a počkám třeba 2-3 roky na nový. A mé pc mi bohatě stačí na hraní a těch pár exkluzivek oželám.
-
v dnesnim globalizovanem svete naprosta zrudnost
-
No nemusíš si to myslet, ale v zásadě to tak je :) Je to samozřejmě mnohem složitější, jde i o různé nastavení vlastnických práv v rámci různých států, cenovou politiku a ta zase navazuje na specifickou cílovou skupinu a specifický stát.
Tobě (no mně taky:)) je připlácnuta cena na základě rozhodnutí státu, ale ty státy to mají různě a některé to takto řešit nechtějí. Já to nebráním, ale je to (bohužel) běžná praxe, která sahá před dnešní (a budoucí) herní konzole, viz třeba DVD regiony. -
Je to len moj pocit, alebo novy xbox je zase o nieco viac podobny klasickemu pc? :) Mam pocit, ze vyrobci konzol budu este 15 rokov zdokonalovat svoje produkty az nakoniec zistia, ze postavili PCcko :)
Xbox 360 mam doma, ale nikdy som ho nevyuzival vo velkom... komplet vsetko co sa na nom da robit sa da robit lepsie na PC. Kedze si hry kupujem tak aj cenova realita Steamu je ovela privetivejsia ako Games for Windows live. XBox One ma asi obide, naviac mne sa ten dizajn vobec nepaci... nepride mi ako hi-fi...skor mi to pripomina 25 rokov stare konzoly k TV. -
Omezení na region je i v současným xbox360 tak nevím co se tu řeší.
-
Taky bych to tak videl... Necham PS3 a poridim holt PC...Vzhledem k vcerejsimu Bonus Round to vypada vselijak s PS4, tak uvidime...
-
Zmenit zpusob jakym tato prava funguji ...