Přejít na výpis diskuzí
Microsoft potvrdil, že Xbox One bude mít regionální omezení
27.5.2013 | Aleš Smutný
147 příspěvků
-
Já nevím, ale prostě se smiřte s tím, že ČR je z pohledu Microsoftu naprosto bezvýznamný trh. Navíc vím, že stačí to nakoupit přes Polsko a jedete v pohodě:)Protože Polsko patří mezi hlavní evropské trhy. A nedělejte zase s Microsoftu Satana a ze Sony něco božského. Však počkejte, ono se i ukáže, co Sony udělá za zvěrstva a myslím, že reklama ve hrách bude to poslední, co hráče bude trápit. Počkejme si na oficiální představení obou konzolí a pak můžeme říct, co bude horší či lepší. Buďto to Microsoft projede na plné čáře, protože prostě říká věci průběžně a Sony nic takového nemá. Nebo se ukáže, že Sony opět drží hubu (stejně jako nechtělo přiznat výšši dotace u PS3) a pak to vybalí naráz. Nevím který přístup je horší. Postupný šok nebo okamžitý:)
-
-
No pokud Sony vybali nejakou svinarnu, tak holt nekoupim zadnou konzoli ale koupim nove PC a budu si moci hrat hry offline, bez socialnich prvku a klidne i bazarovky :)
Jo a jeste nebudu mit doma zadnej spyware ... -
-
Ty vole, vzdyt to co pripravuje microsoft uz na pc davno funguje. Spousta her je napriklad zavásla a svazana s uctem na steamu, ktery mimo jine aplikuje i region locky. PC+steam je vzorem pro Xboxova omezeni.
-
-
Pouzivam i GOG, pripadne jine sluzby :) Navic pokud je neco regional lock na Steamu, tak se to da koupit i jinde, vetsinou :)
-
-
Já zůstanu u starého Xboxu a počkám třeba 2-3 roky na nový. A mé pc mi bohatě stačí na hraní a těch pár exkluzivek oželám.
-
Taky bych to tak videl... Necham PS3 a poridim holt PC...Vzhledem k vcerejsimu Bonus Round to vypada vselijak s PS4, tak uvidime...
-
-
Mě už nelákal ani XBOX 360 natož XBOX ONE :/ . PS3 u mě zvítězilo, protože obsahuje lepší exkluzivní hry a nemusím platit za hraní Online. To jsou 2 důvody co mě dovedly si koupit PS3. Jsem max spokojen a jsem rád že jsem tak učinil. Uncharted nemá konkurenci *2* !
-
-
V pohodě, ale proč to píšeš k diskuzi o xbox one :-)?
-
-
-
Keby som bol nejaky bohaty subjekt, firma, znama osobnost alebo nieco s vplyvom, politicka strana (piratska ?) pustil by som sa do sudnych sporov, zazaloval neviem co a neviem koho ale ructite by so slo na najvyzsie sudy zaoberajuce sa ludskymi pravami vseobce, pretoze v dobe globalneho internetu robit region locky je proste donebavolajuce vysmievanie sa ludom do xichtu.
Pristpu k internetu bol deklarovany ako zakladne ludske pravo, a tento region bordel ho proste omezuje. V dobe ked si kupujete francuzke auto vyrobene zo suciastok z ciny poskladane v juznej amerike naplnene palivami z ruska, vam niekto zakaze na zaklade regionu nieco nakupovat, pouzivat, pozerat, je zvratene.
Clovek si chce kupit hru a je mu oznamene ze nemoze lebo neni vo vyvolenom regione. Chce pozerat naky zivy prenos a je mu oznamene ze nemoze....
Clovek chce pozerat zive vysielanie hokeja na CT, pretoze ty nasi na STV komentatori su upny mantaci, pride na stranku a je mu oznamene, ze moze pozerat len z ciech, tak ako mantak si narcyhlo najst fungujucu cesku proxinu s rozumnou rychlostou ktora zvladne stream, aby som mohol pozerat, pritom vedla v obyvaku primam CT na televizore.
A mozem pokracovat, ale kazdy to poznate.
Proste som nazoru ze region lock je porusenie zakladneho ludskeho prava na pristp k informaciam a pristupu k netu. Ze sa to tyka multimedialneho obsahu neznamena ze sa to nezacne tykat vecernych sprav. -
-
Jak muzes byt tak hloupy. A jestli to myslis vazne, tak mi sdel vsechny svoje osobni udaje a poskytni mi vsechny informace ke vsem tvym uctum (vcetne hesel) k bankam, na webu, platebnim kartam a tak dale. Neupirej mi me pravo na informace.
-
přesně tak nechápu co je tu komunistů že ti dávaj mínuska všechno regulovat omezovat a nařizovat *11*
-
-
Komuniste jsou spis ti, co nerespektuji soukrome vlastnictvi a nevazi si svobody ani prace cizich lidi. Tedy lide vaseho smysleni, kteri by jinym radi narizovali, co musi delat s vysledky sve prace.
-
-
s vysledky sve prace si delej klidne cokoliv ti dovoli trh, ale ne tvoje pokrivene zakony a uplacene narizeni to je presne komunisticke...
-
-
-
Souhlasim s tebou, tohle je nejvetsi svinarna zabalena do rousky autorskych prav.
-
Proboha a za co by jsi chtěl žalovat?:-D To mi teda pověz:) Firma si může udělat cokoliv, co si zamane a je to v mezích zákona. A regiolock není žádné porušení tvých práv, ty v tomto práva nemáš žádné. Tam je jenom to slůvko chci. Neobhajuji tuto prasárnu viz. Skyrim na Steamu. Ale žalovat? Nenech se vysmát;) Mimochodem televizní vysílání si kupuješ pouze pro svou zemi, případná práva na vysílání do zahraničí jsou neskutečně drahá......
-
-
Zmenit zpusob jakym tato prava funguji ...
-
-
-
tak trochu OT .... může mi někdo vysvětlit co myslela ta ženská na MS konferenci tím že xbox má být wattercooler?
-
-
watercooler pokial dobre viem je ten sud s cistou vodou v americkych kancelariach. Miesto kde ide kazdy z kanclu ked je smadny a stretne tam kolegov a porozpravaju sa. Proste v prenesenom vyzname je novy xbox miesto kde sa stretavaju vsetci ludia lebo kazdemu ma co ponuknut. Po slovensky povedane blbe PR keci
-
http://www.hhsocialdesign.com/wp-content/uploads/2013/04/watercooler-talk1.jpg
-
Pokud se nepletu, je to něco jako že to má být takový místo, které spojí lidi (sociálně). Watercooler pochází ale z dob dávných, kdy byl v USA water cooler něco novýho a lidi se u toho prý zcházeli atd. Aspoň si myslim že to tak je, ruku do ohně nedám.
-
-
Region lock v roce 2013 je prasárna největšího kalibru. Problém je v tom, že 80-90% lidí, kteří si tu krabici koupí (a budou ji mít akorát na ty kinect nesmysly a casual průjmy) ani neví co to region lock je, takže Microsoft si může dělat psí kusy.
-
Omezení na region je i v současným xbox360 tak nevím co se tu řeší.
-
Tahle konzole bude pro Microsoft epic fail.
-
A vsichni podekujme sluzbe Steam ktera tyhle s*acky s only one aktivacema , neprodejnosti her dal atd zavedla..
Ale hlavne ze si plno lidi libuje jak tam koupily hru ve sleve a kolik tam maji her a pak ten samej clovek vleze na forum a drzkuje jak ten xbox one stoji za houby...udelal sis to sam troubo ! -
-
Ty by si chtel dal prodavat v bazaru hry, co si na steamu koupis ve sleve za 5 euro? Predpokladam ze herni novinky za plne ceny si na steamu kupuje pouze clovek ktery za
a) ma tolik penez ze mu je to uplne jedno a za
b) clovek, ktery neni z CR *15*
Ja nejsem ani jedno, za plnou cenu jsem si steamu koupil pouze Fallout New Vegas, protoze byl vikend a nechtelo se mi cekat do pondeli. -
-
A proc ne? Navic tu nejsou jen extremy 5 a 50 eur, spousta her je ve stredni hladine. Ale ta nemoznost bazaru doted nikomu u nas nevadila, protoze fakt hry za stovku nebude prodavat a ty za plnou cenu krade...
-
-
steam neni nijak svazany s PC muzes si klidne koupit kazdou hru zvlast na jiny ucet a po dohrani prodat... to na konzoli neudelas
-
-
Tak s touhle logikou si muze na XOne udelat ucet pro kazdou hru a pak ho prodat. Taky neni vazanej na konzoli.
Ale ani na jednom se s tim nebude nikdo otravovat.
-
-
-
...naozaj sa priznávam...že pomaly už odkladám do prasiatka eura na PS4. Takže sorry XboxOne ...ale u mňa si vedľa, jak tá jedľa. *2*
-
misto aby jste chvalili ms že podporuje nasi danovou politiku tak nadrzujete nejakym japoncum, kteri budou nase dane odvadet do japonska *7* fakt logika
-
-
Jasně, v Microsoftu jsou celí žhaví a nemyslí na nic jiného, než jak by podpořili naši daňovou politiku. Ty si ten Xbox kup, to je zařízení přesně pro tebe *1*
-
P.S.
xbox predobjednáno
-
-
Uff, to jsem ale ráda, že to takhle dopadlo. Nebejt těch regionálních zámků, každej českej skrblík by si kvůli pár korunám objednával hry ze zahraničí a česká ekonomika by tím strašně upadla. Opět se tedy ukázalo, jaká je Microsoft charakterní a poctivá firma, kterou mnohem více než vlastní zisk zajímá spokojenej život zákazníka.
-
-
Ty máš porad ban nebo se zapomínas prihlasovat?
-
-
Mám ještě ban. *9*
-
-
Nice:)
-
Tak proč ho obcházíš?
-
-
Protože jsem ho dostala neprávem a abych se mohla podělit o svý názory. Nejsem ted doma ale u kámošky, tak jsem toho trochu využila. *4* Beztak mi večer končí.
-
-
Tak to je fakt pěkný Robotrole, že jsi mi svěřil svou osobní zkušenost... *4*
-
Nemáš žádnou sebeúctu. Ale když tě baví se takto ponižovat před ostatními...
-
Cha, diskusni.trollove nemaj ani kámoše, natož kámošky.
-
Hezké, ale je tu jedna drobnost. Tvoje názory nikoho nezajímají.
-
-
-
Nice
-
-
-