Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Omg tyhle kecy jak je pro ms pćplatforma dulezita uz slysim stejne dlouho, jako , ze pc je mrtve. Oboje kecy mam doma na toaletaku.
  • Mě zas nedává smysl, kde se tady poslední dobou bere tolik vylízaných konzoloidních dementů.
  • Nesnasim ty nove windows, vsechno na me krici TABLET TABLET. Mam 8.1 a je to bezkonkurencne nejhorsi windows pro hrani.
    Zasranej multiplatforming, pc trpi na vsech frontach kvuli podradnym zarizenim.
  • Asi to bude jen dx12, ktery bude jen na tom win 10. Docela me to ale mrzi, protoze porad pokracuji v trendu, kdy je jejich OS stejne jak na tablety tak PC.
  • Ty velké plány znamenají asi to, že se budou snažit ještě více omezit příchod her na pc a vydat ještě více exkluzivek na Xbone.
  • DX 12
  • Jack1947
    V USA to je platné čechovy více než mrtvému zimník.
  • Kašlu na Age of Empires, ať konečně doplní zbývající Halo PC díly (mě stačí i singleplayer).
  • Dokud neuvidím nějakou větší podporu PC hraní ze strany MS, neuvěřím, protože osobně mě nedává smysl, proč by vůbec herně podporovali "cizí" (=není jejich) platormu...uvidíme.
  • microsoft a jejich plány....no vlk taky sliboval *1* *1* *1*
  • walltar
    Microsoft... Velké plány s PC Hrami... Bojím!
  • dokud neuvidim Halo na pc, tak si ty "velky plany" muzou strcit za klobouk...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit