Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • XorxoxTalarius
    Souhlasim s tebou, tohle je nejvetsi svinarna zabalena do rousky autorskych prav.
  • pokud mas hru nainstalovanou na svem HD tak samozrejme piratska verze existovat muze a nekde bylo napsane, ze pujde hrat i kdyz vypadne net...takze evidentne vsechny soubory pro spusteni hry mas u sebe
  • Pokud se nepletu, je to něco jako že to má být takový místo, které spojí lidi (sociálně). Watercooler pochází ale z dob dávných, kdy byl v USA water cooler něco novýho a lidi se u toho prý zcházeli atd. Aspoň si myslim že to tak je, ruku do ohně nedám.
  • XorxoxTalarius
    No pokud Sony vybali nejakou svinarnu, tak holt nekoupim zadnou konzoli ale koupim nove PC a budu si moci hrat hry offline, bez socialnich prvku a klidne i bazarovky :)
    Jo a jeste nebudu mit doma zadnej spyware ...
  • Všechno jde hacknout......je to jenom otázka času
  • To je tak kdyz nekdo pouziva slovo socka a ani netusi jaky je jeho vyznam. *6* Zkus se poptat pani ucitelky.
  • no nemyslim si...kdyz si kupuju nejakou vec ze zahranici, tak jeji vysledna cena je navysena o dan podle statu odkud oto kupuju, nevim proc to nejde stejne udelat i u her.
  • No Microsoft v tom urcite vidi nevyuzitej potencial, tech achievementu, coop misí... samozrejme blokovani pouzitych zachodu a kinect bude kontrolovat jestli pouzivas toaletak podle EU predpisu
  • God-of-War
    Tohle uz neni novinka, ale muzeme se tomu znova zasmat, to je fakt:))
  • XorxoxTalarius
    No divil by ses, spousta PC hracu si chce koupit nejakou konzoli (rozumej tech co dosud zadnou nemeli) a tuhle bitvu s napjetim sleduji. A pokud si Sony nenasere nejakym nesmyslem do vlastniho hnizda, tak plne vyhrava.
    Ted jde jeste o to jak se postavi k bazarovkam :)
  • oktavius66
    Serte s Kincetem ?! No.. to se určitě lidi budou bavit a vydrží u toho stovky hodin ! *1* Jo, ale ještě jsem si vzpomněl na RISE. Tak jo mají aspoň jednu dobrou exkluzivku beru to zpět. To jim závidím, ale stále to nemění nic na tom, že je to zralé do koše ! *1*
  • jo jeste jedna novinka.. nebudete si moci sami vymenit HDD

http://www.fudzilla.com/home/item/31464-xbox-one-internal-hard-drive-not-user-replaceable
  • Ico-cz Na to zapomen že půjde flashnout nový x -box , jestli budeš muset hry instalovat na Hdd plus je musíš aktivovat na jejich servru kde se zrobíš účet tak zapomen na to že tam půjdou piratské hry , tady v to případě piráti skončily protože ani v 360 nemůžeš na online hraní pokud máš fleshnutý X-360
    tak s novými hry co vyšli tak od roku 2012 a máš ji jako piratskou a půjdeš s tím online tak dostaneš okamžitý ban konzole MC ti zablokuje X-BOX , taky už zablokoval už přes milion hráčů dostalo ban konzole . Každá konzole má svoje číslo a jak se automticky přihlásíš online tak oni to zjistí během okamžiku a máš okamžitý ban konzole u starých her před rokem 2012 to jde v pohodě oline aniž by něco zjistily .Co se týče nové konzole tak to není dělané ani k vůli bazarovkám ale spíš k vůli pirát hrám a flashunutí konzole , tak že můžeš v klidu zapomenout na to že X-B One půjde fleshnout nebo očipovat protože ty X-B-one nespustíš pokud se nepřipojíš na net a a ji kdyby šel fleshnout tak musíš být připojený online aby sis zahrál hru a jestli budeš připojený tak oni to zjistí že máš pirat hru nebo flash konzole tak ti dají okamžitý ban na konzoli a můžeš konzoli vyhodit protože na online účet se nedostaneš když ti dali ban a bez online nespustíš žádnou hru , TAK ŽE VŘELE DOPORUČUJI KLIDNĚ SI POČKEJ AŽ VYJDE FLASH NA X BOX cha cha cha cha ale podle mě tahle konzole nemá šanci na piratské hry tak že máš smůlu kámo *5*
  • tak trochu OT .... může mi někdo vysvětlit co myslela ta ženská na MS konferenci tím že xbox má být wattercooler?
  • oktavius66
    Mě už nelákal ani XBOX 360 natož XBOX ONE :/ . PS3 u mě zvítězilo, protože obsahuje lepší exkluzivní hry a nemusím platit za hraní Online. To jsou 2 důvody co mě dovedly si koupit PS3. Jsem max spokojen a jsem rád že jsem tak učinil. Uncharted nemá konkurenci *2* !
  • ales.smutny
    Až jí potvrdí. Zatím je to jen rumour. (ale celkem bych to čekal)
  • ales.smutny
    Tady jde o to, že některé země mají třeba daněmi vyšší zatížení na hry (hudbu, filmy atd). To má za výsledek vyšší ceny her, na což dneska může konzument zareagovat tím, že si hru koupí ze zahraničí. Což se ale nelíbí státu, protože přichází právě o ty peníze z daní...
    ...a tak byly vymyšleny region locky pro všemožné průmysly. A většina firem na to raději přistoupí, než aby čelila případným složitým legislativním tahanicím nebo dokonce zákazu dovozu (plus důvodem mohou být i třeba politické a cenzurní důvody, ale to je spíše sekundární).
  • Uz podruhy si me tu bere do ty jeho madarský huby *2* PS4 zadnou protibazarovou ochranu mit snad nebude a i kdyby, pravdepodobne se neodstrelim, ale budu dál kupovat hry jako to dělám doteď *15* To ze jsem proti bazarovy ochrane neznamena ze ji vyuzivam ty Einsteine
  • Vrook
    Ježiš cos to vyblil? Jak se dá prosimtě porovnávat zpráva o region locku se zprávou "že hry budou zdarma"? Pochop, že negativní reakce na xbox one tady nejsou žádnou pózou, ale upřímnym rozhořčením. Tyhle kecy lidí, který maj pocit, že Microsoftu někdo křivdí negativníma komentářema fakt miluju. *15*
  • Veskoslav
    Proboha a za co by jsi chtěl žalovat?:-D To mi teda pověz:) Firma si může udělat cokoliv, co si zamane a je to v mezích zákona. A regiolock není žádné porušení tvých práv, ty v tomto práva nemáš žádné. Tam je jenom to slůvko chci. Neobhajuji tuto prasárnu viz. Skyrim na Steamu. Ale žalovat? Nenech se vysmát;) Mimochodem televizní vysílání si kupuješ pouze pro svou zemi, případná práva na vysílání do zahraničí jsou neskutečně drahá......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit