Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vždyt ta krabice je pekna , jak stary VHS rekorder . Retro ja rad :)
    • Nevypada hezky a je mi protivny snad vse co o nem zatim vime, ale na vzhled fakt nenadavam a nechapu to... Je to osklivy, to jo, ale zalezi na tom? Ja kdyz sem privedu navstevu nerikam: Podivejte, tady mam vitrinu, tady televizi a tady krasne Ps3... Je mi jedno jak to vypada, proste nejaka krabicka u televize, ktera dělá co má... Kdyz by to bylo jó hnusný, vyskládám si na to hry a nebude vidět *2*
      • Některým na tom holt záleží. Já si spoustu věcí vybírám nakonec podle vzhledu (samo že po zvážení i dalších věcí): monitor, kytaru, ble klidně i propisku a tužky. Každý jsme jiní *15* Když se známí rozplývají nad novejma notebookama a telefonama, co to všechno neumí... tak já si třebas hezky zhodnotím i jaká to není ošklivá cihla... *2*

A když novej xbox má být takový futuristický udělátko (jakože spoustu těhle věcí určitě neumí slušnější televize nebo supr lednička), tak proč to vypadá takhle nudně? *4*

Co oči nevidí, to srdce nebolí? *1* Ale já vím, že to tam je! *15*
    • jak uz bylo řečeno vypadá to jak desktop z roku 1990 jen ten monitor na tom chybý
    • ja si nemozem pomoct ale uz uplne vidim, ako hnusne bude zapraseny v obyvacke vyzerat *1* *5* rusi ma ta kombinacia matneho a leskleho plastu
  • tak tohle je zatím pouze multiovladač na televizi pro ameriku, plus zajistěte si 24/7 kameru do domácnosti :)
  • hahahaha toto je snad oneskoreny april, cela ta retaz vyjadreni a vyhlaseni o xbox #1
  • Xbox one se mi nesedl už když začali domněnky že budete muset být pořád online sice to změnili na to že si tom rozhodnou samy vývojáři (vývojáři typu EA co by na dlc prodali i zuby svojí babičky) už kolikrát se mi stalo že byl výpadek a nešel mi net a tak jsem šel něco hrát. Dál ten vzhled sakra kdo jim dělal designéra někdo koho měli zavřeného v podzemí a poslední co viděl bylo video z roku 1990 protože přesně tak to vypadá, a další věc nezahraju si na něm hry z x360 tak sakra W T F??? To si radši koupim znova x360 nebo ps3 (možná ps4 ale to uvidíme až ji představí naplno)
    • mdkGT
      Ten design konzole je sterilni a pro vetsinu hracu hnusny. Je to jiste z duvodu, ze "Xboxvan" nechce byt uz pouhou herni konzoli, ale MS chce aby to byla vec co si koupi i clovek, ktereho hry vubec nezajimaji.
      Cas ukaze zda si MS, nena*ral do hnizda, ja myslim ze si tam nadelal poradne. Taky zalezi s cim se vytasi SONY, ale ta ma nejlepsi design vseho, od smartphonu po televize.
    • Budeš muset připojit ho k netu 1x denně pokud budeš chtít hrát...
  • God-of-War
    To, co predvadi Mr*kosoft, je s*rani hracum do huby, kdyz budu opravdu slusny. Neskutecny...
  • Číst komentáře na Games je lepší jak se koukat na komedii *1*
  • Pete.palis
    čím dál tim líp... *7*
    • jojo.. to je urcite kuli zakonum.. jsem chtel decku koupit jedny masinky na xbox a co myslite vubec se tu neprodavaji.. poze us region.. no tak co s tim? jedine reseni hacknout xbox a stahnout z netu.. ale vyprdl jsem se na to protoze jsou i jine tituly a pro ne jsem chtel mit pristup na net.. no takze no business pro m$.. nejsem si jisty, ze region lock je tedy prinosem pro ně samotné nakonec ty peníze ze všech zemí končej u nich.. jsou to prostě holywoodské žvásty
  • Chudak ten, ktory mal tie domeny kupene a nechal ich tak (aspon mi to z clanku tak vyplynulo). Mohol sa este celkom slusne nabalit :-)
  • jo jeste jedna novinka.. nebudete si moci sami vymenit HDD

http://www.fudzilla.com/home/item/31464-xbox-one-internal-hard-drive-not-user-replaceable
    • keby tam dali aspon 1TB.
      • Za rok to daju do updatnutej verzie a ako bonus bude mat povrch nelesteneho hliniku, aby to pasovalo k retro zosilovacom.
    • God-of-War
      Tohle uz neni novinka, ale muzeme se tomu znova zasmat, to je fakt:))
  • microsoft je šit jak hovad..... nepoznám stupídnejšiu a arogantnejšiu korporáciu ako práve vygrcaný microsoft
    • Me trošku připomína EA (nebo alespoň loňskou EA)... Když to přeženu, PS4 je "od hráčů pro hráče" a toto zase "od kravaťáků pro "hráče" " *2*
    • ja jo, napr. apple nebo blizzard

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit