Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • oktavius66
    Ty tomu věříš že ukážou nějakou pecku ? Možná ukážou tak nové HALO, FORZU a pápá. Kvůli těmto her si lidi kupují XBOX. "Tak na co to měnit ?! Stejně si to koupí zase !" Takhle oni beztak myslí...
  • Co to povidas? Jde o to ze si nebudes moct koupit levne hru ze zahranici, pripadne hru ktera u nas nevyjde
  • Proste Microsoft...Kdo chce víc, nemá nic...
  • to jsou srandisti co prijde za dalsi zpravu? PC herni scena nebyla nikdy tak na koni jako dnes *1*
  • " i hry musí splňovat před uvedením na trh specifické regulace jednotlivých zemí"

toto je samozrejme zase lez jako plno dalsich lzi co prohlasuji ...jde ciste o to aby jsme si nenasli nekde nizzi cenu a nenakupovali tam ...
  • Co to mění, kdyby neměl region lock? Velký rozdíl mezi koupí PS hry a xbox hry nevidím i přes lock.. Nebo jen zase prostě kopete jak stádo bezmozkových ovcí?
  • postolka
    Oh, tak tam bych to nehledal :D. Diky
  • hmm pockat mame tu par zvastu:
    - obdoba online passu
    - nepodpora
    - plac. hrani online
    - kineckt must have nebo co to...
    Ani se nedivim ze to dosti lidem staci uz ted.
  • Chudak ten, ktory mal tie domeny kupene a nechal ich tak (aspon mi to z clanku tak vyplynulo). Mohol sa este celkom slusne nabalit :-)
  • az budes CEO spolecnosti, jako je Microsoft, tak chci videt, jak se budes starat o par tlustych typku s brejlema v umastenych teplakach... Zisky lezi jinde...
  • hahahaha toto je snad oneskoreny april, cela ta retaz vyjadreni a vyhlaseni o xbox #1
  • s každou novou zprávou se mě ta krabička hnusí *1*
  • My jsme Micro$oft, nas naka hracska zakladna v zemich jako CR vubec nezajima, jsme totalne nenazrana arogantni h0Wada! kterym nejspis staci prodat new konzoli plnou super fjucur spojenych se socialnima sitema a dalsima sragorama co poradny hrace vlastne ani nezajimaji v USA plne negramotnych ocasku.
    Dekujeme za pozornost.
  • tak tohle je zatím pouze multiovladač na televizi pro ameriku, plus zajistěte si 24/7 kameru do domácnosti :)
  • Ne, vsechny hry na PS3 koupene kdekoliv jdou hrat na jakemkoliv PS3. Vzhledem k tomu, ze je opravdu kupa zajimavych her v Japonsku a US, ktere v Evrope nikdy ani nevyjdou, si takto locknutou konzoli fakt nedokazu predstavit.
  • oktavius66
    Ano, každý je s ním hotový a nedivím se... Zatím co předvedli, tak opravdu jenom jedním slovem BLBOSTI, které tady v CZ nebudou fungovat. Tak co na XBOX ONE tak můžou vyjít za hry... furt ta samá písnička. FORZA, GEARS OF WAR, HALO. Jiné dobré exkluzivky na XBOX prostě nenajdete ! No ta nová Quantum Break ještě jakž tak může být dobrá. Ale holka co má zvláštní schopnosti mě teda moc nebere.... To co zatím řeklo SONY o PS4 poráží XBOX ONE úplně ve všem ! HARDWARE, HRY, Hraní Online ZADARMO a další věci. Já si myslím, že tentokrát PS4 rozmázne XBOX ONE jako mouchu. Ale na druhou stranu už si to zaslouží ! Ale za mě... i kdyby ten XBOX ONE zlevnil na 4500 tak do toho prostě nejdu ! Ani kdyby mě na nože brali ! Nebudu muset být 1 za 24 h Online, nebudu muset platit za Online hraní. Stejně bych si nemohl půjčovat ani kupovat ojeté hry, protože bych za to dal plnou pálku ! Za PS4 bych těch 8000-9000 dal, ale za XKO.... Ani náhodou. Jenomže ta lidská blbost je tak neuvěřitelně velká, že si stejně nějaký ten milion lidí vezme svých 11000 a jde do nějakého elektra a dá za to plnou cenu ! Jim je to uplně fuk že jim to nemusí jet ! Oni si nepřečtou informace.. Jim stačí že se to jmenuje XBOX a hotovo ! *15*
  • to já klido hned jak pujde cracknout jak 360tka.. *15*
  • Prozatim je Xbox pro spoustu hracu akroat zklamani, takze si to muzou jen vylepsit... Oni na E3 asi ukazou fakt nejaky herni pecky a lidi na to prstanou nadavat, ale uz proste je to vic potahne k PS4 podle me... Me teda rozhodne, pockam az bude vic her a opadne cena a jdu do toho :)
  • Viktor_H
    Přijde mi, že každej je s Xboxem hned hotovej. počkal bych na E3, až oznámí hry... Doposud jsou to z jejich strany všechno jen nic neříkající žvásty.
  • http://en.wikipedia.org/wiki/Regional_lockout#Sony

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit